#17 Burak Yılmaz (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Burak Yılmaz

En vefasız kulüpler sıralamasında ilk 3'ü zorlarız.

O kadar efsaneye yapılanlar ardından Burak'a yapılanları takmıyorum bile.

Şu konumda Burak eleştiriliyorsa Allah göstermesin bu kötü bir konumda olsak,Burak bu yüzyıl içerisinde bir daha bir Türkün gerçekleştiremeyeceği bir popülariteye sahip olmasa ne olurdu Allah bilir.

Burak'ı aptalca eleştiren şahıslar bu adamı Fenerde izleseler ağızlarının suları akardı yeminlen. Utanmaz,vefasız,futbol özürlüleri.

Aga bana 90 dakika pres yapması önemli değil, sonuçta adam forvet..Ama mücadele bile etmedi, yani kaptırdığı topu bile kovalamadı adam..Ruhsuz ruhsuz dolaştı, ayrıca takımı da sahiplenmedi buna da evet.. Drogba'da 10 kişi oynadığımız için (!) mücadele eksikliğini kapatmak adına ciğeri çıktı doğal olarak..Hayır sen neyin peşindesin onu çözemedim, geldin buraya önce salça oldun, tartışmaya mı yer arıyorsun ne yapıyorsun anlamadım ki ben seni..

Kusura bakmayın da bu yazdığınızı ve daha önce ki yazılarınızda yazmış olduğunuz taraftar da Burak'ı kabullenmedi cümlenizi kime göre neye göre doğru kabul ediyorsunuz ?

Kusura bakmayın da bu yazdığınız ve daha önce ki yazılarınızda yazmış olduğunuz taraftar da Burak'ı kabullenmedi cümleniz kime göre neye göre doğru kabul ediyorsunuz ?

Koyu renkle işaretlediğiniz yer için, son Karabük maçını izlemediğinizi varsayıyorum, yoksa böyle bir soru sormazdınız herhalde..

Diğer soruya gelince tamamen çevremde edindiğim izlenimler..Bunu görmek çok zor değil..Ayrıca bu forumda da hala tam anlamıyla bir kabullenememişlik göze çarpıyor..

Koyu renkle işaretlediğiniz yer için, son Karabük maçını izlemediğinizi varsayıyorum, yoksa böyle bir soru sormazdınız herhalde..

Diğer soruya gelince tamamen çevremde edindiğim izlenimler..Bunu görmek çok zor değil..Ayrıca bu forumda da hala tam anlamıyla bir kabullenememişlik göze çarpıyor..

Karabükspor maçında ki oyunu ile bu sonuca varılmaz kanımca..

Çünkü bende size Antalyaspor maçında iki golünün yanında deli gibi yaptığı presi örnek veririm ki bu işi içinden çıkılmaz bir hale sokar..

Diğer cevabınıza gelince sizin ve çevrenizden edindiğiniz izlenimlerle benim ve çevremden edindiğim izlenimler tamamen farklı..

Hangisini doğru varsayacağız ?

Karabükspor maçında ki oyunu ile bu sonuca varılmaz kanımca..

Çünkü bende size Antalyaspor maçında iki golünün yanında deli gibi yaptığı presi örnek veririm ki bu işi içinden çıkılmaz bir hale sokar..

Diğer cevabınıza gelince sizin ve çevrenizden edindiğiniz izlenimlerle benim ve çevremden edindiğim izlenimler tamamen farklı..

Hangisini doğru varsayacağız ?

Zaten son 2-3 maçta ki durumuna göre yapıldı o yorumlar, genel bir yorum değildi..Son dönemi tartışıyoruz.

Ayrıca sadece çevre olarak değil, bu forumda da Burak'a deli gibi tapanların yanı sıra, Burak'ı hala kabullenemeyenler de var..Sadece sizin veya benim çevrem olarak olaya bakmak doğru değil..Ama sonuç olarak yüzde yüz bir kabullenebilmişlik yok, görünen şey o...Mesela Selçuk İnan için taraftarlar arasında hiç böyle 2 farklı grup oluştuğunu gördünüz mü siz? Ama Burak için böyle bir durum var maalesef..Ben onu söylemeye çalıştım.

Zaten son 2-3 maçta ki durumuna göre yapıldı o yorumlar, genel bir yorum değildi..Son dönemi tartışıyoruz.

Ayrıca sadece çevre olarak değil, bu forumda da Burak'a deli gibi tapanların yanı sıra, Burak'ı hala kabullenemeyenler de var..Sadece sizin veya benim çevrem olarak olaya bakmak doğru değil..Ama sonuç olarak yüzde yüz bir kabullenebilmişlik yok, görünen şey o...Mesela Selçuk İnan için taraftarlar arasında hiç böyle 2 farklı grup oluştuğunu gördünüz mü siz? Ama Burak için böyle bir durum var maalesef..Ben onu söylemeye çalıştım.

