Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
Ünal başkan içeridekilerin yapamadığını yapıp konuyu yine gündemde tutup adeta dünkü maç sonu tekrar ettikleri davet icabetlerine de gereken cevabı yapıştırmış. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysal: "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzon olarak hepimiz geçmişimizle gurur duyuyoruz. Ama bu bizlerin modern futbolun hedeflerinden vazgeçip geçmişe dönmemizi gerektirmez. O dönemin futbolu ile bugünkü futbolun kurumları ve kuralları artık çok farklı." (Akşam)
Ünal Aysal: "Fenerbahçe'nin bu başvurusu bana 'İflas eden tüccar eski defteri karıştırır' atasözünü hatırlatıyor. Bu konuda Fenerbahçeli dostlarımızın ortaya böyle bir öneri getirirken ciddi olduklarını da zannetmiyorum."
Ünal Aysal: "Sorun tarihsel olayların değiştirilmesi ile ilgili değil. Modern futbolun kurumsal yapısının yeniden kurgulanarak yeni kriterler ve kurallarla şampiyonlukların düzenlenmesidir. Özetle, elma ile armutun aynı 'meyve' sayılarak beraber tartılması hiç mantıklı sayılamaz"
Ünal Aysal: "TFF'nin bu müracaata vereceği olumlu cevap Türkiye'de zaten gittikçe kurumsal çatısı çatırdayan, tarafsız ve modern futbol yapısının iyice geçmişin vesayeti altında enerjisini kaybedip çökmesine sebep olabilir."
Ulan bunu bizim başkan da söylediünal başkan yine noktayı şikecilerin mabadına koymuş. "iflas etmiş tüccar eski defterleri karıştırır. "
ünal aysal söyleyince auuuvbizimki habire boş laf salatası yaptığı için kimse dinlemiyor bile artık. ben şahsen senden öğrendim dediğiniUlan bunu bizim başkan da söylediünal aysal söyleyince auuuv
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizimki habire boş laf salatası yaptığı için kimse dinlemiyor bile artık. ben şahsen senden öğrendim dediğini

çok alengirli laflar söylüyor arada kaynıyor olabilir haklisinen ciddi mesele de bile sırıtarak, olayı sulandırarak cevaplar veriyor. ünal aysalın ciddi tonda ve kısa cümlelerle saplamaları herzaman daha etkili bir tarz.çok alengirli laflar söylüyor arada kaynıyor olabilir haklisin
Konu 1959 öncesi
Eğer haklı olduğun bir konuda kulaklarını tıkamış insanlara sürekli neden haklı olduğunu açıklamaya çalışırsan çaresiz duruma düşersin Cengiz gibi.çok alengirli laflar söylüyor arada kaynıyor olabilir haklisin
Normalde GS lisesinde ülkenin IQ seviyesi yüksek insanlar aydınlar çıkar ama IQ seviyesi en düşük cümle dahi kuramayan yönetimi denk geldi sansimiza