- 1 Ocak 2011
- 15.424
- 10.453
- 1.838
GormedimAdamın yaşı yazıyor ya orada SEMİH!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GormedimAdamın yaşı yazıyor ya orada SEMİH!
50 yas civarinda olanlar kizmasin.
Üzüyor beni senin savrukluğunGormedim
65 biliyordum ben onu hatta yeni bedava kartı aldı otobüsler için sankiAcımasız gerçekler. Zaten 50lik fazla kalmadı. Erman ağabey var o 70 falan o kadar.
65 biliyordum ben onu hatta yeni bedava kartı aldı otobüsler için sanki
kronolojide tutarsızlıklar varYok renktaş. Berkan sokakta saklambaç oynarken ben forumda Serdar Burak ile Mehmet Topal tartışması yapıyordum. Yıl 1444, bir yandan da Varna Savaşı vardı.
kronolojide tutarsızlıklar var
nolan filmlerinde de oluyor oyle bosver2. Kosova da olabilir bilemedim şu anda.
Mezarcı galiba zaten Bana da yaşlı imasi yaptı. Biraz tırsıyorum bu SemihtenYok renktaş ya naptın sen de mezara koydun.
Linens olayinda taraftar baskısıda vardı. Oynatilmiyor diye tepki çekmişti. Daha sonra iyi geçen bir kaç sol bek maçından sonra sözleşme uzatma meselesi alevlendi. Ben bu şekilde hatırlıyorum. Tabiki hoca bunu kabul etmiştir. O zamanki şartlarda bunu gerektirmistirDiagne olayı biraz farklı,ozanı satmak istemedi hoca yazın satalım dedi çünkü parayı sattığın dönem kullanabiliyorsun.Yönetim gitti sattı sonra pato vs beceremediler yazın satarız diye diagneyi aldılar satamadılarda.
Linnes olayının tamamı saçmalıktı.
Boşta olan oyuncuları daha iyi takip etmemiz şart bencede.Bonservis ile genç oyuncuları alıp,30 yaş civarı adamları 2 yıllık en fazla 3 yıllık sözleşme ile takıma kazandırmak lazım.
Valencia ya sattık galiba 5 milyon yuromu dolarmi neydi transfer marketten bakmak lazimMehmet Topal'in bizde oynadigi dönemler bana kazma gibi geliyordu. Ama adami yalnis hatirlamiyorsam Villarreal'e satmistik nasil olduysa, sonrasi maglum.
Mezarcı galiba zaten Bana da yaşlı imasi yaptı. Biraz tırsıyorum bu Semihten
Hepsi o güzel atlara binip gittilerForumdaki ilk zamanlarımda Ozan, Ayberk, B.Arda Aycan, Mehmet ağabeylerin muhabbetini görünce ben de herkesi 55 sanıyordum.
O kadar ovunen bir transfer, hali saha takimina karsi ne yapti su ana kadar?
Orta sahasiz oynuyoruz resmen ve sezona anadolu ekibi orta sahasi ile giriyoruz.
Dua edelim bu Rumen iyi ciksin yoksa cok uzulecegiz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi