ortasahada da işine yarayacak olarakta 1e1 müdafasını gelişirse epey dinamik bir yedek katkısı olarak ön plana çıkacaktır.

benim en önemsediğim kısmı dan dun yerine nispeten yerden net paslarla defanstan top çıkarmayı denedi.

Bu adam sol bek değil,
bu adam sol bek değil,
bu adam sol bek değil…

Neden sol bek oynamaması gerektiğini her şeyi geçtim. Muslera’nın kafasıyla kurtardığı pozisyonu izleyerek anlayabilirsiniz.

Her maç takımı yakacak işler yapıyor ama puan kaybetmediğimiz için hoca devam ettiriyor.

Her şeyi anlarım ama kendi kademe hatandan rakip boş kalmış. Apo ve Davinson ölümüne geri koşarken senin yürüyerek izlemeni kabul edemem.

Dödüğü dönem için ciddi süre aldı
Dönmeseydi kim nerede nasıl gidecekti bilemiyorum
İkinci golde o topu kestirmemesi lazımdı
İlk golde de Barış basit faul yaptı
Önde oynayan oyuncuların arkadaki sıkıntısı da bu işte
Mücadeleri muazzam ama

Bu adam sol bek değil,
bu adam sol bek değil,
bu adam sol bek değil…

Neden sol bek oynamaması gerektiğini her şeyi geçtim. Muslera’nın kafasıyla kurtardığı pozisyonu izleyerek anlayabilirsiniz.

Her maç takımı yakacak işler yapıyor ama puan kaybetmediğimiz için hoca devam ettiriyor.

Her şeyi anlarım ama kendi kademe hatandan rakip boş kalmış. Apo ve Davinson ölümüne geri koşarken senin yürüyerek izlemeni kabul edemem.
Avrupa'da sahaya atacak bir bekimiz olmadığı için oynamak zorunda.

Angelino solbekte ayakkabilarini tasir

Hani neymis efenim berkanin defansi kotuymus dur bakalim simdi derrick köhnün defansini da gorecez.

iyi ortalar açıyor oyunu iyi kuruyor güzel şimdilik. köhn insallah tutar da alternatif olarak görürüz ancak.

Yahu bazıları ne abartıyor öyle!..

Dünyada hiç çalım yemeyen bek mi var? Gözünüzde Sacha' yı canlandırıp kıyası onunla yaparsanız herkes zayıf görünür. Bayern, tarihinde bir beke 30+ bonservis ödemiş midir?..

Dünkü maçta takım defansı, Torreira ve Demirbay' ın gayretine rağmen merkezden fazlaca delindi. Esas odaklanılıp endişe edilmesi gereken nokta orası; hoca rakibi hafife almış anlaşılan. Prag' daki maça daha temkinli bir kurguyla çıkacaktır...

Yahu bazıları ne abartıyor öyle!..

Dünyada hiç çalım yemeyen bek mi var? Gözünüzde Sacha' yı canlandırıp kıyası onunla yaparsanız herkes zayıf görünür. Bayern, tarihinde bir beke 30+ bonservis ödemiş midir?..

Dünkü maçta takım defansı, Torreira ve Demirbay' ın gayretine rağmen merkezden fazlaca delindi. Esas odaklanılıp endişe edilmesi gereken nokta orası; hoca rakibi hafife almış anlaşılan. Prag' daki maça daha temkinli bir kurguyla çıkacaktır...
Temkin, Okan Buruk'un defterinde pek görmediğimiz bir kavram.

Temkin, Okan Buruk'un defterinde pek görmediğimiz bir kavram.
Evet de bazen abartmasa iyi olur. Zalgiris-Molde maçlarından birinde daha az şanslı olsak, UCL avuçlarımızın arasından kayıp gidecekti mesela...

Fazladan attığın bir gol rövanşta turu getirebileceği gibi, yemediğin bir gol de bunu sağlayabilir...

Maçta Berkan adına en çok hoşuma giden şey, sıkışık durumlarda soğukkanlı kalıp pas zamanlaması ve tercihlerini çok güzel ayarlaması oldu. Hatta biraz 'tahta' bulduğum sağ ayağını bile bir ölçüde kullanabildiğini gördüm. Kazandığı bu özgüvenle, endişe ettiğim orta saha rotasyonunu rahatlatacağını umuyorum...

Defansta oyun kurdu,son golde payı büyük,fizik olarak Sparta Prag karşısında ayakta kalan 2-3 futbolcumuzdan birisi.muthis mücadele etti saçma bence emeğine saygı duymak lazım.abarti elestrileri hiç haketmiyor..3-5 maç daha oynasın iyice mevkisine alışacak..

Dakika 75 civarı pili bitti. Geriye koştuğu bi pozisyondan sonra bi soluklanması var aha dedim tansiyonu düştü herifin.

Ankaragücü maçında forma giymemesi lazım.

Sol beke Köhn geldiği an Aurier ve Kaan'ın durumuna göre geçici olarak sağ beke devşirmesi lazım sırtını çizgiye verirse sahayı daha net görüp çok daha rahat oynayabilir.

Sol beke Köhn geldiği an Aurier ve Kaan'ın durumuna göre geçici olarak sağ beke devşirmesi lazım sırtını çizgiye verirse sahayı daha net görüp çok daha rahat oynayabilir.
Bek için uygun bir topcu olduğunu düşünmüyorum , kanattan bek olurda orta sahadan olmaz bence.

Geri
Üst Alt