#18 Bafétimbi Gomis

Geçen hafta 2 penaltı golü atınca ulan yanlış Gomis'i mi almışız dedim bu hafta penaltı kaçırarak kendi olduğunu ispatladı abim..

Seni zamaninda gonderenlerin eli kirilsin. Her sey cok farkli olabilirdi. En azindan 30 milyon euro karda olurduk.

Penaltı atma onun dışında iyi golcüsün reis ilk yarı maçta olsaydı da yazardı yine.

mostafa'nın olduğu anlarla kıyaslarsak gomis'e giden top en azından direkt rakibe geçmiyor

ben seneye kendisiyle yola çıkmazdım ama düzgün adam bulma ihtimalimiz düşük olduğu için devam

mostafa'nın olduğu anlarla kıyaslarsak gomis'e giden top en azından direkt rakibe geçmiyor

ben seneye kendisiyle yola çıkmazdım ama düzgün adam bulma ihtimalimiz düşük olduğu için devam

Bu maç Mohammedin takım oyununda en iyi olduğu maçtir belki de umut vericiydi oyunu

Penalti atmasin her macin ikinci 45 dakikasini oynasin. Mohammed’te oturup forvet nasil olunur iyi takip edip ogrensin.

Geçen hafta dedim penaltı atmasa iyi diye Kerem atabilir penaltı gomis in gidip topu rakipten alıp penaltı aldırmasi bile ilk 11 e yazılacağını gösteriyor.

Orta sahaya koşup sanırım gedsonun ayağından aldığı topla atağa kaldırması devamın da penaltı kazanmadı şahaneydi.

Biz en azından koşup mücadele Edip baskı kuran pres yapan forvet görmek istiyoruz Halil bey ne yapıyor mesela eli belinde dolaşıyor hıyar ağası ( bak buna da ceza vermeyin yeter artık)

Açıkçası ben Muhammedi de çok beğendim bayağı top indirdi pas istasyonu oldu keşke çıkartmasaydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt