#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhana demediğim kalmamıştı zamanında ama elnoyu gördükçe kıymetini anladım.

ayhan - topal falan elbet fark etmeyecekdir keza hucumdaki 4 tane gamsız oyuncunun yükünü ayhan falan kaldıramaz beyler o yükü kaldırmak için sene 2 adet essien bulamaz isek gelen kim olursa olsun oda maymuna dönecekdir...

ayhan - topal falan elbet fark etmeyecekdir keza hucumdaki 4 tane gamsız oyuncunun yükünü ayhan falan kaldıramaz beyler o yükü kaldırmak için sene 2 adet essien bulamaz isek gelen kim olursa olsun oda maymuna dönecekdir...

hücumdaki 4 gamsız oyuncumu:asd::asd:,gio ile keita nın hırsı herkeste olsa emin ol yenerdik fener i

ayhan 4-3-3 ün önliberosu değil,niye anlamak istemez bazıları?...4 lü orta sahada göbekteki ikiliden biri,4-3-3 de önliberonun önündeki box to box (ben de sıkıldım bu tabirden:)) 2 oyuncudan biridir...lucescudan beri en iyi yerli orta saha oyuncusu idi sezon başına kadar (tabi bu yıl emre b. fark yarattı),geçtiğimiz yıllarda ayhansız her maçta orta sahadaki akışkanlığın nasıl kaybolduğunu hatırlayın...sezon başı sakatlık yaşaması şanssızlık oldu bizim için.sonrasında FR pek sıcak bakmadı gibi geldi bana,elanoyu tercih etmesi nedeniyle...sakatlık sonrası maç kondisyonu kazanmasına izin verilmediki performansı eleştirilebilsin.ben ayhan da bir pes etmişlik seziyorum,''nasıl olsa hoca oynatmıyor'' psikolojisi içinde sanki...en iyi oynadığı maçtan sonra bile yedekten dahi oyuna alınmadı,orta sahamız bu kadar dökülürken üstelik...bir de takım içinde sorun çıkarmaz,kaptanlık alındı,en ufak bir tepki ya da küskünlük işareti göstermedi...bazıları kendisini yok sayarken bunları bir düşünsün istedim...

Formsuz malesef ve bu sene eskisi gibi olamayacak. Ancak iyi bir sezon başı kampı geçirir ve şanssız bir sakatlık yaşamazsa seneye eski Ayhan'ı izleyebiliriz.

Geçen seneki Ayhan olsaydı takımda Elano'nun da performansı yükselirdi.

Ayhan'ın şu dünyada yaptığı en iyi şeylerden birisi

rakibin pozisyonunu bozmak.

Fakat en kötü, yapmayı başaramadığı iş ise

olumlu pas yapabilmek.

Ayhan pas vermediği sürece baş tacımdır.

Ayhan cok iyi pas yapiyordu gecen sene

bu sene ise o paslari alacak adam yok

hey ya hey

Ayhan cok iyi pas yapiyordu gecen sene

bu sene ise o paslari alacak adam yok

hey ya hey

Sezon başında iyidi sonra s.çtı ama elanoya olan sabır gösterilmedi hemen yedek bırakıldı malesef taraftar olaraktaa gösteremedik.Eskişehir maçında takımda en iyi adamdı yenilmemize rağmen kasımpaşa maçındada iyiydi yine ama yine yedek bırakıldı.

Ayhano blumer olsaydı adı keşke.

Ayhan'ın şu dünyada yaptığı en iyi şeylerden birisi

rakibin pozisyonunu bozmak.

Fakat en kötü, yapmayı başaramadığı iş ise

olumlu pas yapabilmek.

Ayhan pas vermediği sürece baş tacımdır.

Kailmiyorum. Ayhan Sarp, Topal ve Barisa göre cok iyi pas yapiyor.

Olumlu pas yapamiyor diyorsun, dogru cok yan ve geri pas yapar kendisi ama dedigim gibi, diger ön liberoda oynayan oyuncularimiza göre daha iyi yapiyor bu isi.

Bu arada bir baska konuya deginmek istiyorum:

Ayhan olsun, Keita olsun, Arda olsun ayaginda cok top tutuyor diye kizariz hep, hizli ataklarin icine ediyor deriz vs. vs. ama simdi görüyoruz ki ayaginda top tutacak adamin yoksa bir saniye bile rahat edemiyorsun. Ilerde topu tutamiyorsun. Böyle olunca ne defans oyuncularin nefes alabiliyor, nede ofans oyuncularin etkili olabiliyor.

Bu yüzden bile Ayhani Sarpa, Barisa, Topala tercih ederim.

Ayhan oynadigi zaman bir kere top bizde kalir tamam mi dostlar? Gecen sene Lincoln ve Arda'yla yaptigi paslasmalari, Benfica macinda Arda'ya asist yapsin diye attigi topu falan hatirlayin. Sarp ve Topal gibi degil o, ne yapacagini bilir topla. Baris zaten demiyorum, futbol topunu bomba sandigi icin. Ayhan ve Elano ikilisinin hayalini kurmustum bu sene ama maalesef olmadi. Bari son 7 macta olsun. Ayhan bu takimda vazgecilmez olmali.

Mehmet ya da Mustafa'nın birinin yerine tercih edilebilir.

Ayhan oynadigi zaman bir kere top bizde kalir tamam mi dostlar? Gecen sene Lincoln ve Arda'yla yaptigi paslasmalari, Benfica macinda Arda'ya asist yapsin diye attigi topu falan hatirlayin. Sarp ve Topal gibi degil o, ne yapacagini bilir topla. Baris zaten demiyorum, futbol topunu bomba sandigi icin. Ayhan ve Elano ikilisinin hayalini kurmustum bu sene ama maalesef olmadi. Bari son 7 macta olsun. Ayhan bu takimda vazgecilmez olmali.

ayhan vazgeçilmez olmalıydı,onda hemfikirizde...elanonun varlığı ayhanın yükünü artırır,1.5 kişilik oynayamazsa da yine ayhan kötü olur,bu seneki olayımız bu maalesef...

ayhan vazgeçilmez olmalıydı,onda hemfikirizde...elanonun varlığı ayhanın yükünü artırır,1.5 kişilik oynayamazsa da yine ayhan kötü olur,bu seneki olayımız bu maalesef...

Bence Ayhan-Elano yan yana oynasinlar, daha iyi pas yapariz, daha cok topa sahip oluruz.

------Topal-------

-Elano------Ayhan-

Derbi mac kalmadi zaten. Kaybedecek birseyimiz yok. Olsa bile daha "defansif" oynamak icin Ayhanin yerine Barisi, yada Sarpi oynatinca ne degisiyor ki?

Hicbirsey. Gol yiyoruz, yeniliyoruz. Bunu kac mactir görüyoruz.

bence ayhan-elano yan yana oynasinlar, daha iyi pas yapariz, daha cok topa sahip oluruz.

------topal-------

-elano------ayhan-

derbi mac kalmadi zaten. Kaybedecek birseyimiz yok. Olsa bile daha "defansif" oynamak icin ayhanin yerine barisi, yada sarpi oynatinca ne degisiyor ki?

Hicbirsey. Gol yiyoruz, yeniliyoruz. Bunu kac mactir görüyoruz.

Adı çıkmış dokuza inmez sekize. En ufak bir başarısızlıkta bile sahada ne kadar süre kaldığına ve neler yaptığına bakılmaksızın taraftarın karşısına alacağı ilk isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt