Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: #18 Ayhan Akman
Ulan defol git şu takımdan defol ya.Bıktım artık senden yeter yeter!!
Ulan defol git şu takımdan defol ya.Bıktım artık senden yeter yeter!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış'da olmayınca yanında koşan ve pres yapan başka adam kalmadı. Aydın diklemesine koşuyor, Cana ise belli bir daire içinde koşuyor, orta sahanın tüm yükü Ayhan'a kalıyor.
Yılın en kötü kaptanı ve en kötü moral bozucusu ödüllerini de almalı.
çok agresif takım kaptanı ama pinoya yaptığı hareket ayıptı adam forvet değil bende çok kızdım ama 3-0dan sonrada başına vurması garipti

Bagirmasi, moral bozmasi öncelikli sorun degil bence. Sorun Ayhan´in futbolumuzu yavaslatmasi ve gercekten faydali olmamasi. Bence Ayhan kendi etrafinda dönmeden pas atmamaya yemin etmis. Bi nevi ugur gibi bisey herhalde. Modern futbolda böyle oynayan orta saha oyuncularina yer yok. Operasyon orta sahadan baslamali kesinlikle. Ama Helvaci´nin aciklamalarini bekliyordum zatenKadromuz yeterliymis
![]()
Yılın en kötü kaptanı ve en kötü moral bozucusu ödüllerini de almalı.
Etrafında dönmesi bir koruma yöntemi. Çünkü rakibe basan, pres yapan takım arkadaşı fazla yok yanında. Barışsız olmuyor.
Bu adamı daha neden oynatır anlamam.
lan bütün takım-kewell dahil- 90 dakika pres yaptı.topun peşinde koşmaktan anası ağladı adamların.futbol hayatı boyunca etrafında bu kadar çok koşup,rakibe basan adamla oynamışmı acaba?