#18 Bafétimbi Gomis

Gomis bu piyasada en az 15-20M eder diyenleri pistten alalım. :asd:

Daha transfer döneminin başında kimse bu paraları vermez, bu sezon geçen sezonun yarısi kadar bile performans göstermeyebilir, Gomis gibi 33 yaşına girecek bir adam için 10M bile muhteşem para, 7M'a filan bile satardım ben olsaydım dediğimizde yemedigimiz laf kalmamışti. :asd:

Sonra zam meselesi çıktı, hain dedik yine yemedigimiz laf kalmadı.

Şimdi dedigimize nasıl da geliyor yavaş yavaş herkes. :red:

Penaltıdan bağımsız söylüyorum. Bok gibi oynadı. Her topu ezdi. Kaçırdığı penaltı sonrası mimikleri ayrı rezaletti.

Gomis kaldığı sürece biz FT'in aklındaki oyunu sittin sene oynayamayiz. Bu zaten ayrı konu.

Top kontrolü, hız, bitiricilik, kafa topları sıfır. Yetenekleri sınırlı. Geçen sene sağlı sollu her yerden beslendi ve 30 küsür gol attı ama bu bizim için ideal tipte bir forvet olmadığı, karakter yoksunu olduğu gerçeklerini değiştirmiyor.

Maalesef geçen sene Gomis şöyle iyi, Gomis şöyle forvet vs diye kendimizi kandirmisiz.

İyi beslenmediginde defolari çok net ortaya çıkıyor. Kalenin ağzına kadar getireceksin de gol atacak. Ölme eşeğim ölme.

Daha transfer döneminin başında kimse bu paraları vermez, bu sezon geçen sezonun yarısi kadar bile performans göstermeyebilir, Gomis gibi 33 yaşına girecek bir adam için 10M bile muhteşem para, 7M'a filan bile satardım ben olsaydım dediğimizde yemedigimiz laf kalmamışti. :asd:

Penaltıdan bağımsız söylüyorum. Bok gibi oynadı. Her topu ezdi. Kaçırdığı penaltı sonrası mimikleri ayrı rezaletti.

Gomis kaldığı sürece biz FT'in aklındaki oyunu sittin sene oynayamayiz. Bu zaten ayrı konu.

Top kontrolü, hız, bitiricilik, kafa topları sıfır. Yetenekleri sınırlı. Geçen sene sağlı sollu her yerden beslendi ve 30 küsür gol attı ama bu bizim için ideal tipte bir forvet olmadığı, karakter yoksunu olduğu gerçeklerini değiştirmiyor.

Maalesef geçen sene Gomis şöyle iyi, Gomis şöyle forvet vs diye kendimizi kandirmisiz.

İyi beslenmediginde defolari çok net ortaya çıkıyor. Kalenin ağzına kadar getireceksin de gol atacak. Ölme eşeğim ölme.
aynen öyle renktaş bende aynı şeyleri demiştim laf söylediler banada futbol cahillerine laf anlatmak zor napıcaksın. Adebayora bakıyorsun canavar gibi basıyor vuruyor bi de gomis çöpüne bakıyorsun hiçbirşey yapamıyor

Bakıyorumda gomisçilerde bi 180 derece dönüş olmuş. Yavaş dönün hızınıza yetişemiyoruz.Ya da bizi takip edin...

yolları ayırmak lazım. güzel ayrılalım bir futbolcuylada. elmander harici düzgün ayrıldığımız topcu yok son 10 yıldır

aynen öyle renktaş bende aynı şeyleri demiştim laf söylediler banada futbol cahillerine laf anlatmak zor napıcaksın. Adebayora bakıyorsun canavar gibi basıyor vuruyor bi de gomis çöpüne bakıyorsun hiçbirşey yapamıyor
Kimseye futbol cahili vs demek haddime değil ama bizim taraftar cooook romantik. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar burada genelde.

silah zoruyla sahaya çıkmış bi tavrı var sanki ayakları yere basmıyorda sürünüyor gibi sahada , nolmuş bu herife 3 kuruş için be yazıktır

bjk macında indiriidği kafa topları,aldırdıgı kırmızı kart,trabzon macında attıgı bireysel gol ,0-0 biten 2 fenerbahce macında pozisyona giren.ilk maçta tek basına pozisyon yaratan,basaksehire gol attı,yine 5-1lik maçta rodrgiues girince 2 tane de öyle kaçırdı.vs.neyse inşallah gider de hepiniz adına bi kurban keseriz.yoksa sert konusucam.

Gomis'e hala penaltı attırmak aptallıktır. Güzel bir söz var. Aynı şeyi yapıp farklı bir sonuç beklemek aptallıktır. Neredeyse Şampiyonluğu veriyordu. Bugün de bir kupayı verdi.

hayatımda beni yanıltan ender futbolculardan keza yanılgım gecen seneki iyi performansı idi ve ben kendisinden asla öyle bir performans beklemiyordum lakin bu sene yanıltması zor gözüküyor.

Abartmayi cok seviyoruz. Rodrigues icinde 25-30 lar konusuluyodu. 10 veriyolarsa satalim. Herseyi yarim yamalak. Taraftarin az sevgisini goren şimariyo.

Penaltıya kadar 120 dakka sahada yürüdü resmen.Bitik Eren bile bundan çok daha hareketli ve gol noktalarında başarılı idi.Bana zam yapmadınız alın size böle oynarım gibiydi resmen.Yıllık 4 yetmedi paşaya sanırım.

Kötü oynadı hemde baya kötü oynadı. Mevzu paraysa gerçekten defolup gidebilir. Formsuzluksa o halledilir. Penaltı için kızmıyorum atmaması gerektiğini herkes biliyor zaten artık

Penaltı atamayan,adam geçemeyen,baskı altında oynayamayan forvet mi olur ? Süper ligte iş yapar şampiyonlar liginde bizi rezil eder bu.

Bakıyorumda gomisçilerde bi 180 derece dönüş olmuş. Yavaş dönün hızınıza yetişemiyoruz.Ya da bizi takip edin...
Sen gomisi kendine takinti yapmissin. He benim icin diyosan pres yapmiyo. İlerde bekliyo baska bise yapmiyo demistin. Bende pres konusuna karsi cikmistim. Yoksa gomisin oyun tarzini bende begenmiyorum.

Penaltıya kadar 120 dakka sahada yürüdü resmen.Bitik Eren bile bundan çok daha hareketli ve gol noktalarında başarılı idi.Bana zam yapmadınız alın size böle oynarım gibiydi resmen.Yıllık 4 yetmedi paşaya sanırım.
Adım kadar eminim bu "Adam bile geçemeyen" forvete ! yıllık 2 den fazla veren çıkmaz. Öte yandan sizin ffp durmunuz umurumda değil diye yönetimle tartıştıysa çok ayıp etmiştir.

Bitik selcuk'tan baska dikine oynucak. Savunma arkasina top atacak adam yok. :D

Durumu en net ozetleyen budur . Kendi yarattigi ve kulubun hic bir kabahati olmayan bir para konusuyla kendisini magdur ve morali bozuk gosterdiginde , bir seyirci gozunde bile kredisi olmamali

Kredi performans dusuklugunde olur , bu oyle bir durum degil ki . "Para yoksa bu kadar oynarim" diyor her tavriyla , bunu goremiyor musunuz ?

Sakat ? Degil , yorgun , olamaz , kimseyle sorunu yok

Tamamen para . Ayni konu sezon icinde de olmustu

Nasil hala destek olanlar cikabiliyor saskinlik verici

Arda yaptiginda neler dedik adama . Fazla farki yok su hareketlerin , onca insanin emegini hice saymaktir bu

Geri
Üst Alt