#19 Goran Pandev

gekastan neyi eksik?
çok doğru bir tespit.
Pandev de gekas da yaşlarından ötürü çok koşan oyuncular değil ama ikisi de kaleye arkası dönük merkezde yada kenarda top alabilen aldığı topu aktarabilen top kontrolü iyi ve hızlı karar verip kaleye topu gönderebilen bitirici adamlar.
Bugünkü golü akıl ve beceri doluydu , iddaa ediyorum ne burak ne de umut'un kariyerinde böyle golü yoktur.

Unutulan bir şey daha var bu adam agir oynuyor fakat top kontrolü üst düzey olduğu için yanindaki adamlar hem kolay pozisyon aliyor hem de zaman kazanıyor,dönüp vurması araya öldürücü pas atması vs. seçenekleri olan bir isim düşünerek oynuyor Yasin'e penaltı öncesi verdiği pasa dikkat edin çok bitiriciydi yani söylemem o ki her maç 2-3 gol atamaz fakat pas olayını büyük maçlarda da rahat yapar.

La bi Cardozo veya Ba gibi üst düzey forvet alamadik

Adam senelik en az 2 milyon avro kazaniyor

Sonra da neden o kadar borçlu oldugumuzu soruyoruz kendimize..

pandev büyük futbolcu pandev süper futbolcu ama üçüncü lig için büyük futbolcu ,üçüncü ligde futbolcular herhalde 15-20 bin liraya oynuyordur yıllık ücret olarak ,dolayısı ile moruk pandev yılda 50 bin lira alsın ,pandevci tafyanın elini öpecem... sonuç : beş para edecek hali kalmamış,moruk futbolcu, keriz parası yiyor..
bunda bi sıkıntı var , adminler bi el atın ucsun yuvasına

teknik, klas adam ama fiziksel olarak sıfır. attığı goller yanıltmamalı. eğer ki kondisyonunu yükseltirse ilerleyen dönemde takıma bayağı katkısı olur. şu hali ile anca türkiye kupasında oynar

hamza hoca belki toparlar demeden geçemiyorum

ikinci gol çok klasdı

Gesendet von meinem HTC One_M8

Fiziği yerinde olsa acayip goller atar attırırdı. Takımdaki en kaliteli forvet olduğu tartışılmaz ancak oynayacak durumda değil henüz.

Benim anlamadığım 3 aydır bu adam hiç mi kondisyon olarak ilerleme göstermedi. Sağlık sorunu mu ne var bunda.

Benim anlamadığım 3 aydır bu adam hiç mi kondisyon olarak ilerleme göstermedi. Sağlık sorunu mu ne var bunda.

Kafada kendini emekli etmistir, süper ligi hafife alıp yan gelip yatsamda her sekil bu ligde gol atarım demistir.

Adamı satmaya kalksan kimse bizdeki net maası vermez, artık form tutup katkı sağlamasını dilemekten baska secenegimiz yok.

son maç ölçü olur mu bilmiyorum ama form tutabileceğine olan inancım arttı.

şimdi moruk pandevin menejeri bile ortaya çıkıyor ve moruk pandev ancak italya ikinci liginde falan oynayabilir,artık bitik diye açıklama yapıyor ve bu adamın dediği lafı biz daha transfer olduğunda söylüyoruz ve sonrasıda büyük kazık yediğimizi söylüyoruz ama bazı aklı evveller sıkıntı var,bu adam kuş falan filan diye utanmadan feveran ediyor, efendim sıkıntı sizde ve sizin gibi taraftarda keza siz ve sizin gibi taraftar yüzünden koskoca takım batma noktasında,moruk pandev bir yılda 2,4 milyon euroyu cukkalayacak,takımın paraları havaya uçacak ve Galatasaray düşmanı taraftar ,evet düşmanı taraftar moruk pandev üçüncü lig maçında gol attı diye Galatasarayın soyulmasına ,iflas etmesine isyan edenleri kuş ilan edecek, cevaben : hadi ordan!! gerçek kuş sizsiniz koskoca takımı batıranları sizin zihniyetiniz!

şimdi moruk pandevin menejeri bile ortaya çıkıyor ve moruk pandev ancak italya ikinci liginde falan oynayabilir,artık bitik diye açıklama yapıyor ve bu adamın dediği lafı biz daha transfer olduğunda söylüyoruz ve sonrasıda büyük kazık yediğimizi söylüyoruz ama bazı aklı evveller sıkıntı var,bu adam kuş falan filan diye utanmadan feveran ediyor, efendim sıkıntı sizde ve sizin gibi taraftarda keza siz ve sizin gibi taraftar yüzünden koskoca takım batma noktasında,moruk pandev bir yılda 2,4 milyon euroyu cukkalayacak,takımın paraları havaya uçacak ve Galatasaray düşmanı taraftar ,evet düşmanı taraftar moruk pandev üçüncü lig maçında gol attı diye Galatasarayın soyulmasına ,iflas etmesine isyan edenleri kuş ilan edecek, cevaben : hadi ordan!! gerçek kuş sizsiniz koskoca takımı batıranları sizin zihniyetiniz!

Moruk dediğin pandev senden genç biliyorsun değil mi?

Pandev aynı pandev rakibin kalitesi ve geriye yaslanmasını iyi değerlendirdi. Hala fizik olarak kötü umut-burak daha iyi durumda bu fizikle ancak topu rakip sahaya yıktığımızda işe yarar. Kalitesine laf söyleyen zaten cahildir ama bu fizikle burak veya umutu kesmesi imkansız.

bu morukdan yaşlıyım ,10yaş fark atarm ama bu halimle bile ondan çok koşarım, moruk pandev sahada adım atamıyor,yazık bizim paralara..

Sende futbolculara hakaret etme alışkanlık olmuş, adam fizik olarak yeterli değil belki futbol olarak yaşlı ama sen ondan çok koşarmışsın dün o Balçovalılar seni çimlere gömmüştü.dünden beri gelip 50 kere moruk pandev, göbekli olcan yazıp duruyorsun amacını söyle de bilelim?

Geri
Üst Alt