Elmander geçen sezon 38 maç oynadı ve attığı gol sayısı hepi topu 12'ydi...Ama bu taraftar deli gibi sevdi Elmander'i, Ulu Johan diye bağırına bastı..Bu sezon adam resmen yokları oynuyor, ona rağmen hep bir sevgi hep bir özlem var Elmander'e karşı..
Necati devre arası geldi 7 veya 8 gol attı...Ama kimse attığı golleri konuşmadı, herkes takım oyununa yaptığı katkıya şapka çıkardı..
Drogba geldi geleli 10 veya 11 maç oynadı attığı gol sayısı 3 veya 4...Ama bugün de herkes şükür duaları ediyor, bizde oynadığı için..
Kısaca neye gelicem? Bizim için ne Burak'ın ne de başka bir forvetin gol atıp atmaması önemli değil..Bunu hala anlamadıysanız, bir zahmet farkına varın..Bir futbolcu kötü oynayabilir, ama kötü mücadele etmeye hakkı yok..Takımı 10 kişi oynatmaya da hakkı yok..Ayrıca sırf kendini düşünüp bencillik yapmaya da hakkı yok..Şampiyonluğa artık sayılı haftalar kala bu özverisizlik, bu kadar afra tafra kabul edilemez...
Ben hayatım boyunca bu forma altında bu kadar gol atıp, buna rağmen kabullenilemeyen bir adam daha tanımadım..Bu kadar gol atacaksın, ama hala sana karşı tam anlamıyla bir sempati oluşmayacak! İlginç değil mi? E bunun da suçlusu taraftar değil herhalde! Burak'ta dönüp aynaya bakacak..İsterse 50 tane gol kaçırsın, ama ben yeter ki onun sahada elinden geleni yaptığını göreyim..Kendinden çok takımını önemsediğini göreyim..Yoksa, gol kaçırmış, top kaptırmış umurumda değil..Maç boyu tripli ergenler gibi sahada dolaşıp 70.dakika da yalandan adam kovalamayacak..Hiçbir şeye değil, sadece yukarıda verdiğim Elmander örneğine bakılırsa, ne demek istediğim anlaşılır. Herşey sadece skor yapmak değil..Bunu da son 2-3 maçtır gol atamadığı için eleştirdiğimizi sananlar (!) bir zahmet anlasın..