#17 Burak Yılmaz

Yaşımla ne alakası var konuştuklarımızın. Tartışacak kıvamda değilsen yaş veya konuşma şekline girmen benim değil senin yorum ezikliğini gösterir.

GT-I9300 Tapatalk
Dogru dürüst bir sekilde yazmayi ögrenirsen buyur her konuyu tartisalim. Ama burda Burak'i savunacaksan tartismayalim cünkü oyun icinde verdigi zarar net bir sekilde ortada. Bunu sadece türk futbol severleri görmez zaten. Ülke'nin futbol anlayisi ve durumu da ortada.

Dogru dürüst bir sekilde yazmayi ögrenirsen buyur her konuyu tartisalim. Ama burda Burak'i savunacaksan tartismayalim cünkü oyun icinde verdigi zarar net bir sekilde ortada. Bunu sadece türk futbol severleri görmez zaten. Ülke'nin futbol anlayisi ve durumu da ortada.
Net bir şekilde orta da filan değil takımın en iyisiydi.

Doğru söylüyorsun , sneijder dediğin aşağı yukarı kaç kupa, kaç eleme çıkarmıştır , değil mi?
Melih sorun Sniejder değil. Sorun Sniejder' in oyundan kötü oynadığı halde çıkarılmasının eleştrilmesi ve onun Hakan tarafından bir tabu haline getirilmesi. Sniejder gibi bir yıldızın bizde olması benim için ancak mutluluk verir. Yalnız bugün kötü oynadı ve bu durumda bile hâlâ iyi oynadı denilmesi.

GT-I9300 Tapatalk

Benim yazdıklarıma tekrar bak ve nerede doğru dürüst yazmamışım banada burdan söyle.

Senin istediğin gibi yazmamam mı acaba yanlış olan.

Çoğu zaman övgüyle bahsetsemde Sniejder bugün kötüydü. Çoğu zaman eleştirdiğim Burak bugün sahanın en iyilerindendi.

GT-I9300 Tapatalk

Bakıyorumda argümanlarınla gelmişsin hakancım ama bugün burak gayet iyi oynadı iyi forumlar

chedjou ilk yarı kafasını kıstırmıştı serbest vuruşta kafa vurduğu pozisyonda, şişmiş burak yılmazın kafası demin gördüm, geçmiş olsun :D

Aciklamalarini izledim hrali kizdirmislar.Bugün iyiydi beğendim

Kurduğun cümleler dil bilgisi hatalarıyla dolu.
O değilde 36 yaşıma gelmişim ve güya cümle kuramıyormuşum dedi Hakan. Oysa ki Türkçe' yi özenli kullanır ve içeriğini dolu dolu yazmaya özen gösteririm. Ha bu kısımada futbol cahilliğimden ve eğitimsizliğimden geldi @Hakan Delikanlı. Oysa biz başka bişey konuşuyorduk o benim yaşımdan ve hatalı cümle kurmamdan dem vurdu.

GT-I9300 Tapatalk

Son 3 maçtır kariyerinin zirvesinde desek yanlış olmaz.

Bizde istiyoruz kaliteli bir forvet ama bazı arkadaşlar sırf Real-Barça maçları izlediğinden fazla saçma hayaller kuruyor.
Bugün Schalke-Hamburg maçında Huntelaar 3 hafta önceki Burak gibi oynadı mesela o bile gelse kesmez bizim taraftarı.

Burak her zaman böyle oynasın ben razıyım ciddi katkı veriyor takıma.

Bana göre tam tersi, eger Burak Yilmaz´i yeteneksiz ve futbolu fakiri ilan etmek, futbolu bilmek olsaydi ozaman bu forum ve Türkiye son 1.5 senede futbol profesörleri kayniyor olurdu. Burak Türkiye´de sevilmiyor, cocuk yillardir hakaret görüyor... Buna benzer bir durum yillarca Hakan Sükür icinde gecerliydi, yeteneksiz ve futbol fakiri diyorlardi.

Bana göre tam tersi, eger Burak Yilmaz´i yeteneksiz ve futbolu fakiri ilan etmek, futbolu bilmek olsaydi ozaman bu forum ve Türkiye son 1.5 senede futbol profesörleri kayniyor olurdu. Burak Türkiye´de sevilmiyor, cocuk yillardir hakaret görüyor... Buna benzer bir durum yillarca Hakan Sükür icinde gecerliydi, yeteneksiz ve futbol fakiri diyorlardi.
Burak gol atiyor diye futbolu basit sekilde anlamak isteyenlerin gözüne hos geliyor. Oyun icerisinde verdigi zarar ortada dedigim gibi. Bunu ben dahil bir cok kisi de cogu zaman dile getirdi. Bir daha acmanin anlami yok.

Burak ve Umut icin Sneijder gibi bir oyuncu farkli sistem'e ve pozisyon'a kaydiriliyorsa, ortada bir yanlis var demektir.

Geri
Üst Alt