#19 Goran Pandev

burağın pozisyonunda goran olsaydı allah ne verdiyse yapıştırırdı ama avut ama gol, gorana gelene kadar yıllardır kanser eden adamlar var zaten !

Dogal olarak kimse begenmedi, bunun tersi olamazdi ama bismillah, daha 2 mac oynadi, hic mi hatalarinizdan ders cikartmiyorsunuz..? (bknz Chedjou konusuna)

Adami ilk macta hemen astiniz yahu.Biraz 5-6 mac gorelim oyle yorumlar yapalim.

O gezici hücumun her yerinde oynayabilen Pandev bitti artık. En uçta kullanmalıyız 10 kere yazdım hiç değilse adam futbolu biliyor. Sprint atma, top sürme yeteneği olmayan hiçbir oyuncu kanatta oynamasın artık.

Dar alanda iş yapabilecek oyuncu ama oyunun en kritik bölümünde oyundan alınıyor Pandev yerine Selçuk oyundan çıkmalıydı ilk. Dzemaili ve Pandev transferleri çok geç yapıldı şimdi bunların 1 ay takıma alışmasını bekle. Eserinle gurur duy yönetim.

30 yaşına gelmiş emekli olmuş bir forveti aldık bence.İş yapar ama heyecanlandırmaz hiç bir zaman.

O kadar ağır ki bi ara belini çevirene kadar sözleşmesi bitecek sandım
Geldiğinde sinirden çıldırmıştım çünkü biri alınmış olsun diye alındı
Hiç umudum yok
Topçu olarak görmediğim Umut bundan iyi seviyede malesef

Faydalı olacağını gösterdi. Adam iyi düşünüyor iyi paslar atıyor ama işte Burağa attığında neler olacağını bilmiyor alışır alışır

Çok iyi değil di ama onun oyunda olduğu süre zarfında takımda çok iyi değildi.
Bruma oyunda iken o da oyunda olsaydı daha farklı olabilirdi.

Buraktan 4 gömlek üstün en azından kontrol edip pas verebiliyor ve sut cekebiliyor

Envoyé de mon Nexus 5

podolski için bu forumda işi bitmiş deniyordu :D şimdi hala pandev için buraktan iyi diyorsunuz ne yaptı ki pandev ? videolarını izleyin eski attığı gollerle avunursunuz:D mpenza, spear horwath = pandev +cemali paket servis :D

kötüydü ama çıkıp burak'ın kalması komedi ulan şaka gibi kim gelse kesmiyor arkadaş yav berki koy daha iyi oynar ulan yedekten alsın 3m eurosunu burak bey bu inat niye :42:

Çok etkili olamadı ama çıkmaması gerekirdi sneijderin buraka verdiği pas pandeve verilseydi yüzde doksan goldu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 3 ay boyunca hiç idman mı yapmamış anlamadım, aşırı güçsüz bir görüntüsü vardı. Ben yinede oyundan almazdım tabi o ayrı konu.

En azından top kontrolü ve ayağında top tutabilme gibi özellikleri var bununla avunuyoruz ne yapalım ...

Geri
Üst Alt