#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Tüm suçu yerlilere atan değil Galatasaray'ın bu halde olmasının temel suçluları..

Hakan Balta denen adam tek başına 18 gol yedirmiş biliyor musun?

Bireysel hata,adam kaçırma..

Tam 18 gol!

Yerliler bu takımın sonunu getiren oyunculardır..

-Arda

-Sabri

-Yekta

Ve altyapıda ki aslanlar..

Bunun haricinde ki bütün yerlileri bir saniye beklemeden kapının önünde olması gerek..

Sığ beyin değil gerçekler acı işte..

Hakan balta hariç diğer tüm oyuncular eşit derecede suçlu.Hiç birisi doğru düzgün oynamadı.Eğer yerlileri kovacaksak yabancılarıda kovacağız.Yok öyle çifte standart

Hakan balta hariç diğer tüm oyuncular eşit derecede suçlu.Hiç birisi doğru düzgün oynamadı.Eğer yerlileri kovacaksak yabancılarıda kovacağız.Yok öyle çifte standart

Kewell'ın sözleşmesi bitiyor

Zapata kovasını döverek yollarlar

Neill gitmek istiyor teşekkür edip yollanır

Pino duruma göre kalır veya gider..

Stancu keza öyle..

Diğerleri kalır..

Çifte standart yok bende gördüğümü söylüyorum,ama ah şu yabancı yaktı bizi dediğim maç çok azdır..

Servet'in yaptığı hatanın yarısını yapmamıştır Neill..

Hakan Balta'nın yaptığı hatanın yarısını yapmamıştır İnsua..

Demek istediğim bunlar..

Yerli kalitesi rezalet!

Ayhan bi ekolün futbolcusudur haksızlık yapılıyor.

Yan ve geri pas ekolü evet.

Gerçi onu bile yapamıyor artık. Ezilip top kaptırıyor sadece.

Bir de Alman kale oynarmış gibi yaptığı ortalar var topun altına yandan girip yavaşça, kaleci çalıştıran. En sevdiğim özelliklerinden. Ciddi ciddi inanıyor öyle attığı topun asist olabileceğine, üzülüyorum adına.

Ayhan bi ekolün futbolcusudur haksızlık yapılıyor.

Hangi ekol allah aşkına ya..

Ayhan Beşiktaş'ta tutunamayıp alınan bir oyuncu..

Çok yetenekliydi gençken 10 numara mevkisinde oynuyordu,sonra baktık gördük iyi oynamıyor,defansif çalıştı..

Yani şu anda iyi kadromuz olsa yedek oyuncu olmakla beraber oyuna zor bile girerdi..

Kesinlikle sene sonu futbolu bırakmasını öneriyorum..

Seneye bu temponun yarısını bile yapamayacak çünkü..

Eskisi gibi maçları takip etmiyorum, hatta bu maçın ilk 20 dakikasını izleyemedim ancak Ayhan'ın son 2 haftadır iyi bir görüntü sergilediğini söyleyebilirim.

İyi oynuyorsa hakkını vermek lazım.Ayhan,Mustafa,Barış,Aykut.... kim olursa olsun.Bende izleyemiyorum uzun zamandır maçları. :sad007:

Bugün hakkını vermek lazım..Sahada iyi oynayan tek oyuncumuzdur..

Not:Bende normalde sevmiyorum:)

Yetersiz olduktan sonra pas verebilsen ne olur ki.

en azindan formaya saygisi var

3 macta 10 asist,8 gol atsa bile paketlenip yollanması lazım

Şu maçta bu adama kötü diyen futboldan zerre anlamıyordur. Mücadele etti, bir sürü top kaptı atağı kesti, oyunu yönlendirdi, takım düştüğü anda tek başına insiyatif aldı. Daha ne yapsın Xavi olmasını mı bekliyorsunuz? Seneye böyle olmayabilir evet iyice yaşı ilerlemiş olacak ama şu anda Culio, Sarp ve Barış'ı top diye oynar Ayhan.

macin yildizi idi.

müthis oynadi.

ama sezon sonu yollarimizi ayirmaliyiz.

veya yedek olarak kalabilir. ama ona güvenerek transfer yapilamz ise o bölgeye ozaman seneyede yanariz.

cok iyi oynadi valla

tamam cok iyi abartili belki ama iyi oynadi, takimin en iyisiydi, böyle diyelim ..

Reis sifatini haketti. Sadece bu maç degil, birkaç maçtir yapmasi gerekenden fazlasini yapiyor. Bu yasinda takimin en iyisi olabiliyorsa ben bu adama saygi duyarim. Kalan maçlarda rezil oynayip sezon sonunda ayrilsa bile kendisini iyi olarak hatirlayacagim.

iyi oynadi ama kaybettirdigi maclar gozumden gitmiyor birsey de degismiyor ne yazikki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt