Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yetenekleri kisitli ki bence boyundan buyuk oynadi bu macta ki kendisini hep elestirmisimdir (kolay kolay da degismeyecek gibi gorusum) ancak su var tartisilmasi gereken kendisinin boylesi bir macta yine solbek oynamis olmasi. Defansta ne zayif, sonradan hamle yapmasi bu durumu degistirmiyor mesele o hamleye gerek kalmadan kademe yapmasi ya da topu kazanacak sekilde alani daraltip rakibi bogmasi.Bu adam zor maçlarda sol bek oynayamaz bugün net göründü. Aşırı kolay çalım yedi 2 golde de
Sol ayaklı sağ bek olarak en son Jkde İbrahim Üzülmez'i izlemiştim galiba. Hoş durmuyor. Bir de ben askerdeyken Torrent van aanholtu denemiş galibaBerkan'dan sol beki gayet iyi oynadı hazır sağ bek yokken oraya kaydırmak iyi olabilir hatta sırtını çizgiye verirse daha rahat eder Köhn sol bek Berkan sağ bek geçsin.
Muslera
Berkan - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi
Torrent onu beceremezdi ama Okan hocamız oynatabilir.Sol ayaklı sağ bek olarak en son Jkde İbrahim Üzülmez'i izlemiştim galiba. Hoş durmuyor. Bir de ben askerdeyken Torrent van aanholtu denemiş galiba
aslanım berkan
Beynine anten bağladigimin Torrenti en olmayacak adamı denemiş gene.Sol ayaklı sağ bek olarak en son Jkde İbrahim Üzülmez'i izlemiştim galiba. Hoş durmuyor. Bir de ben askerdeyken Torrent van aanholtu denemiş galiba