- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Cevap: #18 Ayhan Akman
Takil sen GARDASH
Takil sen GARDASH
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray tarihinin en çok geri pas atan adamıdır.![]()
Galatasaray tarihinin en çok geri pas atan adamıdır.![]()
Takil sen GARDASH
Yurt dısınde televizyon ıyı gostermıyo kesin:ciftetelli:Huhahahahaaaaa Emre satılmısından sonra En ıyı Orta saha oycusuymus huhaaaa
:ciftetelli::ciftetelli:
Senin oldugun yerde de iki lobdan biri calismiyo galiba ne dedigimin arkasindayim ya Ayhan'dan iyisini soyle ya da sus
Senin oldugun yerde de iki lobdan biri calismiyo galiba ne dedigimin arkasindayim ya Ayhan'dan iyisini soyle ya da sus
Orjinali isterse dansoz olsun adam orta sahada iyi oynadiysa orjinalinden bana ne, ayrica Topal'in oynadigi yarim sezonluk top var nereye Ayhan'dan iyi, cok acayib fikirler dogrusu
Topal Ayhana 10 basar Topal bile....HuhaaaaaaaLoblarım gayet ıyı durumdada Hayrı neyse konusmıcam daha fazla...Hiç gulecehım yoktu forvet arkası oyuncusundanda(Orjinali) Galatasarayın en ıyı orta saha oyuncusu yarattınya pesss
Ahmet yıldırımla takasdan gelmıstı sanırsam...
Orjinali isterse dansoz olsun adam orta sahada iyi oynadiysa orjinalinden bana ne, ayrica Topal'in oynadigi yarim sezonluk top var nereye Ayhan'dan iyi, cok acayib fikirler dogrusu
Topal defansif ön libero Ayhan çift yönlü oyuncu Önce oyuncuların mevkilerini tam olarak bilin sonra Hayri agaya gelin
Ayhanın Emre belezoglundan sonra gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusudur fikrinden daha gerçekci en azından nedersın![]()
YA OLM KIM DAHA IYI SOYLESENE O ZAMAN
kres ogretmeni gibi soruyorum ikide bir hayret bi olay
Ayhan çift yönlü evet okadar çift ki En çok geriye pas veren oyuncu komık olmayın ya geçiniz...