geen sene orta saha rotasyonumuz

torriera-berkan
oliviera-midtsjö

idi

şimdi

torriera-???
oliviera-demirbay

oldu.

ve tarih 1 eylül.

bu açık bir şekilde downgrade değil de nedir?

bu çocuğu niye gönderdik anlamadım. yedek durmayı sorun etmeyen yerli oyuncuydu. rotasyon için yeterliydi bana göre.

Bir kamyon adam yolladık ha bayağı takip edilecek herif war

Olağanüstü yetenekleri olmayan, hatta düz ve temposuyla öne çıkan bir futbolcu, bunu kendisi de söyleyecektir. Beklentilerin üzerinde katkı sağladı yine de. Düzenli oynama şansı bulduğu ilk sezon takımın kalitesi ve ayarı bozuktu, iyi bir vagon olabilecek adamın lokomotif görevi üstlenememesi gayet doğal, vagonlardan oluşan bir orta saha hattı kuranda kabahat! Bizden önce hep 8 no oynamış olmasına rağmen 6 oynadığı maçlarda da gayet iyi iş çıkardı...

Kaan' da olduğu gibi Berkan konusunda da Okan Hocayı hatalı buluyorum. Bu tip tempoya bağımlı oyuncular sürekli oynadıkça ritm bulur; mesela ilk yarıdaki FB maçı gibi çok iyi oynadığı maçtan sonra bile haftalarca süre bulamaması net forma adaletizliğidir. Hayır, tercih ettiği oyuncular da uçup kaçmıyordu hani; beş oyuncu değişikliği imkanı varken, duruma göre sonradan da mı giremezdi onca maçta?..

Yansıttığı karakteri çok sevdiğim, başarılı olmasını olmasını istediğim bir futbolcu. Umarım her şey gönlünce ve kendisi için en hayırlısı olur...

58. dakika oyuna girmis

hazir topcu ha

Vecinodan iyi ve 8 milyon TLye oynuyordu ayrıca yerli oyuncu.

Vecino 3 yıllık maliyet 11 Milyon €

Neyse plana güvenelim ve eleştirmeyelim.

Bu sezon içinde bizde 500 dakikadan fazla oynamış. Genoa'da ilk maçı 33 dk. süre almış. Başka da oynatilmamiş. Galatasaray'da gördüğü değeri Genoa'da göremiyor. Yedeğin yedeği durumunda. Top oynatmadan geri gönderecekler bu gidişle.

Geri
Üst Alt