#17 Burak Yılmaz

1525661_849600995098597_2053761421305373996_n.jpg

Ooooo :D

Nasıl forvet gelmeyecek. En kötü gidersin Malaga'dan 33'lük Santa Cruz'u alırsın.

Kulüp bugüne kadar batmamıs, bir adet A sınıf santraforun maliyeti ile mi batacak ? Parayı her sekil bulacaklar ve devre arası kalite bir santrafor alacaz, bu konuda rahat olun.

kulüp batmaz zaten öyle birşey olsa bile taraftarıyla ayağı kalkar benim dediğim daha maaşlar ödenmiyor nasıl A klas forvet gelsin? Bu sene zaten avrupada yokuz ama şu olabilir tıpkı Necatide olduğu gibi Hasan Kabzeyi yarım sezon için alabiliriz. Konyada baya formda hem rotasyon olur hem Necati gibi katkı sağlar.

kulüp batmaz zaten öyle birşey olsa bile taraftarıyla ayağı kalkar benim dediğim daha maaşlar ödenmiyor nasıl A klas forvet gelsin? Bu sene zaten avrupada yokuz ama şu olabilir tıpkı Necatide olduğu gibi Hasan Kabzeyi yarım sezon için alabiliriz. Konyada baya formda hem rotasyon olur hem Necati gibi katkı sağlar.

devre arası takımdan bir cok futbolcu gider, onların yıllıkları ve bonservislerinden yapılacak tasarruf ile kalite bir santrafor ve kanat forvet aldırır hamza hoca.

huntelaar-babel mükemmel olur ve bizi rahatlıkla şampiyonluga taşır..

Galatasaray ihtiyacı olan oyuncuyu almalı dostum, neticede tek hedefimiz şampiyonluk ve mevcut hücumcular ile şampiyon olamayacagımız bir gercek.

Topun ensesine çarptığı pozisyon aklıma geldikçe gülesim geliyor.
Çok eğlenci bir pozisyondu.

Biraz daha iyi bak görürsün.Özellikle golün atıldığı 21.00 sularında ortaya çıktılar tekrar.Zaten burak gol attığı daha doğrusu top fileyle buluştuğu an havaya zıplarlar ve televizyonla ilişkiyi keserler,zıplama biter bitmez daha santra olmadan mesajlarını tamamlamış olurlar.Garanti olsun diye golün ofsayt olup olmadığını bile kontrol etmezler.Öyle bir burak sevgileri var.

Ayrıca daha 2 ay öncesine kadar burak tek forvet oynasın 25 gol atar,yabancı forvete gerek yok burak ve umut yeter diyen adamlara laf anlatmaya çalışıyorduk.Hadi onları geçtim hala ve hala buraklı kadro yapanlar var.Buralardan görebilirsin.Hadi onları da geçtim hala burak,selçuk diye tezahurat yapan adamlar var tribünde...

İroni bence onlar.Şu an ben kimsenin ciddi ciddi Burak'ı savunduğunu düşünmuyorum.Hele ki o kafasına çarpan toptan sonra bir de :D

1. sene Burak yoktu. Zaten 1. sene iyi futbol vardi. 2. sene geldi. 1. devre zorlaniyorduk. 2.devre Drogba geldi şampiyonlugumuzda payi oldu. Futbol geçmişle yaşanmaz. Mazilerle yaşamayalim. Buragin GS'in 11'inde oynamayacagini herkes biliyor.

2 sene üst üste derken çoğul kullandığımı dikkatini celp ederim renktaşım.Yani Burak-Selçuk ikilisinden bahsettim.Geçmişe bağlı kalmam ama asla da unutamam.Bu adamların katkısını görmemezlikten gelemem ama bu sene şampiyon olsak bile seneye vizyonumuz açısından ikisiyle de devam edilmemesi gerekir.
Saygılarımla renktaş...

Imreniyorum lan vallah. Cardozo,Ba, Sow (her ne kadar bitik olsa bile su an), Gekas, Marica+Rangelov, Fernandao, Babel vs. Hepsi bizim forvetlerden daha iyi.

Bu dünkü beleş golünde de kafa vurmayı bile beceremedi resmen yanlışlıkla gol oldu...

Umarım devre arası kovulur yoksa bundan kurtuluş yok...

Yeni forvet de gelse, Benzema da gelse Burak bir şekilde ilk 11'de çıkacağı için, qralıın sözleşmesi bitene kadar sabredin. :D

Geri
Üst Alt