#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Murat nerde lan :D Dün onunla tribünde Ayhan'ın ikizini gördük anasını satam :D Bu kadar benzerlik olur beyler.

bu takımda olmasından utandığım futbolcu onu destekleyenlere şaşıyorum hakkaten

Bu AYHAN AKMAN I koruyanlar bence galatasaraylı olamaz....yada futbolun f sini bilmiyolar... adama her maç 100 kişilik bi grup var 90 dakika bela okuyoruz biliyomusunuz..bu takımda herkesten önce yollanacak kişiliksiz ,karektersiz,2 lafından biri küfür olan bu adamdır....

Ben bu cümleleri aynen kurdum çok önceleri ama bu Ayhan'ın yeterli olduğu anlamına gelmez.Tugay- Emre-Suat-Okan-Ümit-Ergün olsa mesela ortasahada koyarmısın bu adamı? Cevap hayırsa bitmiştir. Benim için çıta o adamlardadır.Gelenler en kötü onlar kadar olmalılar.

Bunda Ayhan'ın ne suçu var? Ayhan'a neden bela okunuyor peki?

ayhan 10 senedir bu takımda şunu yaptı diyebilir misiniz bana adam sağına soluna top atmaktan aciz üstüne çirkef bir adam kendi bir haltmış gibi pinoya hakana bağırması vs ben çok maç hatırlarım resmen ayhanın hatalarından verdiğimiz. topu kendi sahamızdan çıkarken kaptırır çok kolay çalım yer ne defansif olarak iyi bu adam ne de ofansif olarak. takımdan defedildiği günü iple çekiyorum o kadar söyleyeyim yanında barışı serveti mustafayı da alsın

Oyunuyla ilgili zaten çok şey söylenirde sahada yaptıkları zaman zaman iyice zıvanadan çıkıyor. Utanıyorum izlerken..

Galatasaray kariyeri boyunca teknik direktörler Ayhan'ı hep geride hamal olarak oynattı. Ayhan onun için taraftarın kralı olamadı, ama takımın tüm yükünü çeken adam oldu hep. Eğer ileriye dönük orta saha futbolcusu olarak kullanılsaydı bugün Ayhan taraftarın imparatoruydu. Gizli kahramanların kaderi bu.

Cana, Aydın, Kewell ve Ayhan'dan oluşan bir orta sahayı ele alalım. Bu dörtlüden Cana gizli defans, Kewell gizli forvet, Aydın ise görünmez adam gibidir. Orta sahada Ayhan yapayalnız kalıyor, tüm yük onun sırtına biniyor. İnsaf doğrusu bu yükü çekebilen bir futbolcumuza küfredebilmek!

Galatasaray kariyeri boyunca teknik direktörler Ayhan'ı hep geride hamal olarak oynattı. Ayhan onun için taraftarın kralı olamadı, ama takımın tüm yükünü çeken adam oldu hep. Eğer ileriye dönük orta saha futbolcusu olarak kullanılsaydı bugün Ayhan taraftarın imparatoruydu. Gizli kahramanların kaderi bu.

3 metre yaninda duran adama pas vermekten aciz bir adam nasil ofansif orta saha olarak kullanilabilir acaba? Kendimizi kandirmayalim artik, kuma gömülü o kafalarimizi ve at gözlüklerimizi cikarmanin vakti geldi.

bırak hocam allasen kahraman ayhan gizli falan ulan bilmesek inandıracaksınız be daha ne yapsınlar küme mi düşelim illa bu kadra iyi düşünmek baydı artık

bırak hocam allasen kahraman ayhan gizli falan ulan bilmesek inandıracaksınız be daha ne yapsınlar küme mi düşelim illa bu kadra iyi düşünmek baydı artık

transfer nöbeti başlasın sevgili taraftarlar devre arası da geldi avutup durun kendinizi kadrolar kurun falan...

3 metre yaninda duran adama pas vermekten aciz bir adam nasil ofansif orta saha olarak kullanilabilir acaba? Kendimizi kandirmayalim artik, kuma gömülü o kafalarimizi ve at gözlüklerimizi cikarmanin vakti geldi.

