#17 Burak Yılmaz (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Burak Yılmaz

Eleştirelim eleştirelim de bazen insanların hakkını verelim. Buraktan ekstra şeyler istemeyelim. Adam atıyor ve attıkça birileri batıyor.

Elmander geçen sezon 38 maç oynadı ve attığı gol sayısı hepi topu 12'ydi...Ama bu taraftar deli gibi sevdi Elmander'i, Ulu Johan diye bağırına bastı..Bu sezon adam resmen yokları oynuyor, ona rağmen hep bir sevgi hep bir özlem var Elmander'e karşı..

Necati devre arası geldi 7 veya 8 gol attı...Ama kimse attığı golleri konuşmadı, herkes takım oyununa yaptığı katkıya şapka çıkardı..

Drogba geldi geleli 10 veya 11 maç oynadı attığı gol sayısı 3 veya 4...Ama bugün de herkes şükür duaları ediyor, bizde oynadığı için..

Kısaca neye gelicem? Bizim için ne Burak'ın ne de başka bir forvetin gol atıp atmaması önemli değil..Bunu hala anlamadıysanız, bir zahmet farkına varın..Bir futbolcu kötü oynayabilir, ama kötü mücadele etmeye hakkı yok..Takımı 10 kişi oynatmaya da hakkı yok..Ayrıca sırf kendini düşünüp bencillik yapmaya da hakkı yok..Şampiyonluğa artık sayılı haftalar kala bu özverisizlik, bu kadar afra tafra kabul edilemez...

Ben hayatım boyunca bu forma altında bu kadar gol atıp, buna rağmen kabullenilemeyen bir adam daha tanımadım..Bu kadar gol atacaksın, ama hala sana karşı tam anlamıyla bir sempati oluşmayacak! İlginç değil mi? E bunun da suçlusu taraftar değil herhalde! Burak'ta dönüp aynaya bakacak..İsterse 50 tane gol kaçırsın, ama ben yeter ki onun sahada elinden geleni yaptığını göreyim..Kendinden çok takımını önemsediğini göreyim..Yoksa, gol kaçırmış, top kaptırmış umurumda değil..Maç boyu tripli ergenler gibi sahada dolaşıp 70.dakika da yalandan adam kovalamayacak..Hiçbir şeye değil, sadece yukarıda verdiğim Elmander örneğine bakılırsa, ne demek istediğim anlaşılır. Herşey sadece skor yapmak değil..Bunu da son 2-3 maçtır gol atamadığı için eleştirdiğimizi sananlar (!) bir zahmet anlasın..

elmander ve necati o kdr gol atamasalar veya sampiyon olamazsak gorurdum o cok bilen taraftari

drogbayi falan gorunce her forvet drogba gibi olabilirmi diyosunuz napiyosunuz anlamiyorum

ayrica sunu rahatca soyleyelim her ne kadar drogba dunyanin gelmis gecmis en iyi forvetlerinden biri olsada buraktaki golculugun son vurus kapasitesinin 3 te 1 ine falan sahip

elmander ve necati o kdr gol atamasalar veya sampiyon olamazsak gorurdum o cok bilen taraftari

drogbayi falan gorunce her forvet drogba gibi olabilirmi diyosunuz napiyosunuz anlamiyorum

ayrica sunu rahatca soyleyelim her ne kadar drogba dunyanin gelmis gecmis en iyi forvetlerinden biri olsada buraktaki golculugun son vurus kapasitesinin 3 te 1 ine falan sahip

Şu yorumuna herhangi bir şey söyleyemicem baştan aşağı fail ! Seni düşüncelerinle baş başa bırakıyorum, kolay gelsin..

elmander sakatlik etkisiyle siritmiyordu sadece takim artik elmanderin necatinin falan iyi gorunecegi bir seviyede degil

artik elmander kotu gorunur bu kadroda

buda futbolcunun sucu falan degil sadece buyumenin getirisi

burak son iki macta isteksizdi ama son macin ikinci yarisinda kipirdanmaya basladi

belliki duygusal bi cocuk hakan shukur gibi

futboldan cakozlamayan taraftarin benimsememesinden haberi olduguna eminim

yolda gorsem direk salla bu cahilleri sen gollerine bak derim

taraftar ne derse haklidir diye bi sacmalik yok lakin sacma taraftarlarda var tabiki

elmander sakatlik etkisiyle siritmiyordu sadece takim artik elmanderin necatinin falan iyi gorunecegi bir seviyede degil

burak son iki macta isteksizdi ama son macin ikinci yarisinda kipirdanmaya basladi

taraftar ne derse haklidir diye bi sacmalik yok lakin sacma taraftarlarda var tabiki

+1905

Elmander örneğini niye verdiğim konusunda gayet net açıklama yaptım, burada Burak'ı sanki gol atamadığı için eleştirdiğimizi sananlar var, onlara bir örnek vermek istedim..Aynı şekilde Necati'yi de..Kısaca demem o ki gol atmak herşey değil..Pres yapması falanda çok önemli değil..Yeter ki ben takımı önemsediğini, sahiplendiğini göreyim, çabaladığını göreyim.. Bunu idrak edebilmek bu kadar zor mu bilemiyorum..

Göndersen daha iyi, göndermeden beter ediyosunuz adamı

Kime ne dedik kardeşim, adam sahada ruhsuz ruhsuz dolaştı, sonra laf edince suçlusu biz oluyoruz anlamadım ki..Burak hırslı oynadı, sahada mücadele etti de biz mi kötüledik sanki..

Elmander örneğini niye verdiğim konusunda gayet net açıklama yaptım, burada Burak'ı sanki gol atamadığı için eleştirdiğimizi sananlar var, onlara bir örnek vermek istedim..Aynı şekilde Necati'yi de..Kısaca demem o ki gol atmak herşey değil..Pres yapması falanda çok önemli değil..Yeter ki ben takımı önemsediğini, sahiplendiğini göreyim, çabaladığını göreyim.. Bunu idrak edebilmek bu kadar zor mu bilemiyorum..

sahiplenmemek falan gibi falci muhabbaetleriyle gelmeyin bana

drogbanin cok isteyip gol atamadigi macta ona gol pozisyonunda duzgun orta yapamadiginda benden cok uzulen adamdan bahsediyoruz

burada buragi elestiren insanlarin yuzde 90 i cocugun baskaldirisi altinda ezildikten sonra ellerinde kalan tek sey boyle falci muhabbetleri tabi

kafa vuramaz son vurusu kotu avrupada atamaz bizde trabzondaki gibi atamaz herkes ona calismaz tarzi amele yorumlarin altinda ezilince elde kalan tek sey sahiplenmiyo ruhsuz ashik degil avrupa hayrani bencil falan gibi komediler

sahiplenmemek falan gibi falci muhabbaetleriyle gelmeyin bana

drogbanin cok isteyip gol atamadigi macta ona gol pozisyonunda duzgun orta yapamadiginda benden cok uzulen adamdan bahsediyoruz

burada buragi elestiren insanlarin yuzde 90 i cocugun baskaldirisi altinda ezildikten sonra ellerinde kalan tek sey boyle falci muhabbetleri tabi

kafa vuramaz son vurusu kotu avrupada atamaz bizde trabzondaki gibi atamaz herkes ona calismaz tarzi amele yorumlarin altinda ezilince elde kalan tek sey sahiplenmiyo ruhsuz ashik degil avrupa hayrani bencil falan gibi komediler

Arkadaş böyle arabesk arabesk yorum yapma, falcı muhabbeti değil bunlar, bariz ortada ki gerçekler...Hangi maçları izliyorsun anlamıyorum, bide gelmiş elaleme atarlanıyorsun..Göz var izan var, 35 yaşında ki Drogba'nın sahada ciğeri yırtılıyor, Burak sahada ona buna trip atma derdinde geziyor ve sen hala bana onu savunuyorsun..Bak dikkat et ben burada Drogba'nın yeteneğinden bahsetmiyorum, adamın ciğeri çıktı diyorum..Burak birazcık o hırsı gösterdi de biz mi eleştirdik sanki? Elalemin yorumuna komedi diyorsun, kendi yorumların stand-up gösterisi gibi..Neyse suç bende ki zaten, avatarının altında Hakan Balta'ya kalp işareti yapan adamla futbol konuşuyorum..Hadi sana iyi eğlenceler..

