#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Kapalı altta çok bağırdık Ayhan'a. Her topta geri dönüyor yada yan tarafa pas veriyor arkadaş. Dikine oynama denen bişey yok..

mhwzz5.jpg

Emektar oyuncu Ayhan,elin Elano'sunu koruyorsanız,Ayhan'a laf yok arkadaş.

Ayhan oyunda yokken yemin ediyorum 8-9 dokuz haftadir ilk defa zevk almaya basladim takimdan. Baris ve Linderoth orta sahayi mükemmel islettiler, kostular, bastilar, basit ve tek pas ile oynadilar. Ne zaman bu Ayhan denen el freni girdi, tempomuz düstü, pas yüzdemiz düstü ve oyun ritmini kaybettik. Umarim Rijkaard bunu görmüstür. cok bariz belli oldu bu macta. hic kimse Baris'a kazma filan demesin. adam almanyada saglam bir oyun mentalitesi almis en azindan, basit oynamasini biliyor. Ayhan dan 10 kat iyidir.

Ayhan artık Galatasarayda misyonunu bitirdi,bavulunu artık toplasın ve ister jübile yapsın,isterse bir anadolu takımına gitsin.Kendisi acaba maçlardan sonra maç kasetlerini izleyince kendi oyunundan utanıyormudur,yoksa bazı arkadaşların onu savunduğu gibi mazeretler mi arıyordur?

galiba ayhan ı artık takım arkadaşları da sevmio çünkü fener maçında hem hakan balta hem de elano resmen küfür ettiler adama..

Ayhan Galatasarayda en iyi oyununu 4-4-2 sisteminde orta sahanın solunda oynadı. Rijkaardın sisteminde kadroda olmaması gerektiğini düşünsemde ilginçtir Rijkaardın en çok güvendiği oyunculardan bir si Ayhan. Bu yıl kaç maçtır izliyorum bizim adımıza bir tane gollük pozisyon hazırladığını görmedim. Rakibe bir çok gol pozisyonu hazırladığını ise üzülerek gördüm. Bu oyun tarzı ile bence kesinlikle 11 e girmemesi gerekiyor. Ancak anlamadığım Rijkaard neden bunu görmüyor veya görüyorsa bile neden Ayhanda ısrar ediyor. Dinamo maçında bile Kewellı 90dakika oyunda tutup Ayhanı dinlendirerek Ayhana güvendiğini gösterdi. Zaten o anda bile fener maçını kaybedeceğimizi anlamıştım. Ayrıca maçtan sonra Rijkaard bir değişiklik hakkım daha olsa Kewellı çıkartırdım demişti. Demekki dedim fener maçında Kewellı düşünüyor. Ancak Rijkaard Elano ile başlayarak beni bir kez daha şaşırtmıştı. Elanoya bir lafım yok fakat şuanda fizik güç olarak ve takıma uyum açısından Kewella başlayacağını düşünüyordum Neyse konu fener maçına kaydı Kısacası Rijkaardın Ayhan ısrarı beni hayli düşündürüyor.

Elin Elanosu ilginç..

İlginç mi,geçen sene taraftar Lincoln'e taparken Arda'nın yüzü binbir parçaydı,benim için Türk oyuncularının yeri başka hele bu takımda kaç sene emeği var Ayhan'ın 3-4 maç kötü oynadı diye yerden yere vuruluyor,Elano kaç maçtır hayalet,hazırlık kampına katılmamış oluyor,birini övüp sabrederken,diğerini itin g...ne sokmayın o zaman.

Ayhan oyunda yokken yemin ediyorum 8-9 dokuz haftadir ilk defa zevk almaya basladim takimdan. Baris ve Linderoth orta sahayi mükemmel islettiler, kostular, bastilar, basit ve tek pas ile oynadilar. Ne zaman bu Ayhan denen el freni girdi, tempomuz düstü, pas yüzdemiz düstü ve oyun ritmini kaybettik. Umarim Rijkaard bunu görmüstür. cok bariz belli oldu bu macta. hic kimse Baris'a kazma filan demesin. adam almanyada saglam bir oyun mentalitesi almis en azindan, basit oynamasini biliyor. Ayhan dan 10 kat iyidir.

Buca gibi bir rakiple oynadığımız gerçeğide var ortada.Haksızlık etmeyelim Ayhan'a. 9 yıldır bu takıma hizmet ediyor.Onunla takasta kullandığımız futbolcular şimdi halı saha maçı yapıyor orda burda.

Ne haksızlığı Ayhan bana göre miladını doldurdu ne bir verkaç ne şut ne de top rakipteyken yaptığı mücadele var.11inci haftaya giriyoruz istatistikleri bomboş....Linderothun bir an önce monte edilmesi lazım.

Ayhan görevini yapti ve yolun sonuna geldi. tesekür edip yollanmali veya yedek oturmali. eger yol almak istiyorsak Ayhan artik bu takimin orta saha adami, bankosu olamaz, olmamali.

Ne haksızlığı Ayhan bana göre miladını doldurdu ne bir verkaç ne şut ne de top rakipteyken yaptığı mücadele var.11inci haftaya giriyoruz istatistikleri bomboş....Linderothun bir an önce monte edilmesi lazım.

11'de oynar oynamaz,Ayhan bu taraftardan küfrü ve tepkiyi haketmiyor sadece bunu diyorum,ne yapsın yaşı ilerlemiş ama hala birşeyler yapmaya çalışıyor,bende isterim dinamo gibi orta saha şimdilik Ayhan'ı karalayarak bir yere varılmaz,ki bence çok klas bir oyuncu herkesin bakış açısı son maçlarda rezalet olabilir ben tekniğini her zaman beğenmişimdir,en son eleştirilecek oyuncular emektar oyunculardır onların bir değeri vardır,ben böyle düşünüyorum.

Ayhan ile yollari ayirmanin vakti geldi. Kendisine uzun yillar boyunca kulube verdigi hizmetlerden dolayi tesekkur edilmeli, sezon sonunda herkes kendi yoluna gitmeli.

Ayhan formsuz olabilir ama ben kendini toparlıcagına eminim ayhan öyle kolay vazgecilcek bir oyuncu degil elbet 2-3 mac kötü oynamıs olabilir . Fener macında hangisi iyi oynadı , yine ayhan fener macında sinirine hakim oldu mümkün oldgunca topa sahip oldu ve olumlu kullanmaya calıstı . Hersey istatistikten ibaret degildir bazı oyuncular o istatistiklerin arkasındaki gizli kahramanlardır. Eger burda her hafta 2-3 oyuncu idam edersek ligin ilk yarısı sonuna oyuncu bulamayız .

Ben de isterim elbette ön liberomuzun hem defansif hemde ofansif özelliği olsun. Topu oyuna iyi sokabilsin, iyi top saklasın.Ama yok işte ikinci bir Tugay yetiştiremedik daha.Onun için mevcutlar içinde bu işi en iyi yapabilen Ayhan'dır.(Linderothh malum) Son maçlarda hata yapıyor olması kendisiyle alakalı bir şey değildir.Takım savunmasındaki zaafiyetimizin bir sonucudur bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt