19.05'de Açık Antrenman | GSTV

beni gscimbom.com genel sekreteri olarak atayınız boyle nahoş hareketleri derhal keserim !!

Yukarıda yazdıklarının 1 gr doğruluk payı yok.

Durum yine moderatörler tarafından mesajın geç görülmesi ki 3 dk geç bir süre değildir ve geç müdahale edilmesi olayı. Cezaya da karar verecek kişi ben olduğumdan benim x süre atın yazmamdan sonra adamın atılması totalde kaç dkdır hesaplamak dahi istemiyorum.

Bir diğer konu ortada bir kasıt olsa o adama ceza verilmezdi, sürekli bu iddalarda bulunmanı da açıkçası ben normal karşılayamıyorum artık, gereksiz bir paranoya var.

Örneğin iftira attığın kişi muhtemelen şu an bambaşka işlerle uğraşıyor, haberi falan da yoktur ki öyle bir şey olsa bunu ben engellerdim en başta.

Sozlerimin 1% i dahi sana degil , emrahaydi

Ben hangi kufru eden kisilerin kac gun uzaklastirildigini goruyorum

Senin payin vardir yoktur ama bakis acini bildigim icin sozlerim sana degildi

3 lu konusmamizin icerigine benden daha hakimsin , kast ettigimin sen olmadigini bilmen gerekir

Paylastim ozel mesajla tabi ki
Şu an like atanlara baktım hido vermis
Hido da admin değil
Ha cok sinir oluyosun engellersin
Oda seni engeller
Ayrıca hidoyu da severim

Ben şu son 5 gündür 5 kisi engelledim. Kafam çok rahat.
Tiksinti duyduğum insanları def ediyorum sinirim bozulmuyo

Mesela geçen hıyarın teki forumun yarısına şerefsiz demiş, 3 saat sonra gördüm kimse de bize şerefsiz diyor kasıtlı müdahale etmiyorsunuz demedi.

Sebebini soyledim neden musade edildigi hakkinda . Admin tayfasindaki bazi arkadaslar kufure bu yolla destek veriyorlar
Sinan eğri oturup doğru konuşalım. Sana kendi şahsının dışına çıkmayacak ve ağır olmayan küfürler ediyorum. Adminlere laf atmışsın fakat her seferinde ceza veriliyor zaten. Benim gerçek yaşantımdaki başkalarıyla olan mizacımda bu. Rol yapmıyorum en azından.

Provakatif insanlardan haz etmiyorum. Sen de buradaki insanları kışkırtarak provake edecek mesajlar attığını kabul etmelisin. Buradaki çoğu kişinin( her ne kadar takarsın takmazsın bu bir düşünce ) ben dahil sana neden farklı tepki verdiğinin farkında mısın? Yoksa kimsenin sana kişisel bir kini, nefreti yok. Olamazda zaten, sanal bir ortamdasın sonuçta.

Şu an like atanlara baktım hido vermis
Hido da admin değil
Ha cok sinir oluyosun engellersin
Oda seni engeller
Ayrıca hidoyu da severim

Ben şu son 5 gündür 5 kisi engelledim. Kafam çok rahat.
Tiksinti duyduğum insanları def ediyorum sinirim bozulmuyo

Yanlis anladin . Bana edilen bir kufure begeni atan adamin , kendi moderatorken yaptigi/yapmadigi islemlerde isine bagliligi hangi ozende olur sence ?

Niyet bozuk . Onu diyorum

Filtre meselesini Emrah daha önce neden olmadığını anlatmıştı, cidden küfrü görüp özellikle müdahale etmediklerini mi düşünüyorsun ? Sürekli forum başında değil ki bu insanlar anlık müdahale etsinler.

Valla abi mesajı gördüm 3 dk önce yazılmış gözüküyordu hemen raporlayıp editledim, mobil olduğum için forum yavaş biraz, bu işlemler mesajın yazılma süresi ile toplam 5 dk sürdü. Artı bıktım şu sürekli imalı laflardan ve bunu bu insan sürekli yapıyor.

Sinan eğri oturup doğru konuşalım. Sana kendi şahsının dışına çıkmayacak ve ağır olmayan küfürler ediyorum. Adminlere laf atmışsın fakat her seferinde ceza veriliyor zaten. Benim gerçek yaşantımdaki başkalarıyla olan mizacımda bu. Rol yapmıyorum en azından.

Provakatif insanlardan haz etmiyorum. Sen de buradaki insanları kışkırtarak provake edecek mesajlar attığını kabul etmelisin. Buradaki çoğu kişinin( her ne kadar takarsın takmazsın bu bir düşünce ) ben dahil sana neden farklı tepki verdiğinin farkında mısın? Yoksa kimsenin sana kişisel bir kini, nefreti yok. Olamazda zaten, sanal bir ortamdasın sonuçta.

Senin dedigine yakin bir sey soyledim zaten . Yonetici adamina gore karar vermez , olayina gore verir

Sen kendinin de bildigin kufurlerden 10 da 1 ini ornegin emrah a etsen su an burada yazabiliyor muydun ?

O zaman da islem yapilmadiginda , yapmayan adminin "haketmis bu , ona gore karar verelim" noktasina geldiginin kanitidir bu

Valla abi mesajı gördüm 3 dk önce yazılmış gözüküyordu hemen raporlayıp editledim, mobil olduğum için forum yavaş biraz, bu işlemler mesajın yazılma süresi ile toplam 5 dk sürdü. Artı bıktım şu sürekli imalı laflardan ve bunu bu insan sürekli yapıyor.
Para falan kazansanız hak vereceğim de tamamen gönülden yapılan bir iş bu, üstüme vazife değil ama haksızlık yapıldığını düşündüğüm için yazma gereği duyuyorum. Az çok biliyorum çünkü forumun nasıl döndüğünü.

Evet doğru diyorsun tebrikler kısmında ben demiştim, orada bahsetmişti. Bu olur ya da olma tedbirlerden biridir.

Ama kanaatim yeterince tedbir alınmadığı. İstense disiplini sağlamak bu kadar zor değil.

Ha belki düşünebilirsin oturduğu yerden ahkam kesiyor diye.

Zamanında 2007 sanatçı fan sitesi ve forumu yazmıştım 2007 - 2011, bir ara günlük 4.000, 5.000 tekil girişimiz vardı 5.000 üye civarıydık kapadık. Sosyal medya akını ve bir kaç farklı neden yüzünden.

Bu yüzden bir şeyleri az çok bildiğim ve gördüğüm için uygulamaları genel olarak sıkıntılı buluyorum.

İstersen Genel Sohbet konusunda daha fazla örnek verebilirim.

Filtre meselesini Emrah daha önce neden olmadığını anlatmıştı, cidden küfrü görüp özellikle müdahale etmediklerini mi düşünüyorsun ? Sürekli forum başında değil ki bu insanlar anlık müdahale etsinler.

Konya maçı sonrası da yazdım, evet küfür hiç hoş değil ama öyle bir maç sonrası milletin siniri tepesinde iken gelip öyle mesajlar yazarsan doğal olarak tepki alırsın, kimisi de ne yazık ki sinirlerine daha fazla hakim olamayıp küfür de eder.

Konu taraftarın bir antrenman olsa bile gösterdiği ciddi katılım konusu. Kendisinin yazdığı mesajları engelleme sistemi sağolsun görmüyorum ama cevap verenlerin mesajlarından anladığım kadarı ile malum şahıs aşırı gereksiz bir detay olan katılım sayısı üzerinden defalarca milletin sinirlerini etkileyecek mesajlar yazmış. Muhtemelen de şu an Musap'ın yazdığı mesajlara bakılır ise gelen tepkiler üzerine yine mağduru oynamak ile meşgul.

Sonuçlarının ne olacağını bilerek bu tür provokasyonları yapıp, ki daha önce benzer davranışlarına karşı defalarca bir çok kişi tarafından benzer tepkiler verildi, yani yaptığının etkilerinin ne olacağını bal gibi de biliyor, gelen tepkiler sonrası mağduru oynamayı çok iyi beceriyor.

Devamlı şikayet ediyor ya milleti yönetime, ben de şikayetçiyim. Bu adamın bu ve benzer konularda sonuçlarını bilerek yaptığı provokasyon ve sonucunda onun mesajlarını görmesem bile verilen cevapları gördüğüm için konuların geldiği rahatsız edici durumdan şikayetçiyim.

Yanlis anladin . Bana edilen bir kufure begeni atan adamin , kendi moderatorken yaptigi/yapmadigi islemlerde isine bagliligi hangi ozende olur sence ?

Niyet bozuk . Onu diyorum
Burda profesyonel bir görev aşkı bekleyemezsin
Sen ki hic bir seyi kafana takmayan adam böyle seyleri mi takıyosun allah askına

Milleti kışkırt kışkırt sonra küfür etsinler sana adminler 3 dk geç işlem yapsınlar gel ona laf yap oh ne güzel dünya be.

Bu stadyumda 40 bin kisi filan yok , stadyumdayim , alin fotosu da bu sozlerinden provoke olan bence acilen bir psikologa gorunsun

Evet doğru diyorsun tebrikler kısmında ben demiştim, orada bahsetmişti. Bu olur ya da olma tedbirlerden biridir.

Ama kanaatim yeterince tedbir alınmadığı. İstense disiplini sağlamak bu kadar zor değil.

Ha belki düşünebilirsin oturduğu yerden ahkam kesiyor diye.

Zamanında 2007 sanatçı fan sitesi ve forumu yazmıştım 2007 - 2011, bir ara günlük 4.000, 5.000 tekil girişimiz vardı 5.000 üye civarıydık kapadık. Sosyal medya akını ve bir kaç farklı neden yüzünden.

Bu yüzden bir şeyleri az çok bildiğim ve gördüğüm için uygulamaları genel olarak sıkıntılı buluyorum.

İstersen Genel Sohbet konusunda daha fazla örnek verebilirim.
Yok estf öyle düşünmüyorum da forumu aktif tutan üye sayısının kısıtlı olması vs gibi konuları da hesaba katmak lazım bence. Neyse denge bulunur bir şekilde şikayetçi olan uygun üslup ile şikayetini dile getirecek tabiki bundan doğal bir şey yok.

Milleti kışkırt kışkırt sonra küfür etsinler sana adminler 3 dk geç işlem yapsınlar gel ona laf yap oh ne güzel dünya be.

Moderatorken , o arkasina sigindigin rutbeden hareketle sahsimiza edilen kufurleri filan nasil "gormezden geldigini" bugun attigin begeniyle itiraf etmis oldun

Tezlerimde yanilmadigimi gormek guzel

Senin dedigine yakin bir sey soyledim zaten . Yonetici adamina gore karar vermez , olayina gore verir

Sen kendinin de bildigin kufurlerden 10 da 1 ini ornegin emrah a etsen su an burada yazabiliyor muydun ?

O zaman da islem yapilmadiginda , yapmayan adminin "haketmis bu , ona gore karar verelim" noktasina geldiginin kanitidir bu
Yoo. Ben Keramettin beye de aynen sana provake edici mesaj attığında konuştuğum üslupla konuştuğumu biliyorum. Hatta daha ağırı sayılabilir. Hala barınabiliyorum burada. Kimsenin sana şahsi birşeyi yok. Forum yahu burası. Telefonundan safarini açıp girdiğin biryer. Kim neden kişisel bir kin beslesin?

Bence sen az önceki mesajımın son paragrafında yazdığım şeye cevap vermelisin.

Geri
Üst Alt