Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.165
- 25.573
- 2.598
Abartmayin ne gitmesi atiyomu atiyo gerisi tras gitcek bir durumda degil su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

28 hafta iyi oynar göklere cikartirlar 3 hafta kötü oynar s.ktir cekerker. Nankör kesimLükse bak yav 28 gol atmış forvete s*ktir çekiliyor.![]()

Hayatında ilk defa doğru bir şey yazdin aksukru seni tebrik etmek istiyorum.Burak Yilmaz da 2 trilyon gol atti. O da mi eleştirilmez 1 oyuncuydu? Degil.

Seni ılımlı olmaya davet ediyorum.Başlarım buna da bunun rekoruna da.Bir gram umrumda değil.
Hayatında ilk defa doğru bir şey yazdin aksukru seni tebrik etmek istiyorum.![]()
Olay budur. Eline saglikBal gibide olur CLde. Millet zannediyor ki Gomisden sanki iyi bir santrafor alabilecez. Gomisin bir tik ustu 15 milyon euro. Nereye aliyorsun.
Form dusuklugunun tek sebebi sene basindaki gerizekali kadro planlamasi. Sen 32 yasindaki bir adami her mac 90 dakika mecburen oynatiyorsun ve bu adam oyle durup oynayan bir santrafor degil. Her mac yuzde yuzunu sahaya koyuyor.
Yapabilecegimiz en iyi sey eren somarini yollayip kaliteli bir yedek almak ve onlari degismeli oynatmak. Bu kadar basit.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yüz verdik gene malliklara başladın. Uza.Hayatında ilk defa doğru bir şey yazdin aksukru seni tebrik etmek istiyorum.![]()
Hayatinda ilk defa seninle hemfikirim çaylaq. Seve seve adam yapacagiz seni.
Naga iki defa ortaladi cok kotu vurduAdama ikinci yarida dogru durust top gelmedi neyini elestiriyorsunuz yaw