Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
İmkan vermiyorum. Sıfır ihtimal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu başkan bu konu hakkında konuşmasa da niye konuşmadı derdik..
Adam konuştu ve dalga geçti..
Zaten bu bilmemne çocuklarının ellerinde imkan olsa 60 senede çoktan yapmışlardı..
Kendileri de biliyorlar mide bulandırmak için yapıyorlar..
çok kral adam bazen denk geliyorum radyodada adam doğruları çekinmeden söylüyorKemal Belgin: "Türkiye Futbol Şampiyonası 1959-60 bağlantılarıyla başlamıştır, ondan evvel hepsi mahallidir."
İbrahim Toraman ile akrabalık var mı üstad ?Yayını ben ayarladım. Benim Galatasaraylılığımın zekatı mevcut Galatasaray yönetimini teker teker fanatik Galatasaraylı yapar.
Ekli dosyayı görüntüle 118567
Artık imkan var demekki.
Kaynak nedir ? organize trollerin açtığı tt miBu is oldu galiba. Karari veren de bellidir. Hic kimseyi aramayin
Kaynak nedir ? organize trollerin açtığı tt mi
Hocam aklı selim kimse bunları kabul etmez önünü alamazlar.Galiba dedim ama baskanin çıkıp bir anda konusmasi falan bana oldu izlenimi verdi.
Sazanlar bile daha zor oltaya gelir bunların yanında.seviniyorlar Antu'da.
Eğer bu iş olursa Ali KOÇ 3 yıl daha kaslın diyor embesiller
Ben çok takmıyorum arkadaşlar bu konuyu. Ama eski şampiyonluklar sayılacaksa da 1923 öncesine gidilsin. Madem profesyonellik öncesi sayılıyor bizim çok şampiyonluklar aldığımız yılları da dahil etsinler.
Sevgili kardeşim..
Ben bu konu hakkında atıp tutmak istemem.Konuya hakim olan adamları baz alırım, ve 2014 te mecliste reddedilmiş talepleri..
Adam full dolu bilgi ve teneke bağlıyor..
Rededildi de..
Mesela yıllar önce bir banka ile ben davalık oldum.Ama sonunda ben kazandım..
Yani banka diye, güçlü diye o haklı çıkmadı.Ama ben de hakkımı savundum sonuna kadar...
Ben uzman değilim.Bu işin uzmanı buysa ben onu referans alırım..
Oluru bile yok bu zırvanın..
Bir kere daha reddedilsin de bitsin bu saçmalık..
Sen de bana 1 m dolar borcun var.Yarın istesem mahkemeye başvurabilirim.Var mı elimde bişey, yok?
Adliyeler herkese açık.Boş iş peşinde koşacaksam, mahkeme harcı vs vs ödemek istiyorsam veriyim seni mahkemeye..
Ordakiler de götüme gülsün biraz..
Yani herkes herşeyi talep eder, bu doğal hakkıdır.Adliyeler orda.Ama talep etmek ayrı, gerçek olması ayrıdır..
Saygılarımla
Hocam aklı selim kimse bunları kabul etmez önünü alamazlar.