- 27 Ocak 2010
- 139.476
- 105.826
- 5.648
Galeyana gelmeli herkes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapılan uygulama etik değil ve bizim ligin suyu çıktı katılıyorum ama sandıkta kullandığımız oy ile futbolu karıştırmak benim şahsi görüşüm doğru değil bende şimdiye kadar hep akp'ye oy verdim ki bir dahaki seçimde yine akp'ye verecem oyumu bu ama her icraatı destekliyorum anlamına gelmiyorvalla bastakinin kaybı olmaz falan diyenler olmustA kendi adıma konuşayım malesef bunlara zamaninda her secimde oy atmıştım taki tv ye çıkıp başsaksehiri ben kurdum şampiyon olmasını isterim diyene kadar.Bizle çekişirken o.bassak sehir.Valla onlar bugün var yarın yok Galatasaraylılık ise devamli cok şükür. Oylari etkilenmez demeyin öyle bir etkilenirki
Bu konuda gayet güzel cevap verildiğini düşünüyorum.Vallah ÜNAL AYSAL olsa Güzel bir Aciklama ve güzel bir cevap verirdi, bundan cok eminim!
Tabi ki büyük çoğunluğun siyasi görüşünü etkilemez. Etkileyecek yüzlerce rezillik varken bu mu etkileyecek zaten denebilir. Mezardaki insanın bile oyuna çökenler, inandıkları allahtan korkmadıkları kadar sandıktan korkanlar için illa ki risk taşıyan bir karar bu. Milyonlarca GS taraftarından hiç mi bunu sandığa taşıyan olmayacak? Ts'nin kupasını almaya benzemez bu iş, ki trabzon halkı mesajı doğru kişiye verebilseydi o kupayı alırdı kulüp ama nerde...Herkes Türkiye'nin üçte biri Galatasaraylı bu seçmenleri karşılarına alamazlar diyorsunuz da ben öyle düşünmüyorum.
Bir kere her taraftarı siyasi seçim veya tercihini Galatasaray'a bağlı bir fanatik taraftar kılamazsınız öyle. Yani Galatasaray'a şöyle davrandılar böyle davrandılar diye siyasi seçimi etkilenmez büyük çoğunluğun.
Bu yüzden öyle Türkiyenin üçte biri diye bir durum olduğunu sanmıyorum.
Bizimkiler de tuhaf, hala 1903'ten beri sayalım, yok 37 şampiyonluğumuz var diyelim... Ne farkın kaldı Fener taraftarından? Adamlar mahalle maçlarını, o maçlarla aldıkları kupaları saydırmaya çalışıyorlar. Daha ötesi yok bunun.
Buna olur verilirse eğer yapılacak şey belli, takımı çekmek zorundasın ligden. Çünkü bu, bütün Türk futbolunun bir tane şımarık, angut kulübün keyfine göre hareket ettiği anlamına gelir. Bu öyle hakem kararına falan benzemez, adamlar biz ne istersek o olur diyorlar resmen. Hukuksuzluğun bu boyutuna sessiz kalırsan ardını alamazsın. Takımı çekmek zorundasın.
10 senede yetişir miymişiz?
Bu onları haklı konuma sokmuyor mu ? İşimiz gücümüz yok fb'nin pisliklerini mi temizleyeceğiz ? Bu ligin hammalı biz miyiz ?
Moda oldu bu her şeyi de goygoy konusu yapmak, onlar tereyağından kıl çeker gibi işi halledecekler haberleri yok.
Bu konuda gayet güzel cevap verildiğini düşünüyorum.
İmkansızgs sözlük'te point guard adlı yazar (kendisine güvenirim direkt bilgi verir.) 1 hafta içinde bu işin onaylanacağını söylemiş. Buyrun GS'nin cenaze namazına ne yapacağız bakalım.
İmkansız![]()
Niye açıklansın yahu daha uzun bir süre değil mi bu süreç?Bu hafta içi açıklanır.
Kulübü ligden çekmek için hazır olmalı herkes
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun süre değil, milli maçlardan sonra bekleniyoNiye açıklansın yahu daha uzun bir süre değil mi bu süreç?