#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Bugun hiç begenmedim, bircok pozisyonu başlamadan öldürdü, zamanlamalı davransa bircok ara pası atabilecekken, her topu gerekli gereksiz yana ve arkaya attı. En cok da her topu alışında 2-3 dokunmayla ancak kontrol edebildi ustune de etrafında birkaç tur atamadan pas vermedi sağolsun. Bu kadar kendi etrafında dönen adam görmedim.

Not: Bir tek ben mi begenmedim hayret.

Renktaş Maldini de 40 yaşına kadar oynadı. Ayhan Akman da bu görüntüsüyle oynar bence. Ayrıca her takımın bir abiye ihtiyacı vardır. Ayhan Akman da bunca yıllık süper lig tecrübesiyle süper bi abi. :)

Galatasaray'da abiler hep sorun yapmıştır. Abiye mabiye ihtiyacımız yok. Takım iyi olsun yeter. Bunu için en az 5 yabancı transfer şart.

Ayhan yaşının aksine çok iyi oynuyor.

Bu maçta diğer maçlara oranla kötüydü. Hatta bana göre bu maçta takımımızın en kötüsüydü( Elano'yu saymıyorum).

Biraz yorgun gördüm. 15 günlük ara iyi gelir.

Bugun hiç begenmedim, bircok pozisyonu başlamadan öldürdü, zamanlamalı davransa bircok ara pası atabilecekken, her topu gerekli gereksiz yana ve arkaya attı. En cok da her topu alışında 2-3 dokunmayla ancak kontrol edebildi ustune de etrafında birkaç tur atamadan pas vermedi sağolsun. Bu kadar kendi etrafında dönen adam görmedim.

Not: Bir tek ben mi begenmedim hayret.

ben de beğenmedim.ikinci yarının ortalarında geri attığı bir pas vardı tam evlere şenlikti.

Barış ve M.Sarpla oynamak zor olsa gerek. Pas hataları o yüzden yoruldu adam. Her yere koş o yaşta zor. :D

Diğer maçlara göre kötüydü. Bu yaşta, temposunun zaman zaman düşmesi normal.

15 günlük ara iyi gelicektir kendisine. Bu arayı iyi kullanır umarım.

Ayhan da Barış da iyi niyetli mücadele ediyorlar.Ancak 2si birden sahada fazlalar.Değişmeli olarak oynamalılar.

Ayhan'ın en büyük artısı sorumluluk alması. Saçma işler yapabiliyor ama saha içinde en çok sorumluluk alan adamlardan biri.

Ayhan diiğer orta saha oyuncularımıza göre daha iyi

Ayhanın genç ve kaliteli versiyonu şuan aradığımız bir adam.

-----------------------------Cana---------------------------------

---------------Genco Ayhan-------------------------------------

----------------------------------Misimovic---------------------------

Rijkaard Ayhan'ı yedek bırakacak. Sarp dan vazgeçemeyeceği için Misimoviç'in gelmesi ile birlikte Ayhan yedek kalacak. Gayet açık ve net. Orta sahada Misimoviç-Sarp ikilisini oynatır Rijkaard.

Biz orta sahaya Ayhan tipinde adam arıyoruz. Yani pas tekniği iyi olan, defans özellikleri bulunan bir orta saha. Bu tanımlara Ayhan zaten uyuyordu, bu sene de maşallah çok iyi gidiyor. Belki bu yüzden orta saha yerine sol bek transferi tercih edildi.

Göstereceği performans takımı direk etkileyecektir artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt