Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.906
- 0
- 1.146
Mancini avrupa liginde en az yari final oynayacagimizi dusundugunden belkide israrla takimi ucuncu yapma pesinde!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah aşkına söylermisin bana o ünvan daha önceden demişsin, kendini ezikler gibi yapma lütfen Osman, Avrupada Uefa kupasını almadan önce iki tane zaferimizlemi Fatih olduk yani
Manchester ve ismini bile yazamadığım Nucheal maçlarylamı, komik oluyorsunuz, kendimizi kupamızı küçük düşürüyorsunuz!
Simdi CL'de oynayan A.Madrid sence UEFA Kupasi yari finalinimi tercih eder yoksa CL'de son 16'da elenmeyi mi?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Anlamadim Fatih yenilgisiz UEFA Kupasi, SL'yi almaktan daha mi iyi? Birde biz oraya zaten CL icin yeterli olmadigimizdan gitmemismiydik?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Hem en büyük darbeyi Demirören'in kankisi IMPARATOR yiyecektir o kupayi bir kez daha alirsak.
Sürekli ayni yere gelip elenmek nekadar mantikli bunu anlamiyorum.
Chelsea karsisinda nekadar caresizdik hatirlayin, Real Madrid bizi duman etti iki macta da.
UEFA'ya kalsak o kupayi bu sene kesin alirdik bence, herkes takimi kücümsüyor. Takim sahaya cikip aslanlar gibi alirdi maclari. Mancini falan hikaye bu konuda.
Türk Telekom Arena'da herkesi yenebiliriz..
ŞL'de torbalar şöyle bir şey olacakmış
.![]()
En zor: Bayern,Man City,ve Monaco
Real,PSG ve Roma
En kolay: Porto,Basel ve APOEL
Benfica,Zenit,Steaua,
Hem en büyük darbeyi Demirören'in kankisi IMPARATOR yiyecektir o kupayi bir kez daha alirsak.
Sürekli ayni yere gelip elenmek nekadar mantikli bunu anlamiyorum.
Chelsea karsisinda nekadar caresizdik hatirlayin, Real Madrid bizi duman etti iki macta da.
UEFA'ya kalsak o kupayi bu sene kesin alirdik bence, herkes takimi kücümsüyor. Takim sahaya cikip aslanlar gibi alirdi maclari. Mancini falan hikaye bu konuda.
Türk Telekom Arena'da herkesi yenebiliriz..
Benim anlamadığım, ligde şampiyon olamayan takımın ki bu kötü oyunu oynayan takımın. Avrupa ligini kolay bir şekilde alabileceğimiynasıl düşünüyorsunuz.
CL grupları mı AL grupları,ı? Diye sorun
O durumu pek bilmiyorum. Hicbir türk takiminin son playoffta seri basi oldugunu görmedim daha.
Tecrübe kazanıyoruz falan da hikaye.Güç meselesi,tecrübeyle çok alakası yok.
Biz asla bu devlerle mücadele edemeyiz zaten, Dortmund'un capi bile yetmiyor oyuncularini elinde tutmaya.
1.torba takimlari disinda 4-5 takim var maksimum, diger takimlar bunlarin cok cok altinda seviye olarak
Shakhtar Donetsk mesela. Sürekli katiliyorlar ama ötesi yok.
Aynen.Peki Shakhtar neyle aklında?Bunla mı yoksa 2008-2009'da Kadıköy'deki Uefa Kupası ile mi?Kupa,somut başarı önemlidir.Gerisi hikayedir.Gs bu sene Şampiyonlar Ligi finali oynayıp kaybetse ne olacaktı?Unutulup gidecekti 1-2 ay sonra.
Avrupa Ligi'nde 1.torbadayiz eger katilirsak
Sampiyonlar Ligi'nde normalde 4.torbadayiz ama puan olarak önümüzde olan bir sürü takim katilamiyor SL'ye. Bu sebeple iki senedir 3.torbadayiz.