#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ben utandıracağını falan zannetmiyorum maalesef Ayhan'ı Bursa'ya verelim orada oynasın artık.:o

maca bakamayacagim

ayhan oynarsa bursa cok pis bogar ilk 30 dakika taraftar destegiyle.

Sorun Ayhan'da degilmis gunah kecisi avcilari, gozunuz aydin.

Tobi Elano Ayhan derim ben

Sarp'ta sevmedigim bir ozellik var, ne defansi cok iyi, ne de hucumu. Ortalama bir adam. Ayhan bana gore ikisini de iyi yapiyor. Ayhan'i kesecek adam degil bence Sarp. Formda Tobi-Elano ikilisine Ayhan ayak uydurur. Ayhan'in sanssizligi takimin rezalet oynadigi bir zamanda yaninda Sarp-Topal, ilerde Nonda'yla falan oynamasiydi. Ayhan gecen sene sola dogru ve Arda-Lincoln'e yakin oynadiginda mukemmeldi. Iki mac yuzunden Ayhan silinmesin.

Sarp'ta sevmedigim bir ozellik var, ne defansi cok iyi, ne de hucumu. Ortalama bir adam. Ayhan bana gore ikisini de iyi yapiyor. Ayhan'i kesecek adam degil bence Sarp. Formda Tobi-Elano ikilisine Ayhan ayak uydurur. Ayhan'in sanssizligi takimin rezalet oynadigi bir zamanda yaninda Sarp-Topal, ilerde Nonda'yla falan oynamasiydi. Ayhan gecen sene sola dogru ve Arda-Lincoln'e yakin oynadiginda mukemmeldi. Iki mac yuzunden Ayhan silinmesin.

Şu takımda Sarp olmasın ciddi diyorum kafanda saç kalmaz,o adam nimet ya!

Baris ve Topal'dan iyidir ama yetmez Mudurinho, Linderoth ve Ayhan'i sittin years tercih ederim..

Yeteceğini söylemiyorum kötünün iyisi ve Mustafa Sarp hepsinden daha Galatasaraylı bunu herkes biliyor,birşeyler yapma çabası içinde olan oyuncuyu ben alkışlarım hemde ruhsuz 10 arkadaşı ile aynı takımdayken.Mustafa Sarp kadar adam olsalar da ciddi top oynasalar.

Ruhla olmaz usta ruhlar aleminde yasamiyoruz, ruhla olsa Sivasli Hayrettin'in Anderlecht maceralari olmazdi. Ayhan gibi pozisyon bilgisi, top kontrolu yuksek adam lazim. Sarp pas verene kadar topa 30 kere dokunuyorsa o 30 dokunus da benim sinirlerimi ziplatiyor.

Ruhla olmaz usta ruhlar aleminde yasamiyoruz, ruhla olsa Sivasli Hayrettin'in Anderlecht maceralari olmazdi. Ayhan gibi pozisyon bilgisi, top kontrolu yuksek adam lazim. Sarp pas verene kadar topa 30 kere dokunuyorsa o 30 dokunus da benim sinirlerimi ziplatiyor.

Yok abi bir Ferrarimiz bir Ernst'imiz yok işte bu kadar basit.

Bu takımda ön liberoda iki isme şans veririm: Linderoth ve Sarp. Gerisi faso fiso.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt