1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Kafanizmi güzel,kararı ne tahkim.ne Nihat veremez Erdoğan onay vermeden bu işin olma imkanı yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u kabul etti.

Kabul, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti.

Görüşme basına kapalı yapıldı.

2 ay önce basına kapalı gizli gizli ne konuşmuşlardı acaba!!

Mehmet Şenol şu an youtube yayınında önemli bir gazeteciden bilgi aldığını ve bu hafta olumlu sonuçlanacağını söylüyor. Allah kahretsin.

Çok ağır şeyler yazacağımda yazamıyorum. Tek diyeceğim karar kabul görürse malum şahsın acı çeke çeke ölmesini dilerim.

Aslında kabul olacak ya da olmayacak demek yerine biz bu durum hakkında ne yapacağız hazırlık var mı

80 milyon insanın önünde Tff'ye kadar gitmiş iş, olumlu olur ya da olmaz elinde ki plan nedir? Şunu diyebilecek miyiz bu karar çıktıktan sonra; biz fenerbahçe'nin oyuncağı olmuş bu kurullarda ki sistemde mücadele etmeyeceğiz. Bu kararı yönetim ve kongre olarak alabilecek misin?

Taraftar böyle bir olayın olması halinde bu ligde mücadele etmek ister mi daha? Neyin yatırımı neyin tatavası yapılır zaten o saatten sonra.

Çıkacak kararı da söyleyeyim fenere +4 şampiyonluk falan çıkar bizim keko tayfa da ne olacak canım yine geceriz goygoyuna girisecek. Ne ayranım dökülmesin olayı yaşanır.
Niye olacağı da belli ülkeye suni bir gündem lazım bu yazı bu aptal muhabbet ile geciririz ama Trabzonspor değiliz biz onu anlayacaklardir.

Bu kabul edilirse hukuksuz doğar hukuken anayasa mahkemesine başvurduğumuz an iptal olur burada bizim kulübün vereceği reaksiyon önemli

Ben kabul edileceğini düşünmüyorum. 1 senede 2 şampiyon falan çıkartamazlar ama Milli Küme'yi kabul etmek için yol arıyorlardır.

Ulan bunlar nasıl bir camia yahu. Allah rakibin bile şereflisini versin. 90'lı yılların ortalarında şampiyonluk sayısı 13-10 bunların lehine iken akla dahi gelmezdi bu mesele. Ne zaman geri düştüler, fark açılmaya başladı boş boş ötmeye başladılar.

Bu ülkede herşey olur neye şaşırabiliriz ki bunuda olumlu bir şekilde açıklayacaklardır.

Tahkim üyelerini inceleyelim

Tahkim-Kurulu.jpg

Murat Balcı – Başkan: fbli
Emine Yazıcıoğlu – Başkan vekili : fbli
Yusuf Öksüzoğlu - : bjkli
Baturhan Dursun - üye : fbli
Haluk Sonsuz - üye : ?
Eyüp kul– üye: trabzonsporlu
Murat erbilen -- üye : trabzonsporlu

Yöneticiler başkan hepsi basket maçında rakip oyuncu ile takışıyor, ne günlere kaldık be. Takım elden gidiyor ALOOO

Rahat olun. Bu karari onaylayacak yurek kimsede yok bu ulkede.

Tahkim-Kurulu.jpg

Tiplere bak çay demle!

Tahkim-Kurulu.jpg

Bunlar önemsiz bunlar kukla! siz oturup inceleme vs. yaptıklarına mı inanıyorsunuz? RTE-Nihat-Koç üçgeni veriyor kararı ve kılıf arıyor şu an.

Burda ki ana tema kurumların sarı laci olması zaten

Tahkim kurulları zannedersem atama ile gelmiyor yani bir kontrol mekanizmaları yok bundan dolayı hukuk önünde avantajlı olursun lakin hukukta adamların elinde zaten siyasete dayamışlar sırtlarını ya baştan olmayacak bu iş ya da oldu mu kalacak maalesef.

Kuru fasülye gibi olduk koca Galatasaray gık diyemiyor, BJK istemese bu işi gerçekleştirmez ama bizim hiç bir etkinliğimiz yok, utanıyorum.

Geri
Üst Alt