#18 Bafétimbi Gomis

Abartmayin ne gitmesi atiyomu atiyo gerisi tras gitcek bir durumda degil su an

Lükse bak yav 28 gol atmış forvete hastır çekiliyor. :asd:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak Yilmaz da 2 trilyon gol atti. O da mi eleştirilmez 1 oyuncuydu? Degil.

bi gol daha atamadın biz de kurtulurduk sen de, yine depresyona girecek diye korkuyorum :D

Harbi sıkıntısınız adam mükemmel olmak zorunda değil koşuları bile yetiyor

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Yollanmasi ile eleştiri arasındaki farkı anlamamış olmanı garipsemiyorum Şükrü Ak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bal gibide olur CLde. Millet zannediyor ki Gomisden sanki iyi bir santrafor alabilecez. Gomisin bir tik ustu 15 milyon euro. Nereye aliyorsun.

Form dusuklugunun tek sebebi sene basindaki gerizekali kadro planlamasi. Sen 32 yasindaki bir adami her mac 90 dakika mecburen oynatiyorsun ve bu adam oyle durup oynayan bir santrafor degil. Her mac yuzde yuzunu sahaya koyuyor.

Yapabilecegimiz en iyi sey eren somarini yollayip kaliteli bir yedek almak ve onlari degismeli oynatmak. Bu kadar basit.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Olay budur. Eline saglik

belli ki bu rekor olayını çok çok kafaya takmış zaten baskıyı kaldıramayan bi yapısı var o yüzden bi kaç haftadır istediği gibi oynayamıyor. şu rekoru haftalar önce kırıp rahatlaması lazımdı bi türlü kıramadı

Cl'de olmazmış kriterleri siz mi belirliyorsunuz , daha iyisini alacak maddi gücümüz yok zaten takımda kalıcak ve cl'dede golünü atacak.

Gol atmasi tabi güzel ama adam oyun içinde kötü oynadigi zaman milletten eleştiri alir. Bir oyuncu kötü oynadigi zaman eleştirilir. Bunu o karinca kafaniza ne zaman sokacaksiniz ki ben de anlamadim. o_O

Amma çok uçlarda yaşıyorsunuz. İyi oynayınca Drogba, kötü oynayınca Zafer Biryol muamelesi yapıyorsunuz.

Geri
Üst Alt