18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Tolga Aybakan!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yarışmadan vazgeçtim bir ara. 4 puanla sonuncu oldum var mı ötesi? :D

Ama o formatta sevdiğim şarkılar mevcut. Nostalji desen o konuda da iyi olabilir. :)

Ben onu öneri olarak sundum çünkü.

Hem çok epic savaş şarkıları var aralarında, hem de çok gaz futbol, basketbol oyun ve organizasyon şarkıları.

Sürekli soft şarkılar birinci oluyor yarışmada artık.

Hepsi ayrı güzel defalarca hak ediyor çoğu, ben de hep o tarz ağırlıklı katıldım ama bir kere de farklı olsun diyerek öyle gaza gelip yazdım.

Lan herhalde söyleyeceğiz, forumda o kadar takılıyoruz birbirimize Osman-ben-sen, ne bir yanlış anlama, fikir ayrılığı hiç bir şey olmadı bugüne kadar. :)

sana strateji yaptığın için kızıyorum arada ama osmanla aram iyi değil hiç, neyse boşver

sana strateji yaptığın için kızıyorum arada ama osmanla aram iyi değil hiç, neyse boşver

O konuda seni nasıl ikna edebilirim bilmiyorum ama o yaptığım cidden strateji değil müzik zevkim ile alakalı.

Ruhumda var aşağıda kalmayı hak etmeyeceğini düşündüğüm şarkıya yüksek verip en azından hak ettiği yere çıkmasına vesile olmak 1-2 versem bu dediğim olmayacak, o yüzden 1-2 tane o tarz şarkıya yüksek veriyorum genelde. Yine de öyle bir intiba oluşturduysak ve haksızlığda uğradığını düşünen varsa herkesten af dileriz.

Osman ile aran niye iyi değil la bu arada. Yarışma muhabbeti değil mi onlar hep ?

O konuda seni nasıl ikna edebilirim bilmiyorum ama o yaptığım cidden strateji değil müzik zevkim ile alakalı.

Ruhumda var aşağıda kalmayı hak etmeyeceğini düşündüğüm şarkıya yüksek verip en azından hak ettiği yere çıkmasına vesile olmak 1-2 versem bu dediğim olmayacak, o yüzden 1-2 tane o tarz şarkıya yüksek veriyorum genelde. Yine de öyle bir intiba oluşturduysak ve haksızlığda uğradığını düşünen varsa herkesten af dileriz.

Osman ile aran niye iyi değil la bu arada. Yarışma muhabbeti değil mi onlar hep ?

Ben düşünüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Artık tarz değişikliğine gittiğim için, zor günler için sakladığım şarkımı paylaşayım o halde.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YkADj0TPrJA[/media]

ya bakma Allahın trolüne her dediğine ne inanıyorsun :asd:

Ben düşünüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O zaman özrümüzü dileriz. :)

Ama şunu da eklemek isterim. Sanırım Süha'nın katıldığı son yarışmanın solistinin bir başka şarkısı bu aşağı da ki

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oMk1wBPiUIo[/media]

Ve hem müzik olarak bu tarz farklı şarkıları da sevdiğim için, hem de yarışmaya renk kattıklarını düşündüğümden bu adamların (YCK, Ozan Tokgöz, Levent Uygun, Kerim Zengin gibi) yarışma da kalmasını teşvik etmek için biraz torpilli puanlar verdim bu şarkılara.

Tabi inanıp inanmamak sizlere kalmış, orasına karışamam.

Müziği çok seven ama az anlayan bir insan olarak yeni şarkıları bulmama vesile olan bu yarışmada bu kapsama giren her şarkıyı daha fazla önemsedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt