1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Galeyana gelmeli herkes.

images

images

Böyle kanunsuz ve hukuksuz bir karar çıkarsa ki bu ülkede herşey olur şaşırmam açıkçası, ligden çekilelim derim, avrupada herhangi bir ülkede bir takım satın alıp ismini Galatasaray yapıp futbola ordan devam edelim. Bu kirli, leş düzende daha fazla yer almak son derece akılsızca olur.

Marka kalitemiz yerlerde zaten. Bu kararda çıkarsa tam bir Sirk Ligi oynanmaya başlamış olur

Fenerbahçe olmasa Türk futbolunun marka değeri,kalitesi artar,ilerler.

Zira adamlarda öyle bir kompleks var ki, kendileri dibe batınca bizi de kolumuzdan tutup aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Böyle olunca da futbol geriliyor.

Kısacası fb futbolda total bir çökmenin ana kaynağı.

şikeci sahtekar kuşların asıl istediği para. sıradaki hamleleri yayın gelirindeki geçmişte sözde eksik ?? hesaplanan şampiyonluk payının faiziyle fenere ödenmesi ve galatasarayada sözde fazla!! ödenen şampiyonluk payının faiziyle geri alınması. tarihleri boyunca utanç verici faşist saraçoğlu dönemleri ile aleni beşiktaş ile anlaşmalı şikeleri ve 3 temmuzdan hukuk açıklarıyla sıyrılmaları iyice arsızlaştırdı ahlaksızlaştırdı bunları.

yoksa o mahalli amatör kupaların ilkokul karnesi profesyonel ligin üniversite diploması seviyesinde olduğu onlarında malumu.
Adamlar harama çalmaya iltimasa uyuşturucu gibi müptela olmuş alışmış Tahkim fenerasyon medya onların olabilir daimada öyleydi bol bol Allah ın tokadını yiyecekler bekleyin görün.

valla bastakinin kaybı olmaz falan diyenler olmustA kendi adıma konuşayım malesef bunlara zamaninda her secimde oy atmıştım taki tv ye çıkıp başsaksehiri ben kurdum şampiyon olmasını isterim diyene kadar.Bizle çekişirken o.bassak sehir.Valla onlar bugün var yarın yok Galatasaraylılık ise devamli cok şükür. Oylari etkilenmez demeyin öyle bir etkilenirki
yapılan uygulama etik değil ve bizim ligin suyu çıktı katılıyorum ama sandıkta kullandığımız oy ile futbolu karıştırmak benim şahsi görüşüm doğru değil bende şimdiye kadar hep akp'ye oy verdim ki bir dahaki seçimde yine akp'ye verecem oyumu bu ama her icraatı destekliyorum anlamına gelmiyor

Vallah ÜNAL AYSAL olsa Güzel bir Aciklama ve güzel bir cevap verirdi, bundan cok eminim!

Herkes Türkiye'nin üçte biri Galatasaraylı bu seçmenleri karşılarına alamazlar diyorsunuz da ben öyle düşünmüyorum.

Bir kere her taraftarı siyasi seçim veya tercihini Galatasaray'a bağlı bir fanatik taraftar kılamazsınız öyle. Yani Galatasaray'a şöyle davrandılar böyle davrandılar diye siyasi seçimi etkilenmez büyük çoğunluğun.

Bu yüzden öyle Türkiyenin üçte biri diye bir durum olduğunu sanmıyorum.
Tabi ki büyük çoğunluğun siyasi görüşünü etkilemez. Etkileyecek yüzlerce rezillik varken bu mu etkileyecek zaten denebilir. Mezardaki insanın bile oyuna çökenler, inandıkları allahtan korkmadıkları kadar sandıktan korkanlar için illa ki risk taşıyan bir karar bu. Milyonlarca GS taraftarından hiç mi bunu sandığa taşıyan olmayacak? Ts'nin kupasını almaya benzemez bu iş, ki trabzon halkı mesajı doğru kişiye verebilseydi o kupayı alırdı kulüp ama nerde...

Bizimkiler de tuhaf, hala 1903'ten beri sayalım, yok 37 şampiyonluğumuz var diyelim... Ne farkın kaldı Fener taraftarından? Adamlar mahalle maçlarını, o maçlarla aldıkları kupaları saydırmaya çalışıyorlar. Daha ötesi yok bunun.

Buna olur verilirse eğer yapılacak şey belli, takımı çekmek zorundasın ligden. Çünkü bu, bütün Türk futbolunun bir tane şımarık, angut kulübün keyfine göre hareket ettiği anlamına gelir. Bu öyle hakem kararına falan benzemez, adamlar biz ne istersek o olur diyorlar resmen. Hukuksuzluğun bu boyutuna sessiz kalırsan ardını alamazsın. Takımı çekmek zorundasın.

Bizimkiler de tuhaf, hala 1903'ten beri sayalım, yok 37 şampiyonluğumuz var diyelim... Ne farkın kaldı Fener taraftarından? Adamlar mahalle maçlarını, o maçlarla aldıkları kupaları saydırmaya çalışıyorlar. Daha ötesi yok bunun.

Buna olur verilirse eğer yapılacak şey belli, takımı çekmek zorundasın ligden. Çünkü bu, bütün Türk futbolunun bir tane şımarık, angut kulübün keyfine göre hareket ettiği anlamına gelir. Bu öyle hakem kararına falan benzemez, adamlar biz ne istersek o olur diyorlar resmen. Hukuksuzluğun bu boyutuna sessiz kalırsan ardını alamazsın. Takımı çekmek zorundasın.

Anlatamıyorsun. Bizim elimizde değilmiş bunu engellemek eğer Galatasaray'ın elinde değilse kapatın kulübü bu olursa yine kapatın ikisi aynı kapıya çıkıyor. En çok taraftarı en çok başarısı olan takım bu kadar kuru fasülye olamaz ya!

Adamlar hukuksuzluk ile +9 şampiyonluk ekliyor hala olsun onların ezikliği bu biz 10 yıla yine geçeriz deniyor kafayı kopartacağım. Olmayan bir şey nasıl oldurulabilir? 10 yıl sonra senin geçmiş şampiyonluklarını el değiştirir adamlara meydan açıyorsun bu kadar kafasız olma EY GALATASARAYLI!

10 senede yetişir miymişiz?

Bu onları haklı konuma sokmuyor mu ? İşimiz gücümüz yok fb'nin pisliklerini mi temizleyeceğiz ? Bu ligin hammalı biz miyiz ?

Moda oldu bu her şeyi de goygoy konusu yapmak, onlar tereyağından kıl çeker gibi işi halledecekler haberleri yok.

10 senede yetişir miymişiz?

Bu onları haklı konuma sokmuyor mu ? İşimiz gücümüz yok fb'nin pisliklerini mi temizleyeceğiz ? Bu ligin hammalı biz miyiz ?

Moda oldu bu her şeyi de goygoy konusu yapmak, onlar tereyağından kıl çeker gibi işi halledecekler haberleri yok.

Yayın havuzundan çekilme olayını tam biliyor musunuz acaba?

gs sözlük'te point guard adlı yazar (kendisine güvenirim direkt bilgi verir.) 1 hafta içinde bu işin onaylanacağını söylemiş. Buyrun GS'nin cenaze namazına ne yapacağız bakalım.

Bu hafta içi açıklanır.

Kulübü ligden çekmek için hazır olmalı herkes

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt