Osman Arabacı
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 4.671
- 2.036
- 1.723
gekastan neyi eksik?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pollyanalar ortaya çıkmış hemen ,sahada adım atmaya mecali kalmamış bir adamı övme yarışı başlamış,alem iş bu tip taraftarı gözlemlemek.
çok doğru bir tespit.gekastan neyi eksik?
bu ekonomik krizde gerçekten transfer yapacağımızı mı düşünüyorsun ? muslera ve sneijder'i göndermesek yeterUmidimi kesmemistim.Klasini gosterdi.Bizimkiler forvet almaz devre arasi.Bu kotu oldu yalniz
bunda bi sıkıntı var , adminler bi el atın ucsun yuvasınapandev büyük futbolcu pandev süper futbolcu ama üçüncü lig için büyük futbolcu ,üçüncü ligde futbolcular herhalde 15-20 bin liraya oynuyordur yıllık ücret olarak ,dolayısı ile moruk pandev yılda 50 bin lira alsın ,pandevci tafyanın elini öpecem... sonuç : beş para edecek hali kalmamış,moruk futbolcu, keriz parası yiyor..
Benim anlamadığım 3 aydır bu adam hiç mi kondisyon olarak ilerleme göstermedi. Sağlık sorunu mu ne var bunda.
şimdi moruk pandevin menejeri bile ortaya çıkıyor ve moruk pandev ancak italya ikinci liginde falan oynayabilir,artık bitik diye açıklama yapıyor ve bu adamın dediği lafı biz daha transfer olduğunda söylüyoruz ve sonrasıda büyük kazık yediğimizi söylüyoruz ama bazı aklı evveller sıkıntı var,bu adam kuş falan filan diye utanmadan feveran ediyor, efendim sıkıntı sizde ve sizin gibi taraftarda keza siz ve sizin gibi taraftar yüzünden koskoca takım batma noktasında,moruk pandev bir yılda 2,4 milyon euroyu cukkalayacak,takımın paraları havaya uçacak ve Galatasaray düşmanı taraftar ,evet düşmanı taraftar moruk pandev üçüncü lig maçında gol attı diye Galatasarayın soyulmasına ,iflas etmesine isyan edenleri kuş ilan edecek, cevaben : hadi ordan!! gerçek kuş sizsiniz koskoca takımı batıranları sizin zihniyetiniz!
Moruk dediğin pandev senden genç biliyorsun değil mi?
bu morukdan yaşlıyım ,10yaş fark atarm ama bu halimle bile ondan çok koşarım, moruk pandev sahada adım atamıyor,yazık bizim paralara..