#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ulan defol git şu takımdan defol ya.Bıktım artık senden yeter yeter!!

Hep söylüyoruz, defansla ilerinin arasındaki iletişimi kuran adam Ayhan olunca takımın bu halde olması şaşırtıcı değil. Oraya çok iyi adam alınmalı. Ayhanla falan olacak iş değil, ancak günü kurtarırız Ayhan gibi çakma box to box'larla.

Takım içindeki problemin 1. sebebidir kendisi. Ben bu kadar pislik ve takıma zararlı adam görmedim. Saha içindeki hatalarını sağa sola sataşıp küfrederek-bağırarak örtbas etmeye çalışan bir "baş". Derhal kadro dışı kalmalı.

Kadro disi birakilmali. Tempolu futbolun katili. Bagirip cagirarak Galatasaray icin cirpindigi izlenimi vermek istiyor ama yemezler. Bos bir adam

Barış'da olmayınca yanında koşan ve pres yapan başka adam kalmadı. Aydın diklemesine koşuyor, Cana ise belli bir daire içinde koşuyor, orta sahanın tüm yükü Ayhan'a kalıyor.

Barış'da olmayınca yanında koşan ve pres yapan başka adam kalmadı. Aydın diklemesine koşuyor, Cana ise belli bir daire içinde koşuyor, orta sahanın tüm yükü Ayhan'a kalıyor.

addbot 100

çok agresif takım kaptanı ama pinoya yaptığı hareket ayıptı adam forvet değil bende çok kızdım ama 3-0dan sonrada başına vurması garipti

Bagirmasi, moral bozmasi öncelikli sorun degil bence. Sorun Ayhan´in futbolumuzu yavaslatmasi ve gercekten faydali olmamasi. Bence Ayhan kendi etrafinda dönmeden pas atmamaya yemin etmis. Bi nevi ugur gibi bisey herhalde. Modern futbolda böyle oynayan orta saha oyuncularina yer yok. Operasyon orta sahadan baslamali kesinlikle. Ama Helvaci´nin aciklamalarini bekliyordum zaten :) Kadromuz yeterliymis :)

Şimdi ağzıma geleni sayacaktımda etiketleri görünce kendimden geçtim. :o

8.5m $, bas küfürü ayhan, yıllanmış şarap, çift yönlü orta saha, dinamo, sol ayağın büyüsü

:asd:

Bagirmasi, moral bozmasi öncelikli sorun degil bence. Sorun Ayhan´in futbolumuzu yavaslatmasi ve gercekten faydali olmamasi. Bence Ayhan kendi etrafinda dönmeden pas atmamaya yemin etmis. Bi nevi ugur gibi bisey herhalde. Modern futbolda böyle oynayan orta saha oyuncularina yer yok. Operasyon orta sahadan baslamali kesinlikle. Ama Helvaci´nin aciklamalarini bekliyordum zaten :) Kadromuz yeterliymis :)

Etrafında dönmesi bir koruma yöntemi. Çünkü rakibe basan, pres yapan takım arkadaşı fazla yok yanında. Barışsız olmuyor.

Bi ara topu gelir gelmez geriye vurakcaktı. Vuramadı döndü bomboş kaldı ilerisi. O derece futbol zekası sıfır bir adam.

Etrafında dönmesi bir koruma yöntemi. Çünkü rakibe basan, pres yapan takım arkadaşı fazla yok yanında. Barışsız olmuyor.

lan bütün takım-kewell dahil- 90 dakika pres yaptı.topun peşinde koşmaktan anası ağladı adamların.futbol hayatı boyunca etrafında bu kadar çok koşup,rakibe basan adamla oynamışmı acaba?

lan bütün takım-kewell dahil- 90 dakika pres yaptı.topun peşinde koşmaktan anası ağladı adamların.futbol hayatı boyunca etrafında bu kadar çok koşup,rakibe basan adamla oynamışmı acaba?

Pres yapanlar var, pres yapar gibi yapanlar var. İkisi aynı şey değil maalesef.

Böyle maçlarda güzel görünüyor işte.Ciddi rakiplere karşı vasat kalıyoruz ortasahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt