#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Takil sen GARDASH

Yurt dısınde televizyon ıyı gostermıyo kesin:D:ciftetelli:Huhahahahaaaaa Emre satılmısından sonra En ıyı Orta saha oycusuymus huhaaaa:D:ciftetelli::ciftetelli:

Senin oldugun yerde de iki lobdan biri calismiyo galiba ne dedigimin arkasindayim ya Ayhan'dan iyisini soyle ya da sus

Senin oldugun yerde de iki lobdan biri calismiyo galiba ne dedigimin arkasindayim ya Ayhan'dan iyisini soyle ya da sus

Topal Ayhana 10 basar Topal bile....Huhaaaaaaa:)Loblarım gayet ıyı durumdada Hayrı neyse konusmıcam daha fazla...Hiç gulecehım yoktu forvet arkası oyuncusundanda(Orjinali) Galatasarayın en ıyı orta saha oyuncusu yarattınya pesss:)Ahmet yıldırımla takasdan gelmıstı sanırsam...

Orjinali isterse dansoz olsun adam orta sahada iyi oynadiysa orjinalinden bana ne, ayrica Topal'in oynadigi yarim sezonluk top var nereye Ayhan'dan iyi, cok acayib fikirler dogrusu

Orjinali isterse dansoz olsun adam orta sahada iyi oynadiysa orjinalinden bana ne, ayrica Topal'in oynadigi yarim sezonluk top var nereye Ayhan'dan iyi, cok acayib fikirler dogrusu

Hepsi aynı. İstikrarlı Türk oyuncu bulmak çok zor.

Topal Ayhana 10 basar Topal bile....Huhaaaaaaa:)Loblarım gayet ıyı durumdada Hayrı neyse konusmıcam daha fazla...Hiç gulecehım yoktu forvet arkası oyuncusundanda(Orjinali) Galatasarayın en ıyı orta saha oyuncusu yarattınya pesss:)Ahmet yıldırımla takasdan gelmıstı sanırsam...

Topal defansif ön libero Ayhan çift yönlü oyuncu Önce oyuncuların mevkilerini tam olarak bilin sonra Hayri agaya gelin

Ayhanın Emre belezoglundan sonra gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusudur fikrinden daha gerçekci en azından nedersın;)

Ayhan bu yıl kötü olsa bile.Ayhan 2000 lerden sonra bizde oynayan en iyi Türk orta sahadır.Bunu tartışmam bile.Bu yılki Ayhan'a bakmayın sadece.

Ayhan çift yönlü evet okadar çift ki En çok geriye pas veren oyuncu komık olmayın ya geçiniz...

O kadar çift yönlüki bir Anadolu takımından bir büyük takıma 10 milyon dolar gibi rekor bir ücrete gitmiş , o kadar çift yönlüki daha sonra bir başka büyük Galatasarayda 8 sene istikrarlı bir şekilde oynamış , o kadar çift yönlüki Milli takımdada çok iyi maçlar çıkarmış her zaman Yeterli sanırım

Ayhan geçen sene Ümit Karan ve Hasan Şaş´ın yaşadığı durumu yaşıyor . Yaşı kalıtesini ciddi şekilde düşürüyor

Eğer Ümit'e, Hasan'a yapılanlar Ayhan'a da yapılırsa çok üzülürüm.Ayhan herzaman bizim için savaşan, iyi bir oyuncu olmuştur.

Cok degil daha gecen sene 40 maca yakin oynadi, ve cok da guzel oynadi bana kalirsa. Sol tarafta Arda ve Lincoln'le kurdugu ucgenler olsun, donup defansa yardim etmesi olsun herkesin zirt pirt tutturdugu cift yon isini yapan ender adamlardandi. Tabi size gunah kecisi lazim. Bu sene sakatliktan ciktiktan sonra 2 mac kotu oynadi diye 9 seneyi sildiniz, ustune Sarp ve Baris gibi vasifsiz topculari ondan iyi yaptiniz. Biraz kendinize geling.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt