Gol attıktan sonra taraftara el sallıyorsan gideceksin.Ama sende karakter olmadığı için takımda kalman normal.Allah belanı versin lanet,işe yaramaz,yeteneksiz herif.

Kimler yaşamış mesela ?

İsim ver yada boş yapma

R sende alışkanlık olmuş herhalde

kendi yazdığım postları bile hatırlamazken onun kaydını mi tutacağım ? ancak şu var ki şahit oldugum iki tane durum oldu üye isimlerini de hatırlamıyorum ..aman neyse ben iftiracı olayım sen sütten çıkma ak kaşık ol . zaten bunun muhasebesinde değilim. umrumda da değil.
tek isteğim var senden benden uzak dur .

Gol attıktan sonra Kral

Atamazsa karaktersiz

İşte Türk futbolu

Balotelli şu istatistikleri yapsa tapardınız oda ayrı konu ;)

kendi yazdığım postları bile hatırlamazken onun kaydını mi tutacağım ? ancak şu var ki şahit oldugum iki tane durum oldu üye isimlerini de hatırlamıyorum ..aman neyse ben iftiracı olayım sen sütten çıkma ak kaşık ol . zaten bunun muhasebesinde değilim. umrumda da değil.
tek isteğim var senden benden uzak dur .

Futbolculara hakaret dolu mesajlarına son ver

+Selçuk,Burak konularına bir daha adımını atmayacaksın(Mesaj kesinlikle yok)

Birde beni gördüğünde like at

Sıkıntı yaşamayalım

Gol attıktan sonra Kral

Atamazsa karaktersiz

İşte Türk futbolu

Balotelli şu istatistikleri yapsa tapardınız oda ayrı konu ;)

Burak kötü oynayinca: GS Buragi topla bulusturamadi

Emenike kötü oynayinca: Emenike paranin hakkini ver, defol

Emre irkcilik yapinca, milleti tehdit edince: aslinda iyi cocuk

Melo birkac hareket yapinca: köpek, karaktersiz

Türk futbolu budur

işine bak git başkasıyla uğraş. tekrar diyorum benden uzak dur !
Yalniz bir sey soyleyeyim mi Aydin cok tehlikeli adam.Adam Marketime canli geldi gordum tanistim tam ayibogan bir adamdir kendisi cebinde bicagini eksik etmez bu birde takim elbise de sever kendisi valla bana bir saka yapti aklim hayalim durdu marketimde.

aydıncığım dediğim gibi umrumda değil.
ben havamda takılıyorum sen de bildik tavırlarını sergiliyorsun artık böyle kabul edeceksin ne yapalım :D
gece gece makara kukaraya sarmayalım
Aydini korkutacagini sanmiyorum.Aydin acayip psikopat biri.Bak ciddi diyorum gercekte insan oldurebilecek kapasitede biri onda.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt