1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Ünal başkan içeridekilerin yapamadığını yapıp konuyu yine gündemde tutup adeta dünkü maç sonu tekrar ettikleri davet icabetlerine de gereken cevabı yapıştırmış. 👏

Ünal Aysal: "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzon olarak hepimiz geçmişimizle gurur duyuyoruz. Ama bu bizlerin modern futbolun hedeflerinden vazgeçip geçmişe dönmemizi gerektirmez. O dönemin futbolu ile bugünkü futbolun kurumları ve kuralları artık çok farklı." (Akşam)
Ünal Aysal: "Fenerbahçe'nin bu başvurusu bana 'İflas eden tüccar eski defteri karıştırır' atasözünü hatırlatıyor. Bu konuda Fenerbahçeli dostlarımızın ortaya böyle bir öneri getirirken ciddi olduklarını da zannetmiyorum."
Ünal Aysal: "Sorun tarihsel olayların değiştirilmesi ile ilgili değil. Modern futbolun kurumsal yapısının yeniden kurgulanarak yeni kriterler ve kurallarla şampiyonlukların düzenlenmesidir. Özetle, elma ile armutun aynı 'meyve' sayılarak beraber tartılması hiç mantıklı sayılamaz"
Ünal Aysal: "TFF'nin bu müracaata vereceği olumlu cevap Türkiye'de zaten gittikçe kurumsal çatısı çatırdayan, tarafsız ve modern futbol yapısının iyice geçmişin vesayeti altında enerjisini kaybedip çökmesine sebep olabilir."

Aday ol be Basgan!

Konu 1959 öncesi

Çok net bir kez daha anlatıldı neden sayılamayacağı İngiltere örneğine de gerekli cevap verildi çünkü orada düşmesi olan, kuralları olan deplasmanlı bir lig var 1899'da ama burada düşmesi olmayan, deplasmanlı olmayan, kuralları olmayan şeyi şimdi profesyonel ulusal bir lig olarak sayılamaz yine anlatıldı. Almanya örneğinde zaten profesyonel olmadan önceki yıllar yıldız sistemine eklenmiyor yani adamların tüm argümanları çürütülüyor.

çok alengirli laflar söylüyor arada kaynıyor olabilir haklisin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer haklı olduğun bir konuda kulaklarını tıkamış insanlara sürekli neden haklı olduğunu açıklamaya çalışırsan çaresiz duruma düşersin Cengiz gibi.

Hiçbir icraat yapmayıp boş demeçler vererek yol alamaz. Mesela sende Türkiye kupası için başvur. Hatta fb’den önce başvurup işi sen sulandırsaydın! Galatasaray başkanlığı allı pullu sözler ederek kazanılacak bir makam olmamalı. Yaratıcı icraatlar yapması lazım başkanın.

Normalde GS lisesinde ülkenin IQ seviyesi yüksek insanlar aydınlar çıkar ama IQ seviyesi en düşük cümle dahi kuramayan yönetimi denk geldi sansimiza

Bence bir şekilde sayacaklar bu şampiyonlukları, fenerasyon başkanı sağolsun. Eğer böyle bir şey olursa ve takımı ligden çekmezlerse benim gözümde ne ft kalır, ne başkan kalır, ne başka bir şey. Çünkü haklı olduğumuz halde sesini çıkarmaktan aciz bir yönetimimiz var.

Hahah şimdi haber sitesinde gördüm. Mustafa başkanın tarih bilmez iki tıfıl yönetici lafı üzerine fener 16:30 da tarih arşivlerini aciyormus. Yerimizi alalım beyler

Geri
Üst Alt