sen biraz once buragin pres yapmamasi falanda sorun degil takimi sahiplenmiyo demedinmi

simdi drogbanin cigeri falan diyosun

dalgami geciyosun adammi seciyosun yoksa arada will smith gelip you will not remember any of this diyip dugmeyemi basti

sen biraz once buragin pres yapmamasi falanda sorun degil takimi sahiplenmiyo demedinmi

simdi drogbanin cigeri falan diyosun

dalgami geciyosun adammi seciyosun yoksa arada will smith gelip you will not remember any of this diyip dugmeyemi basti

Aga bana 90 dakika pres yapması önemli değil, sonuçta adam forvet..Ama mücadele bile etmedi, yani kaptırdığı topu bile kovalamadı adam..Ruhsuz ruhsuz dolaştı, ayrıca takımı da sahiplenmedi buna da evet.. Drogba'da 10 kişi oynadığımız için (!) mücadele eksikliğini kapatmak adına ciğeri çıktı doğal olarak..Hayır sen neyin peşindesin onu çözemedim, geldin buraya önce salça oldun, tartışmaya mı yer arıyorsun ne yapıyorsun anlamadım ki ben seni..

Aga bana 90 dakika pres yapması önemli değil, sonuçta adam forvet..Ama mücadele bile etmedi, yani kaptırdığı topu bile kovalamadı adam..Ruhsuz ruhsuz dolaştı, ayrıca takımı da sahiplenmedi buna da evet.. Drogba'da 10 kişi oynadığımız için (!) mücadele eksikliğini kapatmak adına ciğeri çıktı doğal olarak..Hayır sen neyin peşindesin onu çözemedim, geldin buraya önce salça oldun, tartışmaya mı yer arıyorsun ne yapıyorsun anlamadım ki ben seni..
2 mac isteksiz gorundu demisim ben sen okudunmu bunu? sana 2 mac isteksiz gorunen 250 topcu sayarim, tamamen baskaldiri altinda ezilme sonuclari bunlar:)

Yine buraga sallayan mı var :mad:

2 mac isteksiz gorundu demisim ben sen okudunmu bunu? sana 2 mac isteksiz gorunen 250 topcu sayarim, tamamen baskaldiri altinda ezilme sonuclari bunlar:)

Tamam aga o zaman sadece bunu söyle, olay kapansın..Ama gidipte yok bu taraftar çakozlamıyormuş gibi şeyler söylüyorsun gereksiz yere ortam geriliyor..Bikaç kişi var burada, sanki adam gol atamadı diye eleştirmişiz gibi şeyler söylediler, bende sadece onlara ithafen bişey yazdım, sende maaşallah demediğini bırakmadın :)

Tamam aga o zaman sadece bunu söyle, olay kapansın..Ama gidipte yok bu taraftar çakozlamıyormuş gibi şeyler söylüyorsun gereksiz yere ortam geriliyor..Bikaç kişi var burada, sanki adam gol atamadı diye eleştirmişiz gibi şeyler söylediler, bende sadece onlara ithafen bişey yazdım, sende maaşallah demediğini bırakmadın :)

ya sen bakma o laflar sana degil yahu oyle dusunen adamlar ustune aliniyor cevap yazamiyor zaten:)

burdaki ilginç nokta sadece burağın yapamadıklarının sayılması.yani bazı futbolcularımız ne yaparlarsa yapsınlar eleştiriliyorlar.adamı drogba ile falan karşılaştıramassınız.drogba drogbadır.burak türk kontenjanında oynayan şampiyonlar liginde 8 gol atabilen futbolcumuzdur.shalke maçlarını falandamı seyretmediniz.geçen sene iki fener macında da kazanamamızın sebebi fener defansının arasına koşu yapabilecek bir futbolcumuzun olmamasıydı.özellikle son maçta burak tipinde oyuncumuz olsa fenere kesin gol atardı.bir iki maç tek forvetle iyi oynayınca herkes burağı yollayalım diyip durmuş.yav drogba sakatlandı 8 10 maç oynayamayacak ne yapacaksın.büyük takımsan kadron zengin olacak elinde alternatifin bol olacak.yabancı sayısı serbest kalır,burağada değerinin üstünde cok cazip teklif gelirse anca satılması düşünülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt