Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sedat tekkas'in oldugu konularda kavga eksik olmuyor nedense
Suçladığı adminler buna adamlık yapıyor ama ne anlar ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sedat tekkas'in oldugu konularda kavga eksik olmuyor nedense
Kimler yaşamış mesela ?
İsim ver yada boş yapma
R sende alışkanlık olmuş herhalde
Balotelli kacirsa gelistirir olsun bir sonraki duzeltir falan filan derlerdi bunlar ama Buraka gelince oewww kazma defol buradan.Gol attıktan sonra Kral
Atamazsa karaktersiz
İşte Türk futbolu
Balotelli şu istatistikleri yapsa tapardınız oda ayrı konu![]()
kendi yazdığım postları bile hatırlamazken onun kaydını mi tutacağım ? ancak şu var ki şahit oldugum iki tane durum oldu üye isimlerini de hatırlamıyorum ..aman neyse ben iftiracı olayım sen sütten çıkma ak kaşık ol . zaten bunun muhasebesinde değilim. umrumda da değil.
tek isteğim var senden benden uzak dur .
Gol attıktan sonra Kral
Atamazsa karaktersiz
İşte Türk futbolu
Balotelli şu istatistikleri yapsa tapardınız oda ayrı konu![]()
Futbolculara hakaret dolu mesajlarına son ver
+Selçuk,Burak konularına bir daha adımını atmayacaksın(Mesaj kesinlikle yok)
Birde beni gördüğünde like at
Sıkıntı yaşamayalım
Burak kötü oynayinca: GS Buragi topla bulusturamadi
Emenike kötü oynayinca: Emenike paranin hakkini ver, defol
Emre irkcilik yapinca, milleti tehdit edince: aslinda iyi cocuk
Melo birkac hareket yapinca: köpek, karaktersiz
Türk futbolu budur
işine bak git başkasıyla uğraş. tekrar diyorum benden uzak dur !
Yalniz bir sey soyleyeyim mi Aydin cok tehlikeli adam.Adam Marketime canli geldi gordum tanistim tam ayibogan bir adamdir kendisi cebinde bicagini eksik etmez bu birde takim elbise de sever kendisi valla bana bir saka yapti aklim hayalim durdu marketimde.işine bak git başkasıyla uğraş. tekrar diyorum benden uzak dur !
Bu saçma mesajlarına son vermediğin sürece arkandayım
aydıncığım dediğim gibi umrumda değil.
ben havamda takılıyorum sen de bildik tavırlarını sergiliyorsun artık böyle kabul edeceksin ne yapalım
gece gece makara kukaraya sarmayalım
Aydini korkutacagini sanmiyorum.Aydin acayip psikopat biri.Bak ciddi diyorum gercekte insan oldurebilecek kapasitede biri onda.aydıncığım dediğim gibi umrumda değil.
ben havamda takılıyorum sen de bildik tavırlarını sergiliyorsun artık böyle kabul edeceksin ne yapalım
gece gece makara kukaraya sarmayalım
Aydini korkutacagini sanmiyorum.Aydin acayip psikopat biri.Bak ciddi diyorum gercekte insan oldurebilecek kapasite biri onda.
Lan ben soyleyecegimi soyledim.Sende o Aydina karsi o cesareti goremiyorum.korkutmak gibi amacım yok ki. ne bu 5 yaşında çocuk mu ?
)
hey Allahım yav .
Hmm bugün keyfin yerinde neden acaba