Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.082
- 11.834
- 1.993
Tartışmasız Türkiye'nin en iyi santraforu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu transfer nöbetine yazsam, GS alıyormuş desem, herkesin ağzının suyu akar. Kim o adam diye araştırır. Ama zaten takımımızda şuan...Bu adam Fenerbahçe'de bir hiçti. BJKde de bir hiçti. Trabzona ilk geldiğinde başlarda iyi değildi. Ama Trabzon ısrar etti, sabretti. Adam havaya girdiğinde müthiş oynuyor. Ama morali bozulursa oynayamıyor. Klasik türk futbolcusu. Desteklersen emin ol olur.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=do1bTPd2RAs[/media]
Oyuncularımıza yorum yaparken sanki transfer edeceğimiz oyuncular gibi düşünürsek sanırım kudururuz. Yerli, senelik 25 gol ortalaması bulunan en az, 33 gollere ulaşan sezonda, 28 yaşında 100 gole ulaşmış, geçen sene CL gruplar gol kralı, güçlü, 1:88 boyu olan, son 3 sezonun gol kralıBunu transfer nöbetine yazsam, GS alıyormuş desem, herkesin ağzının suyu akar. Kim o adam diye araştırır. Ama zaten takımımızda şuan...
Bu adam gol attıkça bu forumda 1 2 ruh hastası var.Direk onlara giriyor golleri.Helal olsun kral yine gol kralı olup bazılarına kapak takmaya devam edeceksin.
Bu adam gol attıkça bu forumda utandırıyor milleti.
Ya arkadaşım bizim derdimiz Galatasaray birileri gibi Burak'ın gol atıp atmaması değil.Bizim eleştirilerimiz belli teknik konularda yoğunlaşıyor.Ama onlara karşı argüman getireceğine terbiyesiz bir ifadeyle yakışıksız şeyler yazıyorsun...
Oysaki ben isim vermemiştim.Sen niye üzerine aldın dediklerimi.Benim dediğim kişiler belli.Normal eleştiri yapana kim ne diyebilir.Bazıları var saçma sapan yerlerden vurmaya çalışıyor.Hayatını burak ı eleştirmekle gecirmiş adamlar.1 kişi var zaten tam bir futbol cahili.Eskiden sanırım buraktan ımza fılan almaya kalktı bunu tersledi küfür etti.Bununda hayatı Burak ı sacma sapan elestirmek oldu o olaydan sonra.
Dikkat ediyorum adamlar burak oynamasa forumda mac başlıgına bile yazmıyor![]()
Ne olursa olsun çok yakışıksız olmuş yakıştıramadım.
![]()
Kral'a taklitçi dediniz bak ne oldu şimdi ?
Selamin Aleyküm insallah yeni üyelleri kabul edersiniz( Türkcem biraz kötü ise kusura bakmayin , Almanciyiz
)
Ilk Mesajim Krala gelsin , Ümit ederim ki degerini dahada katlarsin, Buraksiz önde hareketli degiliz maalesef.