Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 30.755
- 1
- 1.483
Cevap: #18 Ayhan Akman
Şampiyonluk Ayhan'a bağlı.
Şampiyonluk Ayhan'a bağlı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayhana demediğim kalmamıştı zamanında ama elnoyu gördükçe kıymetini anladım.
ayhan - topal falan elbet fark etmeyecekdir keza hucumdaki 4 tane gamsız oyuncunun yükünü ayhan falan kaldıramaz beyler o yükü kaldırmak için sene 2 adet essien bulamaz isek gelen kim olursa olsun oda maymuna dönecekdir...

,gio ile keita nın hırsı herkeste olsa emin ol yenerdik fener iAyhan cok iyi pas yapiyordu gecen sene
bu sene ise o paslari alacak adam yok
hey ya hey
Ayhan'ın şu dünyada yaptığı en iyi şeylerden birisi
rakibin pozisyonunu bozmak.
Fakat en kötü, yapmayı başaramadığı iş ise
olumlu pas yapabilmek.
Ayhan pas vermediği sürece baş tacımdır.
Ayhan oynadigi zaman bir kere top bizde kalir tamam mi dostlar? Gecen sene Lincoln ve Arda'yla yaptigi paslasmalari, Benfica macinda Arda'ya asist yapsin diye attigi topu falan hatirlayin. Sarp ve Topal gibi degil o, ne yapacagini bilir topla. Baris zaten demiyorum, futbol topunu bomba sandigi icin. Ayhan ve Elano ikilisinin hayalini kurmustum bu sene ama maalesef olmadi. Bari son 7 macta olsun. Ayhan bu takimda vazgecilmez olmali.
ayhan vazgeçilmez olmalıydı,onda hemfikirizde...elanonun varlığı ayhanın yükünü artırır,1.5 kişilik oynayamazsa da yine ayhan kötü olur,bu seneki olayımız bu maalesef...
ayhan vazgeçilmez olmalıydı,onda hemfikirizde...elanonun varlığı ayhanın yükünü artırır,1.5 kişilik oynayamazsa da yine ayhan kötü olur,bu seneki olayımız bu maalesef...
bence ayhan-elano yan yana oynasinlar, daha iyi pas yapariz, daha cok topa sahip oluruz.
------topal-------
-elano------ayhan-
derbi mac kalmadi zaten. Kaybedecek birseyimiz yok. Olsa bile daha "defansif" oynamak icin ayhanin yerine barisi, yada sarpi oynatinca ne degisiyor ki?
Hicbirsey. Gol yiyoruz, yeniliyoruz. Bunu kac mactir görüyoruz.
allah akıl fikir versin:cheeky-smiley-022:
önce daha fazla ihtiyacı olanlardan başlasın,sıra en son bize gelince bizde isteriz tabi,fazla aklın zararı olmaz ne de olsa!