#18 Bafétimbi Gomis

23 lig maçında 20 gol atan yabancı forvetimiz hiç olmadı değil mi? Gomis ilk sanırım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşa ; Feghouli-Selçuk-Rodrigez
Sivas ; Yasin-Feghouli-Rodrigez
Kayseri ; Yasin-Feghouli-Rodrigez
Malatya ; Yasin-Belhanda-Feghouli
Beşiktaş ; Feghouli-Belhanda-Rodrigez
Başakşehir ; Eren (Çift forvet)-Belhanda-Tolga
Trabzon ; Feghouli-Badu-Tolga

Şöyle geriye doğru gidince Beşiktaş deplasmanı dışında hiçbir maça ideal hücum hattıyla çıkmamış.Feghouli-Belhanda-Rodrigez-Gomis dörtlüsünü deplasman maçlarında izleyememişiz.

Müthiş bir vuruş ile güzel bir gol, pres, mücadele, devamlı oyunun içinde olma çabası ve bugün bu performansı hattrick ile tamamlama. Teşekkürler Gomis.

Donk'tan @BafGomis'e...

DWvrGUlW0AAPyIt.jpg

Jardel 22 gol atmıştı sanırım 2000-01 sezonunda ve bir sezonda ligde en çok gol atan yabancı oyuncu o olması lazım.

3 gol daha atarsa geçecek Jardel'i ve bana göre en az 26 tane atar.

Şu listede korkunç yerlere gelebilir.

gOrrBR.png

Şu listede korkunç yerlere gelebilir.

gOrrBR.png

Yalnız gerçekten ilginç bir liste. Koskoca Galatasaray'ın en çok gol atan yabancısı 59 gol atabilmiş. Tarihimize bakıldığında golcüler hep yerli bizde.

Metin Oktay,Tanju,HakanŞ, Ümit Karan,Burak Yılmaz. Hepsi Hagi'den fazla atmıştır. Gomis eğer 3 senelik sözleşmeyi sakatlanmadan tamamlarsa geçebilir.

Gomis ne zaman deplasmanda da atmaya başlar bu takımı kimse tutamaz artık deplasman hasretine de son ver black panther

Gomis ne zaman deplasmanda da atmaya başlar bu takımı kimse tutamaz artık deplasman hasretine de son ver black panther
Müsaaden ile düzeltiyorum. Takım ne zaman takım halinde deplasmanda oyun oynamaya başlar, ki özellikle Kasımpaşa maçının ilk yarısı hiç fena değil idik ve mağlubiyeti hak etmedik, işte o zaman ben Gomisin iç saha performansına deplasmanda da yaklaşacağını düşünüyorum.

jardel ligin 2.yarısı yatışa geçmişti. Adamın başını yedi emre ile okan. O attığı gollerin hepsi yarım dönemde.

Arena Aslanı!:hat:Deplasman maçlarında daha etkili olması gerekiyor.Çok pasif kalıyor.

deplasmanda gol atmış bikaç nonda videosu koyayım da gomise kapak olsun

Şu iç sahadaki iştahlı ve istekli oyunu deplasmanlarda da görebilsek süper olacak.

Geri
Üst Alt