- 12 Temmuz 2009
- 60.913
- 24.282
- 3.138
Bravo lan Berkan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'da sahaya atacak bir bekimiz olmadığı için oynamak zorunda.Bu adam sol bek değil,
bu adam sol bek değil,
bu adam sol bek değil…
Neden sol bek oynamaması gerektiğini her şeyi geçtim. Muslera’nın kafasıyla kurtardığı pozisyonu izleyerek anlayabilirsiniz.
Her maç takımı yakacak işler yapıyor ama puan kaybetmediğimiz için hoca devam ettiriyor.
Her şeyi anlarım ama kendi kademe hatandan rakip boş kalmış. Apo ve Davinson ölümüne geri koşarken senin yürüyerek izlemeni kabul edemem.
Ben Barış hatta Apo’yu tercih ederimAvrupa'da sahaya atacak bir bekimiz olmadığı için oynamak zorunda.
Abdülkerim, şiddetli depar atmak zorunda kaldığı sol bekte 1 kere oynadı sakatlandı. Bir daha asla bek oynamamalı.Ben Barış hatta Apo’yu tercih ederim
Temkin, Okan Buruk'un defterinde pek görmediğimiz bir kavram.Yahu bazıları ne abartıyor öyle!..
Dünyada hiç çalım yemeyen bek mi var? Gözünüzde Sacha' yı canlandırıp kıyası onunla yaparsanız herkes zayıf görünür. Bayern, tarihinde bir beke 30+ bonservis ödemiş midir?..
Dünkü maçta takım defansı, Torreira ve Demirbay' ın gayretine rağmen merkezden fazlaca delindi. Esas odaklanılıp endişe edilmesi gereken nokta orası; hoca rakibi hafife almış anlaşılan. Prag' daki maça daha temkinli bir kurguyla çıkacaktır...
Evet de bazen abartmasa iyi olur. Zalgiris-Molde maçlarından birinde daha az şanslı olsak, UCL avuçlarımızın arasından kayıp gidecekti mesela...Temkin, Okan Buruk'un defterinde pek görmediğimiz bir kavram.
Bek için uygun bir topcu olduğunu düşünmüyorum , kanattan bek olurda orta sahadan olmaz bence.Sol beke Köhn geldiği an Aurier ve Kaan'ın durumuna göre geçici olarak sağ beke devşirmesi lazım sırtını çizgiye verirse sahayı daha net görüp çok daha rahat oynayabilir.