Ben sizi yargılayamam tabi ki kabullenemediğiniz için.. Herkes aynı görüşte olacak diye bir şey söz konusu olamaz..

Benim için Burak bu sene başarılıdır ve inşallah ki başarılı olmaya devam edecektir..

Ben sizi yargılayamam tabi ki kabullenemediğiniz için.. Herkes aynı görüşte olacak diye bir şey söz konusu olamaz..

Benim için Burak bu sene başarılıdır ve inşallah ki başarılı olmaya devam edecektir..

Başarılı, başarısız olması değil zaten mesele.. Oyuncuyu kabullenmekten söz ettim ben sadece..Yoksa elbette ki başarılı ve inşallah daha da başarılı olur..Sonuçta Burak'ın başarısı Galatasaray'a fayda sağlar..Ama bu başarıları yakalarken de umarım kendinden ziyade takımını düşünmeyi öğrenir..

Arkadaş böyle arabesk arabesk yorum yapma, falcı muhabbeti değil bunlar, bariz ortada ki gerçekler...Hangi maçları izliyorsun anlamıyorum, bide gelmiş elaleme atarlanıyorsun..Göz var izan var, 35 yaşında ki Drogba'nın sahada ciğeri yırtılıyor, Burak sahada ona buna trip atma derdinde geziyor ve sen hala bana onu savunuyorsun..Bak dikkat et ben burada Drogba'nın yeteneğinden bahsetmiyorum, adamın ciğeri çıktı diyorum..Burak birazcık o hırsı gösterdi de biz mi eleştirdik sanki? Elalemin yorumuna komedi diyorsun, kendi yorumların stand-up gösterisi gibi..Neyse suç bende ki zaten, avatarının altında Hakan Balta'ya kalp işareti yapan adamla futbol konuşuyorum..Hadi sana iyi eğlenceler..

:SS:

Galatasaray,Burak Yılmaz'ın gol attığı 19 maçta(lig ve avrupa) sadece bir yenilgi aldı(Karabük 1-3).Galatasaray bu maçlarda 14 galibiyet,4 beraberlik,1 mağlubiyet aldı.

Son maçlarda formsuz olabilir ama yukarıda yazdığım istatistik bile dağılmamız için yeterli. :b5:

Galatasaray,Burak Yılmaz'ın gol attığı 19 maçta(lig ve avrupa) sadece bir yenilgi aldı(Karabük 1-3).Galatasaray bu maçlarda 14 galibiyet,4 beraberlik,1 mağlubiyet aldı.

Son maçlarda formsuz olabilir ama yukarıda yazdığım istatistik bile dağılmamız için yeterli. :b5:

haklısın burak düşerse takımda düşüyor.:)

Sabah kalktım direk Burak Yılmaz'ın topicine girmek istedim. Çok şaşırdım sallayan atan tutan , satalım falan diyen çıkmamış :D Bugün trafik yoğundu herhalde daha kimse pc başına geçmemiş :D

Adı Fahriye Evcen ile geçiyormuş şimdi ergenler okuldan gelip bu tür haberlere rastlarsa gelirler buraya ''koşmuyor yaa'' ''ruhsuz yaa'' ''kendini yere atıyor x'' gibi aptalca saçma sapan yorumlar yaparlar.

Burak'ı kıskanıp eleştirmekten başka bir durum olamaz,Galatasaray'ı neredeyse tek başına CL'de çeyrek finale çıkartacak bir oyuncu bu yüzyıl içerisinde gelmez üstelik bu adam Türk.

Drogba bile Burak kadar rahat pozisyona giremezken böyle bir adamın her fırsatta eleştirilmesi kadar abes bir durum olamaz.

Yok yani adam daha ne yapsın oynadığı bütün alanlarda zirveyi zorluyor. İyi ki bizimlesin Burak.

Umarım bir gün Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birine adım atarsın da ''elmander burakdan iyi xd '' ''elmander bu takımın birinci forveti'' diyenlere ağzının payını bir gösterirsin.

Kiz arkadasi da mi olmayacak adamin yahu.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Arda'nın olmayacaktı,hayatını Galatasaray'a adıyacaktı,maçtan çıkıp çilehaneye yatıp diğer maça kadar orada duracaktı.

Galatasaray taraftarının kafa yapısı bundan ibaret.

Sinem Kobal ile ne zaman birliktelik içine girdi taraftar etmediğini bırakmadı,tribünden sevgilisine edilen lafları da unutmadık.

Yazıklar olsun bazı Galatasaray taraftarına.

Allah'tan Jardel zamanı sadece ekşi sözlük filan vardı, heryerde de internet yoktu. Yoksa ne denirdi o adama bilemem.

Hayir hayatini Galatasaray'a adiyacaksin .. Ara sira yemek icin disari cika bilir oda kafasini asaga egerek kaldirip kari kiza bakmadan .. yoksa konsentrasyonu dagiliyor gol atamiyor ..

:trollface:

hahha bizim taraftar ne gerzek yaa adamin gunluk yasantisina bile karisiyor ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt