- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
1 haftadır buralardayım, özlemişim forumuAyberk Bey nerelerdesiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 haftadır buralardayım, özlemişim forumuAyberk Bey nerelerdesiniz
Bizde özledik ağabey aktif olalım pls1 haftadır buralardayım, özlemişim forumu![]()
Bu is olmaz. Sadece "bakin biz elimizden geleni yapiyoruz, fakat herkes bize karsi" hamlesi bu.. ve daha da önemlisi dikkatleri baska yere cekip Ali Koc ve yönetimin basarisizligini ört bas etmek hamlesidir bu. Bu isi yapsaydi zaten Aziz Yildirim yapardi.bu iş olur.
Arkadaşlar topluca Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'e yazsak onlarda Mehmet Şenol'u yayına alsa esasında gerçekleri anlatır Mehmet abi ve bayağı gündem oluşur. Şu an Mehmet Şenol'u yayına alabilecek tek adam bunlar.
Yayını ben ayarladım. Benim Galatasaraylılığımın zekatı mevcut Galatasaray yönetimini teker teker fanatik Galatasaraylı yapar.
Ekli dosyayı görüntüle 118567

Bizim camiada şu an herkes seçim ile uğraşıyor.Yönetmi bırak divan kurulu vs. Toplanıp basın toplantısı yapmalı.
Bu işin sonu peşkeş, Nihat iti alışmış zaten peşkeş mamalanmaya, uzun adam sağolsun...
Biran önce birleşip gündeme çift bacak dalmalıyız
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
onlar akillaniyor peki ya biz Erme ?alttaki yorumlarda destekleyen fenerli yok, teknik direktör erol konuşuluyor onlar da akıllanıyor