Abuk subuk konusarak futbol konularinda varabilecegin yer sayisi pek az.

Ayhan'in stoperlerin 10 metre onundeyken verdigi paslarla forvetin 20 metre arkasinda verecegi paslar arasinda fark olacagindan bihaberdar olmaniz futbol yorumlarindan men edilmenize yetmeli. HEA, yetmediyse daha once yazdigim gibi Benfica macinda Arda'ya, Sivas macinda Baris'a attigi paslari keyifle izleyebilirsiniz.

Abuk subuk konusarak futbol konularinda varabilecegin yer sayisi pek az.

Ayhan'in stoperlerin 10 metre onundeyken verdigi paslarla forvetin 20 metre arkasinda verecegi paslar arasinda fark olacagindan bihaberdar olmaniz futbol yorumlarindan men edilmenize yetmeli. HEA, yetmediyse daha once yazdigim gibi Benfica macinda Arda'ya, Sivas macinda Baris'a attigi paslari keyifle izleyebilirsiniz.

Sivasspora attığı golü de ekleyelim.

ayhanın 2008deki hali olsaydı biz geçen sene şampiyon olurduk kesinlikle.

ayhanın 2008deki hali olsaydı biz geçen sene şampiyon olurduk kesinlikle.

Baroş tekrar sakatlanmasaydı,Arda ameliyat olmasaydı Mehmet Topal,Keita satılmasasydı v.s v.s

Hocam şuan bulunduğumuz durum belli

Bazı futbolcular miladını doldurdu artık takımın ağırlığını kaldıramıycak adamlarda var

Bunu anlamak için futbol dehası olmaya gerek yok puan durumu ortada

Herkes 2-3 sene önceki örneklerini verip duruyor 2-3 sene önce Benfica maçında bir asist yaptı,sivas maçında gol ve asist yaptı diye

adamı ömür boyu besliycek halimiz yok

Ayhan her maç sahada elinden geleni yapan birmaç hata yapıyo diye servete kızan bi maç h.baltaya kızan bi maç pino ya kızan bu yaşında çoğu maç takımın en çok koşan oyuncusu olan gerçek bi profosyonel gerçek bi kaptan...daha iyisi gelsin kulübede en iyi abilerden olacaktır..karakterli bi oyuncudur...

Birsey soracagim..

2 ay once forumda herkes "Servet, Hakan takimi satti, yok Servet'i boyle s......m, Hakan'i ayri s.......m (ben demiyorum baskalarinin soylediklerini iletiyorum), ikisi de les" falan demiyor muydu? Sonra Ayhan ikisine birden soyunma odasinda saldiray yapiyor, Hakan'a saha icinde girisiyor. Bizim de istedigimiz BU degil mi agalar?

Evet bu tabii.. işte onu yapan her maçta istekli GS nin büyük takım olduğunu bilen eskilerden kalma ayhan dır..Kaptandır..

Ayhan Türk Futbolunun özetidir. Herşeyden biraz vardır ama hiç birşeyi tam değildir. Ben değer veriyorum ona. Kim ne derse desin.

Ayhan hep Skibbe, Rijkaard gibi adamlarin nasil desem "yaninda - arkasinda" olan Türk topculardan olmustur.

Gol attigi zaman Rijkaarda kosmasi, Hakan'a "nedir senden cektigimiz" demesi, Pinoya "ya gol at, ya pas ver" demesi, Skibbe zamaninda falan, hep yabancilarla arasi iyi olmasi... Kisaca ben Ayhana bazen cok kiziyorum ama suc Ayhanda demedim hic bir zaman.. Umarim seneye (Galatasaray'da) sampiyon olup, brakir futbolu.

Ayhan karakterli çetecilik yapmayan abilerdendir..Ayhan büyük takım formasının değerini bilendir dakika kaç olursa olsun ileri gitmeye çalışan kapasitesi ölçüsünde didinen ve çoğu maçta en çok koşan oyuncumuzdur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt