19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarını gönderen 10 arkadaşımız oldu.Puanlarını hesapladım ve harika bir çekişme var şu an :D

Arkadaşlardan red geldi paylaşmayalım dedik. Yalnız bilmenizi isterim 0 çeken yok

Puanlarımı gönderdim. Son dönemde yaptığım en keyifli oylama oldu. Katkısı olan herkese teşekkür ederim.

Alpay'ın puanları ortalığı karıştırdı cidden.Yarın akşam çarşı karışır :D

Bütün şarkıları sonuna kadar dinleyelim. Beğendiğimiz şarkıya oy verelim. Plan yapmayalım. Hak yemeyelim.

Gökhan Sertkaya.

Bütün şarkıları sonuna kadar dinleyelim. Beğendiğimiz şarkıya oy verelim. Plan yapmayalım. Hak yemeyelim.

Gökhan Sertkaya.

Böyle yapman lazımdı :D

signbot.gif

Kayan yazı işine hiç girmedim, sonu gelmiyor diye, her yarışmacı yazıyor bir şey koyuyor sonra :D

Bu arada aklım bir fikir geldi bilmiyorum nasıl karşılanır.

25. Eurovision'un özel bir yarışma formatında herkesin o güne kadar yarışmada yarıştığı şarkılardan 1.olanlar hariç arasından birini seçerek yaparak katılarak bir yarışma düzenlenebilir.

Eğer özel bir format düşünülecekse o yarışma için hal of fame'e girmiş şarkılar yerine herkesin artık 5-10 defa katıldığı veya katılmış olacağı bu yarışmada daha önce katılan şarkıları arasından seçim yapmak sanki daha iyi olur.

Bu arada aklım bir fikir geldi bilmiyorum nasıl karşılanır.

25. Eurovision'un özel bir yarışma formatında herkesin o güne kadar yarışmada yarıştığı şarkılardan 1.olanlar hariç arasından birini seçerek yaparak katılarak bir yarışma düzenlenebilir.

Eğer özel bir format düşünülecekse o yarışma için hal of fame'e girmiş şarkılar yerine herkesin artık 5-10 defa katıldığı veya katılmış olacağı bu yarışmada daha önce katılan şarkıları arasından seçim yapmak sanki daha iyi olur.

O tarz özel bir format düşünüyoruz 25. de

Tapatalk raporlama sorunu halloldu.

Thank you for your reporting. The problem has been fixed and will be included in a coming plugin version(2.1.0) this week. Please help notify the administrator of the forum to update then.

Çok teşekkürler Şerafettin ilgin için.Plugin çıktığında halledelim

Son seçimlerde Aydın'da Özlem Çerçioğlu'nun kendisinin çocuğunun ve kocasının oy kullandığı sandıkta kendisine oy çıkmadı ( sonradan düzeltildi tabiki )

Emrah sende mi bu usulde çalışıyorsun yoksa :DD

Çok şükür şikesiz yarışmamız olmadı

Taptap

Beklediğimden erken(!) oldu ama puanları göndermeyi başardık sonunda. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt