19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik temalı film müzikleri her zaman ben de ayrı yer tutar. Senin gibi sinema üzerine doktor diyebileceğim biri öneriyorsa zaten kötü olamaz abi. :)

Klişe olacak belki ama beni ayrı diyarlara götüren şu müziği de ben paylaşayım o zaman.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7D3nnRd50jE[/media]

romeo julietten çok ülkemizde en çok bu fimden bilir ve yürekleri dağlanır insanların bu müzikte. yani bununla yarışsan ve murat ile nazlıyı izlemiş birilerine denk gelsen hakkını verirler

MURAT-ILE-NAZLI-CUNEYT-ARKIN-FATMA-GIRIK-AFIS__12307462_0.jpg

30 dakikada 25 şarkıyı ne ara dinledin birde üstüne puanlama yaptın :D

Benim şarkı hariç 24 şarkı bunlardan da 11 tanesini çok iyi biliyorum diyebilirim , kalanların arasında nefret edip gıcık olduklarımda var :D ,

zor olmadı pek ,

Bu arada Leonard Cohen 'i kim göndermişse tebrik ediyorum kendisini .

Valla playlist biraz, "haydi arkadaşlar kapatıyoruz" tadında olmuş. Yani bu zamana kadar fazla bilindik, dillere düşmüş şarkı paylaşmıştı ama bazıları nasılsa istisna kalmıştı. Konsept serbest çağrısı ile onlar da toparlanmış ve artık dünyada herkesin bildiği şarkılar listesi hemen hemen komple yasaklı listeye itilmiş.

Bolca denk şarkıdan oluşuyor, arada bazıları ezilmeye mahkum gibi.

romeo julietten çok ülkemizde en çok bu fimden bilir ve yürekleri dağlanır insanların bu müzikte. yani bununla yarışsan ve murat ile nazlıyı izlemiş birilerine denk gelsen hakkını verirler

MURAT-ILE-NAZLI-CUNEYT-ARKIN-FATMA-GIRIK-AFIS__12307462_0.jpg

Orası öyle tabi. Ama violin sesine bitiyorum. Klasik melodiler ile birleşince benim için o an duruyor resmen.

Dediklerini de ayrı severiz, orada da çok farklı duygular var.

Bazı şarkılara yazık olacağı gerçeği ile karşı karşıyayız ne yazık ki. :(

Klasik temalı film müzikleri her zaman ben de ayrı yer tutar. Senin gibi sinema üzerine doktor diyebileceğim biri öneriyorsa zaten kötü olamaz abi. :)

Klişe olacak belki ama beni ayrı diyarlara götüren şu müziği de ben paylaşayım o zaman.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7D3nnRd50jE[/media]

Alpay okkalı bir küfür yedin.

Johnny Mathis versiyonuyla katılacaktım ben o şarkıyla.

Sağlam küfür ettim bil.

Yarışmaya katılmadım ama hala sonuçlar açısından etkiliyim.

PM'leşmelerim devam ediyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Kusura bakma artık abi, ama bence katılsan yine sorun olmaz. Deşifre şarkılar hep ilk 5'e girdi zaten. :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ds_vwsTFoLk[/media]

Bu akşam katılacaktım vazgeçtim. Yazık oldu güzelim şarkıya.

Al dinle bari köfte.

3'e kadar puanlar gönderilir , Türkiye-Honduras maçının ilk yarısı izlenir. SAS-OKC maçına geçilir. Sabahlanır... :)

Normalde şarkı gönderen 25 kişininde şarkısını daha önce göndermiş mi göndermemiş mi diye hatırlıyordum o kadar yarışma yaptım az çok biliyorum neler yasaklı neler değil.Ona rağmen kontrol ettim ama bir şeyi yanlış okumuşum ve hata olmuş.İnsanlık hali tabi

Pişti olmam moralimi bozsada, Playlist inanılmaz keyiflendirdi beni. Sırayla dinliyorum hepsini bakalım.

Temposu yüksek bir liste olmuş şu ana kadar dinlediklerime göre konuşacak olursak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt