Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.890
- 21.940
- 3.553
Konsept konusunda tek destekleyip katılabileceğim konsept bu olur sanırım.
Ben ondan bile vazgeçtim şu an.

Konsept işi bize ters. Ne zaman olsa İlk 10'a giremedim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konsept konusunda tek destekleyip katılabileceğim konsept bu olur sanırım.
Noir Desir - Le Vent Nous Portera
hangi yarışmaya katıldı ve kaçıncı oldu acep?..
Yazıyor orada iyi okusaydın görürdün de görmediysen Özgür Abi.![]()
Ben ondan bile vazgeçtim şu an.
Konsept işi bize ters. Ne zaman olsa İlk 10'a giremedim.![]()
2. ve 8. yarışmalarda katılmışlar.
2.sinde son sıralarda, 8.sinde 9. olmuş.
beni de söylemişin lan duygulandım![]()
Ben yarışmadan vazgeçtim bir ara. 4 puanla sonuncu oldum var mı ötesi?
Ama o formatta sevdiğim şarkılar mevcut. Nostalji desen o konuda da iyi olabilir.![]()
Lan herhalde söyleyeceğiz, forumda o kadar takılıyoruz birbirimize Osman-ben-sen, ne bir yanlış anlama, fikir ayrılığı hiç bir şey olmadı bugüne kadar.![]()
sana strateji yaptığın için kızıyorum arada ama osmanla aram iyi değil hiç, neyse boşver
beyler bide beni 1. yapak yav
O konuda seni nasıl ikna edebilirim bilmiyorum ama o yaptığım cidden strateji değil müzik zevkim ile alakalı.
Ruhumda var aşağıda kalmayı hak etmeyeceğini düşündüğüm şarkıya yüksek verip en azından hak ettiği yere çıkmasına vesile olmak 1-2 versem bu dediğim olmayacak, o yüzden 1-2 tane o tarz şarkıya yüksek veriyorum genelde. Yine de öyle bir intiba oluşturduysak ve haksızlığda uğradığını düşünen varsa herkesten af dileriz.
Osman ile aran niye iyi değil la bu arada. Yarışma muhabbeti değil mi onlar hep ?
Şarkı önerebilirim istediğin zaman eğer layık görür ve güvenirsen bana.
O konuda seni nasıl ikna edebilirim bilmiyorum ama o yaptığım cidden strateji değil müzik zevkim ile alakalı.
Ruhumda var aşağıda kalmayı hak etmeyeceğini düşündüğüm şarkıya yüksek verip en azından hak ettiği yere çıkmasına vesile olmak 1-2 versem bu dediğim olmayacak, o yüzden 1-2 tane o tarz şarkıya yüksek veriyorum genelde. Yine de öyle bir intiba oluşturduysak ve haksızlığda uğradığını düşünen varsa herkesten af dileriz.
Osman ile aran niye iyi değil la bu arada. Yarışma muhabbeti değil mi onlar hep ?
Ben düşünüyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sana geçilmedim umarım
ilk mesajda var liste,onun altında da şarkı listesi var
Ben düşünüyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi