#19 Goran Pandev

Kimse GS dan aldıgı parayı vermez. O da gitmez.

Gidersede kesin fifalık olur hem takır takır parasını alır hemde yeni sözleşme yapar ...

Karşılıklı anlaşılsa da gitse.

Neden gitse diyorum. Su kadromuzda tartısmasız en akıllı forvetimiz ama fizik gücü hazır değil. Umutu kessen takım savunması çok bozulur.

Gitmesini istememin bir diğer nedeni de Niasse. Acayip umutluyum o çocukdan çok beğeniyorum.
GS da çok iş yapar uzun yıllar forvet ihtiyacımızı karşılar.

Pandev var diye almıyacaklar ama keşke alsalar..

Takımın ben transfer yapacağını düşünmüyorum

Kullanın şu adamı dedik,inadına kullanılmadı.Prandelli'nin en büyük kazığıdır belki de.Bu adamı oynatmayıp,bizi Umut ve Burak'a mecbur bırakması.

Prandelli hiç oynatmadığı oyuncuları birden çok önemli maçlarda ilk 11 oynatarak müthiş bir moral kırıcı teknik direktör.
Kötü t. direktör müydü , mental problemleri mi vardı, yoksa bilerek yapıp yorulmadan evinden para mı kazanmak istedi hiç anlamadım.
Pandev de bunlardan biriydi.

Kendisinde bariz güç sorunu var.Bu oynadıgı bir kac lig ve cl maclarında belli oluyordu.Yoksa kalitesinden kimsenin şüphesi yok.Yinede ben ocakta satılıp yerine Niasse nin alınmasını tercih ederim.

Bu adam niye bu kadar bitik anlamıyorum. Her gün antrenmana çıkıyor. Maç kondisyonu olmasa bile bu kadar bariz göze çarpmamalı.

Aylardır üst düzey maç yapmayan Sabri bile bundan daha iyi durumda.

I am the one who knocks!

Cardozo ve Demba Ba seviyesinde asla değil. Kaldı ki yaş ilerlemiş ve bundan dolayı sahada gücü azalmış, performans olarak yarım saatlik oyuncuyu nasıl bir tutarsın bu adamlarla. Fizikle alakası yok. Bundan sonra fiziğini geliştirse ne olacak. Yarım saat sonra bitiyor adam. Pandev bitmiş ve yıkılacak bir klüp arıyordu ve bu biz olduk.
Cardozo Pandev'den 1-2 ay daha yasli. Pandev hem ondan hem de Ba'dan daha kariyerli, daha yetenekli. Fizik olarak neden bu kadar bitik durumda geldi bize bilmiyorum ama 3 yas daha yasli olan Gekas su an ligin gol krali. 31 yasinda bir futbolcunun fizik olarak bu kadar dusmesi normal degil.

Cardozo Pandev'den 1-2 ay daha yasli. Pandev hem ondan hem de Ba'dan daha kariyerli, daha yetenekli. Fizik olarak neden bu kadar bitik durumda geldi bize bilmiyorum ama 3 yas daha yasli olan Gekas su an ligin gol krali. 31 yasinda bir futbolcunun fizik olarak bu kadar dusmesi normal degil.
Kariyerli olması çokta önemli değil. Takım adına katkısı önemli. Fizik olarak kötü olmasının sebepleri belli zaten. Maç eksiği, antremanda yeterince çalışmamak. Bunlar eksik olursa zaten düşüş hızlı olur Emre. Antremanda koşmayan adam, maçta hiçbişey yapamaz. Çabuk yorulur, oyundan düşer. Belli ki Napoli' den bu halde gelmiş.

GT-I9300 Tapatalk

Bu adam neden kadroda yok?Yabancı kısıtlamasınıda takılmıyor,forma verdiğin zaman elinden geleni yapıyor ama adamı hala oynatmamakda ısrar ediliyor..

Bu adam neden kadroda yok?Yabancı kısıtlamasınıda takılmıyor,forma verdiğin zaman elinden geleni yapıyor ama adamı hala oynatmamakda ısrar ediliyor..
Heralde Hamza tipki Terim gibi Umut gibi forvetlerden hoslaniyor. Kalenin agizinda golleri kacir, top dagitma, yeterki pres yap.

pandevin sakatlıgı varmış bunu kulüp dr da hamza hocada açıkladı

haberler sadece bu siteden ibaret degil onlarca spor sitesi var takımlardan haber veren girerseniz herseyi ögrenebilirsiniz

burada da bilip bilmeden hamza hocaya oyunculara vs haksız eleştiriler edilmez.

oynatmazsin tamam derim, umut 2 haftadir atiyor gol, ama yedekde neden yok bu adam? 3 tane forvetimiz var koca kadroda, baska yok.

pandevin sakatlıgı varmış bunu kulüp dr da hamza hocada açıkladı

haberler sadece bu siteden ibaret degil onlarca spor sitesi var takımlardan haber veren girerseniz herseyi ögrenebilirsiniz

burada da bilip bilmeden hamza hocaya oyunculara vs haksız eleştiriler edilmez.

Haberin linkini atarmısın?

iyi işte Hamza hocamda çok sevinir bu işe...seni çok seviyorum hocam ama bu konuda bu kafala burak-umut biraderli oynatmaya devam et sen pandev gibi adam varsa elinde !! oynatmamak çözüm değil sen kazancaksın bu adamı...Akıl alır gibi değil genoa denilen takım seri a da gayet iyi durumda bu sene ve bu oyuncuya saldırıyor biz adamı oynatmıyoruz... bu nasıl bir yerli takıntısıdır hoca :mad: ? Umarım görürsün bu gerçeği... bu adam burak-umut ikilisinden daha iyi bir oyuncu...Görmezsende kendine yaparsın hocam...görecek gibi de gözükmüyorsun

Bjk maçında oynarsa kilit oyuncu olabilir. Bitiriciliği Burak ve Umut'tan 10 kat daha iyi.

Ronaldo gelse burak yılmaz takımdan kesilir.onun bir tık altı drogba,ibrahimoviç,falcao tarzı adamlar gelse burak yılmazla çift forvet oynama şansını yakalamış olurlar,kesemezler tabii ki..Onlar buraka yardımcı olmaya gelmişledirr.Pandev tarzı yabancılar yani avrupanın büyük takımlarında sürekli olarak oynamış ama onlar kadar karizması olmayan adamlar ise medya tarafından hemen itibarsızlaştırılarak kadroya bile giremezler.

Yoksa burak ve umut gibi adamların full oynadığı bir takımda ş.ligi şampiyonluğu kazanmış daha geçen sezon napolide 41 maç oynamış adama mehmet batdal muamalesi yapıp ligde sadece 27 dakika süre vermenin başka açıklaması olamaz..

Geri
Üst Alt