#17 Burak Yılmaz

Oyuncularımıza yorum yaparken sanki transfer edeceğimiz oyuncular gibi düşünürsek sanırım kudururuz. Yerli, senelik 25 gol ortalaması bulunan en az, 33 gollere ulaşan sezonda, 28 yaşında 100 gole ulaşmış, geçen sene CL gruplar gol kralı, güçlü, 1:88 boyu olan, son 3 sezonun gol kralı :asd: Bunu transfer nöbetine yazsam, GS alıyormuş desem, herkesin ağzının suyu akar. Kim o adam diye araştırır. Ama zaten takımımızda şuan...

Futbol fakirlerinin eleştirdigi takımın en öndemli oyunculardandır. Bu adamı cekemeyen ergendir veya tipsizdir.

Bu adam Fenerbahçe'de bir hiçti. BJKde de bir hiçti. Trabzona ilk geldiğinde başlarda iyi değildi. Ama Trabzon ısrar etti, sabretti. Adam havaya girdiğinde müthiş oynuyor. Ama morali bozulursa oynayamıyor. Klasik türk futbolcusu. Desteklersen emin ol olur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=do1bTPd2RAs[/media]

O ilk Schalke macindaki gol nasil bir goldü öyle. Almanlar bayilmisti burada, o nasil bir top alisi,nasil bir top teknigi, nasil bir sut diye. Elestiriyoruz da ama adamin hakkini da yememek lazim, ileride kosulariyla son iki macta öbür oyunculara baya bir alan acti. Kaciriyor mu elbette kaciriyor ama onlari da atsa bu takimda tutamayiz adami.

Oyuncularımıza yorum yaparken sanki transfer edeceğimiz oyuncular gibi düşünürsek sanırım kudururuz. Yerli, senelik 25 gol ortalaması bulunan en az, 33 gollere ulaşan sezonda, 28 yaşında 100 gole ulaşmış, geçen sene CL gruplar gol kralı, güçlü, 1:88 boyu olan, son 3 sezonun gol kralı :asd: Bunu transfer nöbetine yazsam, GS alıyormuş desem, herkesin ağzının suyu akar. Kim o adam diye araştırır. Ama zaten takımımızda şuan...

20 30 milyon cekerler yazarlar bu taraftar böyle nankördür fenerin başına gelen bizim başımıza gelseydi şuan 3. ligdeydik

Bu adam gol attıkça bu forumda 1 2 ruh hastası var.Direk onlara giriyor golleri.Helal olsun kral yine gol kralı olup bazılarına kapak takmaya devam edeceksin.

Ya arkadaşım bizim derdimiz Galatasaray birileri gibi Burak'ın gol atıp atmaması değil.Bizim eleştirilerimiz belli teknik konularda yoğunlaşıyor.Ama onlara karşı argüman getireceğine terbiyesiz bir ifadeyle yakışıksız şeyler yazıyorsun...

Tanju, Hakan Şükür, Jardel, Burak, Arif. Hatırladığım ve müthiş oynayan forvetlerimiz ve gol krallarımız. Ama hepside dönem dönem sıkça eleştirildi, hemde acımasızca. Yapacak birşey yok..Taraftar nankör..

Ya arkadaşım bizim derdimiz Galatasaray birileri gibi Burak'ın gol atıp atmaması değil.Bizim eleştirilerimiz belli teknik konularda yoğunlaşıyor.Ama onlara karşı argüman getireceğine terbiyesiz bir ifadeyle yakışıksız şeyler yazıyorsun...

Oysaki ben isim vermemiştim.Sen niye üzerine aldın dediklerimi.Benim dediğim kişiler belli.Normal eleştiri yapana kim ne diyebilir.Bazıları var saçma sapan yerlerden vurmaya çalışıyor.Hayatını burak ı eleştirmekle gecirmiş adamlar.1 kişi var zaten tam bir futbol cahili.Eskiden sanırım buraktan ımza fılan almaya kalktı bunu tersledi küfür etti.Bununda hayatı Burak ı sacma sapan elestirmek oldu o olaydan sonra.

Oysaki ben isim vermemiştim.Sen niye üzerine aldın dediklerimi.Benim dediğim kişiler belli.Normal eleştiri yapana kim ne diyebilir.Bazıları var saçma sapan yerlerden vurmaya çalışıyor.Hayatını burak ı eleştirmekle gecirmiş adamlar.1 kişi var zaten tam bir futbol cahili.Eskiden sanırım buraktan ımza fılan almaya kalktı bunu tersledi küfür etti.Bununda hayatı Burak ı sacma sapan elestirmek oldu o olaydan sonra.

Ne olursa olsun çok yakışıksız olmuş yakıştıramadım.

Bu sözler herşeyi gayet güzel anlatıyor.

Kral Burak!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1392160804510.webp
    uploadfromtaptalk1392160804510.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 33
Selamin Aleyküm insallah yeni üyelleri kabul edersiniz :) ( Türkcem biraz kötü ise kusura bakmayin , Almanciyiz :( )

Ilk Mesajim Krala gelsin , Ümit ederim ki degerini dahada katlarsin, Buraksiz önde hareketli degiliz maalesef.

Geri
Üst Alt