Diagne olayı biraz farklı,ozanı satmak istemedi hoca yazın satalım dedi çünkü parayı sattığın dönem kullanabiliyorsun.Yönetim gitti sattı sonra pato vs beceremediler yazın satarız diye diagneyi aldılar satamadılarda.

Linnes olayının tamamı saçmalıktı.

Boşta olan oyuncuları daha iyi takip etmemiz şart bencede.Bonservis ile genç oyuncuları alıp,30 yaş civarı adamları 2 yıllık en fazla 3 yıllık sözleşme ile takıma kazandırmak lazım.
Linens olayinda taraftar baskısıda vardı. Oynatilmiyor diye tepki çekmişti. Daha sonra iyi geçen bir kaç sol bek maçından sonra sözleşme uzatma meselesi alevlendi. Ben bu şekilde hatırlıyorum. Tabiki hoca bunu kabul etmiştir. O zamanki şartlarda bunu gerektirmistir

Alanyaspor'da hiç izlemedim, bu nedenle ilk kez St. Johnstone maçında izleme imkanım oldu. İlk maçında oldukça güzel göründü. Top tekniği iyi, pasları güzel. Pas attıktan sonra boşa kaçması, verkaç ve savunma arkasına pas denemeleri geleceğe dair umut verici ayrıntılardı. Yaşı genç, henüz 23 yaşında ve en önemlisi de yerli bir futbolcu. Selçuk bize geldiğinde 26 yaşındaydı ve kendini Türkiye Ligi'nde kanıtlamıştı. Kıyaslama yapmıyorum tabi ama Berkan da eğer oyununu geliştirirse uzun yıllar boyunca merkez orta saha olarak takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum.

O kadar ovunen bir transfer, hali saha takimina karsi ne yapti su ana kadar?

Orta sahasiz oynuyoruz resmen ve sezona anadolu ekibi orta sahasi ile giriyoruz.

Dua edelim bu Rumen iyi ciksin yoksa cok uzulecegiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anki Galatasaray'ın orta saha ile işi yok. Taylan sağa sola dağıtsın, kanat/beklerle çizgiye inmeye çalış. Galatasaray taktiği bu kadar. O yüzden orta sahayı görmeseniz de olur.

Çok yorum yapmayalım bence nazar oluyor sonra bugün iyiydi çok sakindi topla ilk teması çok dikkatimi çekti. Çok iyi seviyede yumuşatıyor topu.

Geri
Üst Alt