eleştirsek ele bir şey geçmez şuan avrupa kadrosunda tek sol bek

eksiklikleri dışında bence çabası gayreti gayet iyi, adamın mevkisi değil hata yapsada kızamam

Adam gel diyorsun geliyor git diyorsun gidiyor nereye koysan çabalıyor oynuyor bu adam ne yapsın. Ben Berkanı hiç beğenmem ama şu süreçte suçlanacak en son kişi.

Bu adam zor maçlarda sol bek oynayamaz bugün net göründü. Aşırı kolay çalım yedi 2 golde de
Zaten yetenekleri kisitli ki bence boyundan buyuk oynadi bu macta ki kendisini hep elestirmisimdir (kolay kolay da degismeyecek gibi gorusum) ancak su var tartisilmasi gereken kendisinin boylesi bir macta yine solbek oynamis olmasi. Defansta ne zayif, sonradan hamle yapmasi bu durumu degistirmiyor mesele o hamleye gerek kalmadan kademe yapmasi ya da topu kazanacak sekilde alani daraltip rakibi bogmasi.

Ofansta ise boyundan buyuk is yapti.. Yalniz sunu hatirlatayim, rakibin savunmasi gayet vasat, ortasahasi teknik ve hareketli, ofansi ise vasat ve hizli. Denklem bu. Buna panzehir olacak sekilde uygun oyuncular secilmeli ikinci macta.

Defansif açıdan maçın başındaki rakibin 2 atağını inanılmaz etkilemiş o dakikalarda gol yemediysek Berkan sayesinde olmuş müthiş pozisyon almış.

Berkan'dan sol beki gayet iyi oynadı hazır sağ bek yokken oraya kaydırmak iyi olabilir hatta sırtını çizgiye verirse daha rahat eder Köhn sol bek Berkan sağ bek geçsin.

Muslera
Berkan - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

Berkan'dan sol beki gayet iyi oynadı hazır sağ bek yokken oraya kaydırmak iyi olabilir hatta sırtını çizgiye verirse daha rahat eder Köhn sol bek Berkan sağ bek geçsin.

Muslera
Berkan - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​
Sol ayaklı sağ bek olarak en son Jkde İbrahim Üzülmez'i izlemiştim galiba. Hoş durmuyor. Bir de ben askerdeyken Torrent van aanholtu denemiş galiba

BAY'ın yere göğe sığdırılamayan sağ bek performansından aşağı kalır bir performansı yok bence BAY defansif açıklarını sürat ve çabukluğu ile kapatmayı başarabiliyor hücum yönü zaten asli mevki.

Orta saha oynadığı maçların çoğundan bile daha iyi performans gösterdi. Hele defanstan top çıkarma konusundaki özgüven ve rahatlığına bayıldım. Kesiciliği de gayet iyiydi. Rakip kanat oyuncularıyla sıkça 1-1 kalınca birkaç kez geçit vermesi normal...

Geçen sezonun başlarında birkaç maç denendiği solbekte kötü görünmüştü ama o sıralar orta saha oynadığında da iyi değildi, sonradan açılmıştı. Ara transferde dönünce bunu hatırlatmış ve ihtiyaç halinde solbekte faydalı olabileceğini söylemiştim. Doğrusu tahminimden de iyi buldum. Bu özgüvenli haliyle orta sahada oynarsa da iyi performans vereceğini tahmin ediyorum ki ihtiyaç duyulacaktır...

25-30 metreden acilan ortalarda bence bekleri sorumlu tutmak dogru degil,mac boyunca geliyor bu tarz ortalar yani bunlari engellemek imkansiza yakin

Ceza sahasina yakin cizgiye inildiginde bir bek oyuncusunun yedigi calimin ardindan acilan orta dan bek sorumludur

Yani bana göre dün yedigimiz gol de berkan’i suclamak dogru degil

Topun düstügü yere bakmak daha dogru olur

Baris cok iyi bir mac cikardi ama hucum oyuncusu oldugu icin kademe anlayisi hic yok,rakibini takip etmekte gec kaldi ve bombos durumda kafayi vurdu rakip oyuncu

Berkan’in genel performansi bence cok iyi

Takima tekrar katildigi icin memnunum cünkü bizim icin cok iyi bir alternatif oyuncusu berkan

Böyle bir adamı kiralik verdiğimize inanamıyorum. Ne derdi varsa halledilip engel olunmalıydı.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol ayaklı sağ bek olarak en son Jkde İbrahim Üzülmez'i izlemiştim galiba. Hoş durmuyor. Bir de ben askerdeyken Torrent van aanholtu denemiş galiba
Beynine anten bağladigimin Torrenti en olmayacak adamı denemiş gene.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolay adam geçiriyor biraz ve orta açmalarına müsade ediyor. Bekliğe yeni geçtiği için henüz bunun önemini tam çözememiş. O ortayı rahat açtırırsan pozisyon verirsin. Ama mücadelesi yine iyiydi. Umarım zamanla daha da iyi olur

Maçta buna tam sövecek oluyorum sonra adamın solbek olmadığı aklıma geliyor. Kızacam kızamıyorum. Tüm iyi niyeti ve gayretiyle oynuyor koşuyor. Elinden geleni yapıyor o da bu işte. Yenilseydik muhtemelen bu kadar anlayışlı olmayacaktım. Neyseki öyle olmadı kendisini üstün koşularından dolayı tebrik ederim.

Sol bekte olmuyor. Mucadelesi ve ozverisi cok guzel. Ama Sanchez arkasini toplamaktan helak oldu. Mecbur kalmadikca sol bekte oynatilmasi dogru degil. Ligde Kohn, Avrupa'da Kaan Ayhan tercih edilmeli.

Geri
Üst Alt