#17 Burak Yılmaz

1 attıysa 3 tane de pozisyonu yedi.Durum iyi gidiyor diye gözardı ediyorsunuz evde oynuyoruz diye bol bol pozisyon buluyoruz ondan rahatız.deplasmanda 1-2 pozisyon bulup atacaksın yoksa ilk devre gibi olur deplasman karnesi.öyle olmasının nedeni de burak.En iyi Türk forvet olabilir ama avrupada hedefi olan bir takımın ilk 11deki forveti olamaz.

Sneijdere o pası atsa gecenin yıldızı olacak. kacırdı tamamda 1 gol 1 asist bide hakemin vermedigi penaltı kırmızı kart.

biraz dengeli eleştirelim zati bende demiyorum ibrahimovictir ama yabancı sınırlandırması var yerli oyunncuların cogu yanlışını görmeyecez mecburen görmeyecez. yerine alabilecegimiz türk oyuncu yok.

Milletin derdi önümüzdeki maçlarda da bunu yapma ihtimalinin yüksek olması. Rakibi açmakta zorlandığımız bi maçta da zor pozisyonda müsait arkadaşına veremezse (Sneijder veya herhangi biri) bu bize pahalıya patlayabilir. Hata yapma lüksümüz yok, her maçtan 3 puan almalıyız.

maç 2-0 ken deniyor. Ben olsam 2-0dan sonra bende biraz bencil olurum, daha fazla gol atmaya çalışırım.

1 attıysa 3 tane de pozisyonu yedi.Durum iyi gidiyor diye gözardı ediyorsunuz evde oynuyoruz diye bol bol pozisyon buluyoruz ondan rahatız.deplasmanda 1-2 pozisyon bulup atacaksın yoksa ilk devre gibi olur deplasman karnesi.öyle olmasının nedeni de burak.En iyi Türk forvet olabilir ama avrupada hedefi olan bir takımın ilk 11deki forveti olamaz.

%25 ortalamayla oynuyorsa çok iyi bir forvet için..:)

Ayrıca Sneijder Burak'ın dörtte biri katkı vermedi bu maç, kimse eleştirmemiş? Önyargılısınız...

Adam maç oynamamış renkdaş Antepspor 'da bile maç oynamamış sen neden bahsediyon Cenk Tosun 'dan forma alamıyor adam.Bana göre ligimizde geleceği olan tek Türk forvet Trabzonsporlu Emre.

Renktaş Muhammet kötü bir oyuncu olduğundan değil sakatlık sorunlarının peşini bırakmamasından dolayı ve Cenk'in de biraz istikrarından dolayı oynayamıyor , mesele bundan ibaret. Hala sakat mesela şuan Muhammet.

Trabzonsporlu Emre'yi bende beğeniyorum kaliteli kumaşı var ancak biraz gecikti ön plana çıkma konusunda fakat Selçuk'un , Burak'ın da hemen hemen o yaşlarda açıldığını düşünürsek sıkıntı yok.

Ancak Trabzonspor'dan alabilir miyiz ? Bu arada Bucaspor'dan almıştı değil mi Trabzon ? Buca gerçekten bu işten anlıyor ya.

Renktaş Muhammet kötü bir oyuncu olduğundan değil sakatlık sorunlarının peşini bırakmamasından dolayı ve Cenk'in de biraz istikrarından dolayı oynayamıyor , mesele bundan ibaret. Hala sakat mesela şuan Muhammet.

Trabzonsporlu Emre'yi bende beğeniyorum kaliteli kumaşı var ancak biraz gecikti ön plana çıkma konusunda fakat Selçuk'un , Burak'ın da hemen hemen o yaşlarda açıldığını düşünürsek sıkıntı yok.

Ancak Trabzonspor'dan alabilir miyiz ? Bu arada Bucaspor'dan almıştı değil mi Trabzon ? Buca gerçekten bu işten anlıyor ya.

Trabzon 'dan alabilir miyiz bilemiyorum.Yaşı geç değil Burak gibi sonradan patlayabilir.

-Buca konusuna gelince Türkiye 'nin en iyi altyapısı Bucaspor 'a aittir.

Muhammet Demir asla ve asla kötü bi oyuncu degildir.

En azindan Cenk Tosun gibi sirf sert sutlariyla ön plana cikmiyor.

Sakatlik sorunlari olmasaydi hemen Burak Yilmaz´in yerine oynatirdim ( bunu bi Burak Yilmaz taraftari olarak söyliyorum ).

Buradaki alimlerin taptigi sowu sektirip voleyle 90a takar.

gol krallığında ilk 10 daki tek türk son 2 sezona ambargo koydu bu sezonda en büyük aday 3 sene üst üste gol kralı olacak

Modern futbolun çağ dışı forvet tiplemesi demek istiyorum ama 90'lı yıllardaki santraforlar bile çok daha çağdaştı.

Modern futbolun çağ dışı forvet tiplemesi demek istiyorum ama 90'lı yıllardaki santraforlar bile çok daha çağdaştı.

Ama gol atıyor ama asist yapıyor.Sanki bana Suarez de tek başına takım taşıyor tüm golleri kendisi yaratıyor.Önceki gün attığı golü de atsın bi zahmet.Bir de asist yaptı ya tamam gün doğdu bunlara ''qral yeaa qral qral ''. Terimsporluları yavaş yavaş bitirdik sıra Buraksporlulara geldi.Adamların tek derdi tıpkı Burak gibi Burak'ın gol ve asist istatistikleri.Galatasaray 5-4 yenilsin 4 golü Burak atsın bunlar üzülmez yenilgiye ''qral yeea 4 gol attı bizi kurtaramadı '' der.

İnsan geçen haftadaki kaçırdığı 3 karşı karşıya pozisyona bakar.Yeteneksiz oğlu yeteneksiz.

İkinci yarı toplar duvar gibi çarptı geldi doğru düzgün ileride bile tutamadık topu.Sürekli atak yedik.Adam hala gelmiş qral 1 gol 1 asistle oynadı diyor.Arkadaş 2.yarıya bak.Niye Arena'da böyle mahkum oynadık ? Ama nerdeeeee ?

Allah korusun Drogba'ya bir şey olursa biz biteriz.

Ama gol atıyor ama asist yapıyor.Sanki bana Suarez de tek başına takım taşıyor tüm golleri kendisi yaratıyor.Önceki gün attığı golü de atsın bi zahmet.Bir de asist yaptı ya tamam gün doğdu bunlara ''qral yeaa qral qral ''. Terimsporluları yavaş yavaş bitirdik sıra Buraksporlulara geldi.Adamların tek derdi tıpkı Burak gibi Burak'ın gol ve asist istatistikleri.Galatasaray 5-4 yenilsin 4 golü Burak atsın bunlar üzülmez yenilgiye ''qral yeea 4 gol attı bizi kurtaramadı '' der.

İnsan geçen haftadaki kaçırdığı 3 karşı karşıya pozisyona bakar.Yeteneksiz oğlu yeteneksiz.

İkinci yarı toplar duvar gibi çarptı geldi doğru düzgün ileride bile tutamadık topu.Sürekli atak yedik.Adam hala gelmiş qral 1 gol 1 asistle oynadı diyor.Arkadaş 2.yarıya bak.Niye Arena'da böyle mahkum oynadık ? Ama nerdeeeee ?

Diyorum ya; olay istatistik ise Zafer Biryol, Güiza, Okan Yılmaz (Burak'tan çok daha kaliteli bir futbolcuydu) da yaptı. Ben istatistiğe değil futbolcunun takıma verdiği katkılara bakarım. Burak'ın tek katkısı kendine, Galatasaray'a değil.

Ya bi sus

tek forvet oynarsa burak 25 gol atar, diğerleri de bi 15 gol filan atar herhalde.40 golle kapatırız sezonu.

Son 2 sezonda 30 küsür gol atmis, bu sene ligde 11 gol 5 asist yapmis, 37 golün 16´sina direk katki yapmis.

Yabanci sinirlamasi olan ülkede Burak Yilmaz´in özellikle Galatasaraylilar tarafindan elestirilmesini anlamiyorum.

Tamam elestirirsin de, asagilamak ve hakaret etmek nedir? Takimin en golcü oyuncusu, üstelik Türk.

Baska takimlar Burak Yilmaz icin sabah aksam dua ederdi bizim takimda olsa da kontenjanda avantajimiz olsa diye.

Geri
Üst Alt