- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Ooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl forvet gelmeyecek. En kötü gidersin Malaga'dan 33'lük Santa Cruz'u alırsın.
Kulüp bugüne kadar batmamıs, bir adet A sınıf santraforun maliyeti ile mi batacak ? Parayı her sekil bulacaklar ve devre arası kalite bir santrafor alacaz, bu konuda rahat olun.
kulüp batmaz zaten öyle birşey olsa bile taraftarıyla ayağı kalkar benim dediğim daha maaşlar ödenmiyor nasıl A klas forvet gelsin? Bu sene zaten avrupada yokuz ama şu olabilir tıpkı Necatide olduğu gibi Hasan Kabzeyi yarım sezon için alabiliriz. Konyada baya formda hem rotasyon olur hem Necati gibi katkı sağlar.
Biraz daha iyi bak görürsün.Özellikle golün atıldığı 21.00 sularında ortaya çıktılar tekrar.Zaten burak gol attığı daha doğrusu top fileyle buluştuğu an havaya zıplarlar ve televizyonla ilişkiyi keserler,zıplama biter bitmez daha santra olmadan mesajlarını tamamlamış olurlar.Garanti olsun diye golün ofsayt olup olmadığını bile kontrol etmezler.Öyle bir burak sevgileri var.
Ayrıca daha 2 ay öncesine kadar burak tek forvet oynasın 25 gol atar,yabancı forvete gerek yok burak ve umut yeter diyen adamlara laf anlatmaya çalışıyorduk.Hadi onları geçtim hala ve hala buraklı kadro yapanlar var.Buralardan görebilirsin.Hadi onları da geçtim hala burak,selçuk diye tezahurat yapan adamlar var tribünde...
1. sene Burak yoktu. Zaten 1. sene iyi futbol vardi. 2. sene geldi. 1. devre zorlaniyorduk. 2.devre Drogba geldi şampiyonlugumuzda payi oldu. Futbol geçmişle yaşanmaz. Mazilerle yaşamayalim. Buragin GS'in 11'inde oynamayacagini herkes biliyor.
https://t.co/zbcB1d4S71
Bu topçumuz niye böyle şeyler yapip milletin diline sakiz yapiyor bizi. Ben bunu görmemiştim.