Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine de biraz kilo almalı
Bayanlar konusunda da kilo takıntısı olan sen miydin? Yanlış mı hatırlıyorum
evet,balık etli hatunlardan hoşlanıyorum.ama bruma 1-2 maçta rakiplee mücadeleye girip yere düşerse.. çelimsiz demeye başlayacaklar.sonra emre çolaktan beter fiziği diyen garip insanlar bile olacak.
Biran önce vucudunu geliştirmeli.Bayram hoca ile konuştum salona bekliyor
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ca-xzn0o1jo[/media]
yine de biraz kilo almalı
Seni avatarindaki Ronaldo Fenômeno ne topcuydu be.Kücüken onu görmek icin eurosporta bakardim ,psv eindhoven de harikalar yaratiyordu,bir kör bile anlardi onun büyük topcu olacagini.darisi brumanin basina.
ben videolardan biliyorum ronaldoyubana göre messi ve cristiano ronaldodan daha iyi
messi +cristiano bir fenomeno etmezAh o sakatliklar olmasaydi.
![]()
öyle,kötü olmuş onun için:dispirited:
Oyandigi her takimda iz birakti .Serefsiz ispanyol/italyan kasaplari her macta daliyorlardi zavaliya.
Antu da Bruma için, ''ilk maçta izlenimim max Stoch olur demişler.'' :happy::happy:
Antu da Bruma için, ''ilk maçta izlenimim max Stoch olur demişler.'' :happy::happy:
sen twitterdakileri gör bi de..bal yapmayan arı demiş biri,biri de niye GSlılar bu kadar övüyo diyo..değeri 10 milyon avroya fırladı brumanın
Bruma - Player profile - transfermarkt.com